Universal Pictures придбала права на показ «Мавки» у Франції

11.07.2022 20:20     zhtk

Universal Pictures Content Group придбала права на розповсюдження у Франції повнометражного українського мультфільму «Мавка: Лісова пісня» від Animagrad Studio, яка належить українській продакшн-компанії Film.UA.

У фільмі розповідається історія чарівного духа, який відповідає за захист лісу від зовнішнього світу, але стикається з найбільшим випробуванням, коли закохується в людину.

Продюсери «Мавки: Лісова пісня» зазначили, що фільм «демонструє унікальну українську культуру, цінності, традиції та має екологічну складову через партнерство з WWF-Україна».

Євген Драчов, генеральний директор Film.UA Distribution, зазначив, що компанія з нетерпінням чекає на партнерство з Universal, яка продублює фільм і саундтрек на французьку мову, а також планує прокат «Мавки» у Франції та франкомовних територіях.

Крім Франції, Film.UA підписала угоди з Manymore Films (Скандинавія), Feelgood Entertainment (Греція) і Filmbridge (Монголія). Також мультфільм покажуть в Італії, Іспанії, Португалії, Ірландії, Польщі, Болгарії, Угорщині, Румунії та низці країн Близького Сходу, і Північної Африки.

Джерело: variety.com


Коментарі:
Serhii
Коли вона вийде?
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: