Наступний спіноф «Зоряних війн» буде про Обі-Ван Кенобі

18.08.2017 09:56     Кошеня

На даний момент проект перебуває на дуже ранній стадії планування. У студії поки немає жодного варіанту сценарію. Проте Lucasfilm вже почала придивлятися до режисера. Зараз йдуть переговори зі Стівеном Далдрі, постановником драм Читець (2008) і Години (2002). Картини Стівена Далдрі тричі номінувалися на премію «Оскар» за кращий фільм.

Серед останніх робіт режисера - продюсування і постановка серіалу «Корона», номінованого на премію «Еммі».

Зараз у Lucasfilm повним ходом йдуть зйомки поки що не названого фільму про молодого Хана Соло, Han Solo: A Star Wars Story (2018), де режисер Рон Говард недавно змінив постановників Кріса Міллера і Філа Лорда. Крім цього, студія вже якийсь час працює з ідеєю окремих фільмів про різноманітних персонажів всесвіту «Зоряні війни». За різними даними, студія розглядає в якості героїв можливих спінофів майстра-джедая Йоду, галактичного гангстера Джабба Хатта і найманця Боба Фетта.

Лицар-джедай Обі-Ван Кенобі є одним з ключових персонажів фантастичної саги Джорджа Лукаса і з'являється у всіх шести основних епізодах «Зоряних війн». В оригінальній трилогії його зіграв Алек Ґінесс, а в перших трьох епізодах цю роль виконав Юен МакҐреґор. Про який саме період життя Кенобі піде мова, поки не повідомляється, тому є ймовірність, що МакГрегор зможе знову з'явитися на екранах в образі легендарного джедая.

За попередніми даними, прем'єра картини запланована на 2020 рік, після виходу дев'ятого епізоду «Зоряні війни».

Джерело: www.hollywoodreporter.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: