У всьому винен єнот - відгук на фільм

14.02.2018 13:10     ruslangumenyuk

Відгук на драматичний фільм режисера Робіна Свайкорда У всьому винен єнот (2016), що знятий на основі оповідання Едгара Лоуренса Доктроу.

В головних ролях: Браян Кренстон та Дженніфер Ґарнер. Оригінальна назва носить прізвище головного героя – Wakefield

Джерело: www.youtube.com


Коментарі:
MAthePA
Усе вказує на те, що автор цього шедеврального "відгук на фільм" не знайшов кращої методи задля реклами власного каналу на Youtube.
1   3
xD
Сорі не витримав і хвилини. голос не дуже та й не люблю я відеоблоги.

прошу адмінів наступного разу не пропускати такого роду публікації.
п.с. з телефона пишу, тож вибачте за помилки.


і ще поставте кнопку стежити подалі від лайків.
2   3
Кошеня
реклама ютуб відео на кінобазі покищо не принесе багато переглядів.

Я перекладаю тільки новини, котрі цікаві для мене, бо часу нема на все, тож додав бо і так їх мало.

Погоджуюсь щодо кнопки та й ситуації загалом. Публікації такого типу без текстової версії (хоча б стислого переказу) більше не пройдуть модерацію.
2  
ruslangumenyuk
Шановні, це не реклама мого ютуб каналу. Вирішив поділитися відео оглядом на фільмак. Адже зараз на такі фільми не звертають уваги. Дякую за зауваження, що до голосу, прийму до уваги! Якщо загалом,взяти,то я роблю рекламу фільмачку та Браяну Кренстону! Й кому шось не подобається, як я й раніше говорив в славнозвісному «відгук на фільм» йдіть в дупу бабуїна!!! Кому цікаво подивиться, кому не цікаво ні. А який сенс в наклепах у вигаданій розмозоленній рекламі й макрокритиці з підвищенням власної правоти? Того мені не зрозуміти. От хочеться зробити шось добре, але нє. Завжди хтось плюватиме тобі у спину. Дякую за увагу й солодких снів!
2   1
MAthePA
В усьому щось добре є, тепер маємо байку за життя:

Ходив собі один, ходив — хотів щось добре зробити. Від того тертя вийшов "відеоогляд" про фільм цікавий, що люди його не помічають. І оголосив про нього якнайкраще, тобто на сайті, де той фільм не помічають, але оцінюють вище, ніж будь-де. Та ще й не на сторінці фільму, де всі так роблять, а так щоб усім втовкмачити: не можна оминати фільму цю.
Ходив народ повз те відгук-оголошення, ходив-придивлявся, заходити боявся, таки піддався, але дуже здивувався: де ж той відгук, тут тільки посилання?! Оце вони не тямлять зовсім — один їм швидко написав і знов усіх туди послав, де все було спочатку.
Мабуть часи такі настали, що добра справа чи погана — вирішує один дефект, а не реальний справ ефект.
1   3
ruslangumenyuk
Мені здається,що у вас, MAthePA, проблеми в житті. Змініть шось у ньому. А, ви вже змінюєте! Під якимсь нікнеймом обсираєте інших людей. Цікава зміна) Та ще й вдаєте з себе інтелектуала з розвинутим чуттям до мистецтва. Нащо вам того? А, згадав, ви ж намагаєтесь зачмирити мій "відеоогляд" ))))) Розсмішили))) А би знали,що я вчора був вперше на цьому сайті, тоді й лайкнув сторінку у фейсбуці й зареєструвався тут. Вирішив закинути сюди огляд, спробую, хто зна. Взяли. Круто! Я ще цей сайт до пуття не дослідив. А вже о таке відбувається. І тут маєш тобі полетіли звинувачення, образи. Та ще напишіть шо я зрадник й комуніст! Знайте, що ваша ніша не проста, все ж таки треба перечитати байки й багато книг й анекдотів в тему знати аби кожного разу о так шедеври писати в коментах. Молодці! Сили й наснаги вам у вашому ділі!
2   1
xD
і дійсно у всьому винен єнот, навіть тут =)
4  
MAthePA
@mercuriy_v
Щодо фільму не можу погодитись, такі треба дивитись, адже вони відкривають очі на героїв-"мудаків", як ви їх назвали, що можна зустріти у реальному житті. Більше того, показаний у фільмі мудак подекуди навіть викликає співчуття, чого не відбувається, наприклад, по відношенню до головного героя книги "H2O".
  3
ruslangumenyuk
Бравісімо маестро MAthePA ! Оплески!
1  
badbok
А мені сподобався огляд! А після огляду глянув фільм і він мені теж сподобався. Не розумію чому тут деякі люди так вороже налаштовані проти такого контенту на цьому сайті.
Це ж напаки круто. Урізноманітнення якесь)
1  
Едуард
До автора відео-огляду.
1. Музика надто голосно.
2. Голос надто тихо і якось шепчеш через що важко втримати увагу.
3. Забагато просто читаєш тексту, як на мене.
А загалом молодець, ціную таку роботу.
2  
xD
Стільки хайпу розвели, що подивився фільм - початок непоганий, а далі (через годину стало) нудно.
Але все ж непоганий фільм. Якщо автор покращить якість звуку то вийде круто, бо сам огляд поділяю.

Просто до таких дописів зазвичай докладають і текстову версію, наприклад в playua. А тут просто відео( а я відеоогляди не перварюю!!!
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: