«Дуже погані матусі» матимуть продовження

27.12.2016 12:57     Кошеня

Дуже погані матусі

Були деякі суперечності на початку цього року після того, як Дуже погані матусі (2016) стали величезним хітом в прокаті. Незабаром було оголошено, що «Погані татусі» будуть замість традиційного продовження. Шанувальникам не сподобалася ця новина, і вони захотіли знати дату прем'єри фільму Дуже погані матусі 2 (2017).

Як з'ясувалося, замість стандартного фільму вийде різдвяне кіно про поганих матусь 2, і STX Entertainment не оголошував це чекаючи конкретний день (25 грудня).

STX Entertainment оголосив, що «Різдво поганих матусь» - новий фільм від автора / директорів Джон Лукас і Скотт Мур, в якому возз'єднаються зірки Міла Куніс, Крістен Белл, і Кетрін Ган. Фільм буде готовим до випуску до початку свят 2017 року (кінець 2017 року).

Вироблений за 20 млн $, Дуже погані матусі (2016) зібрав більш ніж 180 мільйонів доларів по всьому світу. В стрічці «Різдво поганих матусь» недооціненим і перевантаженим матусям доведеться боротись зі стресом в найпрекрасніший час різдвяних свят, коли їх власні матері відвідають їх на свята.

«Різдво поганих матусь» буде випущена компанією STX Entertainment 3 листопада 2017. Автор сценарію і режисер Джон Лукас і Скотт Мур, автори комедії The Hangover.

Цей бренд має хорошу ділову репутацію у всьому світі, так що розширення франшизи «Погані Матусі» в автентичній і нешанобливій формі було пріоритетом для нашої команди.
Джон і Скотт мають воістину істеричну історію, яка була простою і досконалою.
Міла, Крістен і Кетрін дуже раді бути знову в команді, і ми будемо рухатися вперед з «Різдво поганих матусь» таким же чином, в якому ми зробили оригінал.

Джерело: movieweb.com


Коментарі:
Слухач
круто!
як на мене у них вийшла гарна комедія
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: