Дісней заплатив Тейлор Свіфт 75 мільйонів доларів за фільм концерту

12.02.2024 09:49     xD

Минулого тижня Боб Ігер представив фінансову звітність компанії Дісней за четвертий квартал 2023 року. Він також розповів про плани на найближче та віддалене майбутнє. Серед них була інформація, що "Тейлор Свіфт: тур по Ерасі" стане доступним на платформі Disney+ з березня. За цю можливість Дісней заплатив понад 75 мільйонів доларів.

Тейлор Свіфт підсилює співпрацю з Disney
Боротьба за потокові права на "Тейлор Свіфт: тур по Ерасі" була дуже жорсткою. Поруч з Діснеєм, Netflix та Universal також боролися за них. Виграв Дісней, запропонувавши понад 75 мільйонів доларів.

За повідомленням, Ігер вирішив придбати права перед оголошенням квартального звіту, щоб мати достатньо інформації для поділу з інвесторами. Це може бути несподіванкою, оскільки після повернення на посаду голови Діснея Ігер ввів ріжучий режим заощаджень, що призвело до звільнення тисяч працівників та вилучення деяких ексклюзивних назв з платформи Disney+.

Тейлор Свіфт: тур Ерас

Тейлор Свіфт зараз є однією з найвпливовіших осіб у світі. Її тур "Ерас" побив всі концертні рекорди та приніс надходження понад 1 мільярд доларів.

"Тейлор Свіфт: тур по Ерасі", кінозапис з концертів співачки, також виявився великим успіхом. Цей фільм заробив понад 261 мільйон доларів у кінотеатрах по всьому світу, з них 180 мільйонів у США.

Версія Disney+ буде відрізнятися від версії для кінотеатрів, включаючи пісню "Cardigan" та чотири інші пісні у виконанні в акустичній версії.

Трейлер фільму "Тейлор Свіфт: тур Ераса"

Тейлор Свіфт готує свій режисерський дебют з Disney
"Тейлор Свіфт: тур Ераса" - це лише один із проектів, які співачка розробляє разом з Діснеєм. Вона також готує повнометражний режисерський дебют, деталі якого поки не відомі.

У Голлівуді говорять про Тейлор Свіфт як про видатного режисера, який має на своєму рахунку кілька відеокліпів. Вона здобула прихильність від легендарного оператора Родріго Пріето та режисера Шона Леві, який порівняв її зі Стівеном Спілбергом.


Коментарі:
Mykolai Vysotskyi
На кожен час, свій кумир. Колись стадіони захоплювались Джексоном, Мадонною, Брітні. Кожне десятиліття має своїх зірок. Головне правильно виявити до чого слухач та глядач зараз схильний. Що ж молодці, поки є можливість рублять гроші. Це наскільки бачу, виключно Американське явище, бо більш ніде на заході, а тим паче в нас, майже не згадують цю виконавицю. Та я сам, на скільки пам'ятаю не чув її пісень, й бажання чомусь не маю.
1  

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: