Зак Снайдер виходить з «Ліги Справедливості», Джосс Відон займе його місце

23.05.2017 12:43     Кошеня

Зак Снайдер розповів, що він виходить з фільму Ліга справедливості (2017) аби провести час з сім'єю після сімейної трагедії. Недавно стало відомо, що Ліга Справедливості буде трішки перезнята, а також, що фільм про дівчину-кажана буде знімати також Джосс Відон так як Зак буде розбиратися зі своїми сімейними проблемами.

Справа в тім, що в Зака сталась трагедія - його 20річна дочка наклала на себе руки. Warner Brosers підтримували Зака та пропонували йому відкласти фільм, але Снайдер вирішив, що фільм має вийти та віддав його режисуру Джоссу Відону. Warner Brosers запевняє, що це тільки деталі, так як Джоссу Відону прийдеться тільки доробити, що уже є і не змінювати бачення фільму відповідно до Зака Снайдера.

Режисура буде мінімальною, так як буде дотримуваний стиль, тон та шаблон, який обрав Зак. Ми не вводимо нових персонажів. Це ті ж самі персонажі та декілька нових сцен. Він передав естафету Джоссу, але звичайно, насправді фільм встановлений Заком. Я до сих пір вважаю, що незважаючи на цю трагедію, ми, в кінцевому підсумку, отримаєм гарне кіно.

Toby Emmerich, директор Warner Bros.

Джерело: movieweb.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: