Новий роман «Загін Інферно»

18.02.2017 12:03     Кошеня

Ви не можете вкрасти плани «Зірки Смерті», не роблячи Імперію лютими. Ми дізнаємося, наскільки Імперія в люті зовсім скоро.

Хоча розрив між подіями у «Бунтаря Один» та «Нова надія» невеликий, «Зоряні війни» завжди знайдуть спосіб просунути ще одну розповідь відразу ж після подій у Битві Скаріф. І це станеться набагато раніше, ніж ви думали. Новий роман Зоряних війн під назвою «Загін Інферно» розповідає цю історію.

StarWars.com оголосила, що книга «Загін Інферно» вийде 25 липня 2017 року, підтверджуючи, що зусилля Jyn, Касіяна, Chirrut, K-2sO, Baze і Бодхі, щоб забезпечити Повстання планами Зірки Смерті залишили імператорську армію в люті. Офіційний опис для нової історії також був випущений, і це дає шанувальникам Star Wars дражливий попередній перегляд того, що очікувати в романі.

Повстання може мати героїв, як Джин Ерсо і Люк Скайвокер. Але імперія має «Загін Інферно».
Після принизливої крадіжки планів Зірки Смерті і в результаті руйнування бойової станції, Імперія в обороні.
У відповідь на цю нищівну поразку, Імперський флот санкціював формування елітної команди солдатів, відомої як загін Inferno.
Їх місія: проникнути і ліквідувати залишки партизанів Saw Gerrera. Після смерті свого лідера, партизани не покинули свою екстремістську діяльність та вирішили перешкодити Імперії - незалежно від того, яка вартість.
Тепер «Загін Інферно» повинен довести свій статус як кращий з кращих і знищити партизанів повністю. Але як небезпека посилюється і загроза викриття зростає, як далеко «Загін Інферно» піде, щоб забезпечити безпеку імперії?

Новий роман "Загін Інферно"

Джерело: www.starwars.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: