«Пилі 9» бути

17.01.2018 10:45     Кошеня

Навіть незважаючи на те, що Джон Крамер (Тобін Белл) мав порізане горло в Пила 3 (2006), Пила відмовляється бути мертвою.

2017 рік був знаменитим для фільмів жахів, що призвело до більш ніж кількох історій успіху в касі. Одним з таких сюрпризів був фільм Пила 8 (2017).

Пила 8 (2017) мала величезний успіх, піднявши касу у 100 мільйонів доларів у світі. Витративши всього 10 млн. доларів на фільм означає, що потрібно було зібрати приблизно 40 млн. доларів, щоб вийти в нуль, а значить фільм був дуже успішним [в плані грошей].

Отже, не дивно, що Twisted Pictures планує зняти дев'яту Пилу. Хоча зараз відома тільки просто "розмова", а режисери Пили 8 Майкл і Пітер Спіріг не повернуться, фінансовий успіх 8 Пили спокушає продовжити Пилу.

Багатьом здається, що франшизі потрібен свіжий старт, бо зараз багато глухих кутів, які потрібно розрулити, а коли це роблять часто виходить нісенітниця.

Джерело: bloody-disgusting.com


Коментарі:
Кошеня
буду сподіватись, що сценарій зроблять кращий, бо як я уже писав, пила 8 мені не сподобалась - замало було (приблизно на одну серію простого серіалу, але не на фільм).
 
Кошеня
цілком можливо, тому що чистий прибуток не більше 50%. В даному випадку виходить, що 25%. Можете глянути в джерело
 
Кошеня
в кінцевому рахунку компанії, що зробила перепадає не більше 50% від касових зборів. Десь 25 або 30 або 40%.
Давно читав що приблизно 50% з кінотетатру іде дистрибюторам. Вони ж вираховують витрати на рекламу, і дубляж і беруть ще може 20-25% від суми що їм прийшла і відправляють виробнику фільму.

можливо не зовсім точно, але приблизно так.

В цьому випадку якщо вірити джерелу чистий прибуток 25% з касових зборів, а отже - 102млн * 25 / 100 - 10млн = 15 млн.
А для фільмів те що більше 0 це великий плюс, тому що у вартості фільму вже всі витрати акторам, режисерам ітд ітд враховані.
Тож коли хтось нагріває на 15 лимонів лапки, він захоче це зробити ще.
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: