«Джеймс Бонд 25»: Том Гарді хоче в команду з Крістофером Ноланом

16.01.2017 17:17     Кошеня

Приблизно раз в десять років, розмова починається знову. Теорії і пропозиції щодо нового актора на роль «Джеймса Бонда» поширюються в інтернеті перед тим як рішення приймуть і назвуть його світові.

На основі серії книг Яна Флемінга, фільми розповідають про MI6 агента Джеймса Бонда, в розпусного шпигуна зі схильністю уникати будь-які пастки і зупиняти будь-якого злодія, що марить світовим пануванням. Під час порятунку світу, він завжди, здається, знаходить час для двох красивих леді, з якими він стикається, не кажучи вже про Мартіні, яке струшує, але не змішує. Шість різних акторів зіграли свою роль з 1960 року. Шон Коннері, Джордж Лезенбі, Роджер Мур, Тімоті Далтон, Пірс Броснан і Деніел Крейг.

Після чотирьох фільмів про Бонда в останні одинадцять років, Крейг сказав деякі різкі речі про персонажа, що змушує людей замислитись чи буде він грати Бонда й надалі.

Серед різних акторів, яких шанувальники хочуть бачити в якості нового Бонда в наступному фільмі, Том Гарді.

Випробуваний актор, що уже тяне франшизу Mad Max, Гарді, безумовно, має зовнішній вигляд, навички, а також акцент для Джеймса Бонда. The Daily Beast недавно повідомив про думку Гарді про те, кого він хотів би бачити режисером наступного фільму про Бонда.
Гарді запропонував Крістофера Нолана:

Існує приказка серед нас в братстві акторів, що, якщо ви говорите про це, ви автоматично вибуваєте з гонки.
Так що я не можу прокоментувати!
Якщо я згадаю його, то все. Але Кріс Нолан - фантастичний режисер для фільму Бонд. Тому що Деніел Крейг настільки крутий, і те, що Сем Мендес і Барбара Брокколі зробили, було настільки вражаючим, що було б дуже важко повторно уявити щось після.
Цікаво, яким стане наступний фільм цієї франшизи, і я думаю, коли ви згадуєте когось на кшталт Крістофера Нолана, це дуже потужна фігура для фільму Бонда, він міг би принести щось нове і створити щось глибоке ... знову.

Даніел Крейг

Сем Мендес, режисер двох останніх фільмів про Джеймса Бонда, сказав, що хтось інший має отримати шанс режисерувати Бонда, і шанси що продюсери хочуть залучити когось іншого високі. Нолан - сильний вибір, його трилогія Бетмен фільмів, оживила ажіотаж до Бетмена. Цілком можливо, що він міг би зробити те ж саме з Бондом, але питання буде чи зацікавлений він замість особистих проектів стати режисером серії Бонда.

Майбутній фільм буде уже 25-им фільмом про Бонда, і є велика відповідальність та тиск зробити його не гіршим «Skyfall». Команда з Ноланом і Гарді може з цим впоратись. Але зараз ми можемо хіба що припускати.

Джерело: screenrant.com


Коментарі:
Кошеня
надіюсь Крейга замінять. Не подобається щось він мені, виглядає занадто старим для трюків.
1   1

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: