Що за фільм, допоможіть розпізнати.

Антон Блаженко
Чітко всього не пам'ятаю дививився його приблизно 10 років тому по телику. в загальному чоловік у себе на подвір'ї знаходить чорний глянцевий камінь він його підбирає і коли він його зажав у кулаці камінь його жалить але чоловік нге звертає на те увагу, ще пам'ятаю що коли чоловік підводив камінь до акваріуму з рибками та рухав ним рибки слідували за камінцем. ну і здається він був якби залежним від того камінця точніше від того що він його жалив.
 
Арсен Гребенюк
Можливо це був мінісеріал "Вторгнення" 1997 року
https://www.imdb.com/title/tt0118452/
2  
S3M4RiL
Ага, теж про нього подумав. Пам'ятаю ту сцену з Люком Перрі.
1  
Антон Блаженко
Дякую. Я вам безмежно вдячний, зараз моїй радості немає меж. Я його шукав 3 роки.
1  
S3M4RiL
Головне не розчаруйтесь. =) В дитинстві фільми виглядали краще. В мене вже було кілька розчарувань. Нема розчарування тільки від Скелі. Вона як тоді виглядала епічною, так і зараз.
1  
Антон Блаженко
Дякую. Але я не розчарований, абсолютно. У мене також були розчарування, але тут воно не виникає
 
NezerSun
Нагадайте назву, горор, відносно новий, на початку фільму муха влітає в вухо психологині, яку викликала сім'я щоб допомогти сину з тривожністю і та попадає в аварію, а в кінці цього сина топить батя і сам вішається.
 
Арсен Гребенюк
Мабуть «Не слухай» (Voces), іспанський фільм 2020
https://www.imdb.com/title/tt11750282/?ref_=tt_sims_tt_t_1
А тут переказ:
https://www.youtube.com/watch?v=wpzf1yWx0_E
1  
Кошеня
на кінобазі ось https://kinobaza.com.ua/titles/voces

п.с. якщо вставити в пошук кінобази урл імдб (або інших сайтів) і натиснути ентер, та якщо воно є на кінобазі вас перекине.
1  
NezerSun
Так, дякую
 
Геннадьев Євгеній
Допоможіть дізнатися що за фільм, дивився по телевізору років 15 назад. Сподобалися розмови.
З того що точно пам'ятаю, була маленька дівчина, років 8-10, яка на питання чоловіка років 30-40 як її звуть назвала дивне ім'я Сексі, і пам'ятаю що вони гуляли і розмовляли, біля будівлі, в парку, далі пам'ятаю погано, було це десь чи в Англії чи що, в Європі і наче хтось із них ніби то дівчина була з Індії і чомусь без батьків, можливо осиротіла чи збігла з дому.
В чоловіка наче європейське ім'я і походження.
 
vlad3560
Допоможіть знайти фільм горор, дуже відомий через меми, схожий на "Щось", де чоловіку роблять дефібриляцію, в нього відкривається живіт з зубами та відкушує руки, які в нього провалилися, буду дуже вдячний; також мульт серіал, показували по телебаченню на початку 2000-х, на космічну тематику, де головний герой носив кібернетичний обладунок, який через погану навченість не міг контролювати, в нього був дроїд-скіпетр, який розмовляв та мав стати причиною якогось армагедону, наче запускав механізм знищення галактики(привіт масс-ефект) і в останній серії гг навчився керуванню та з легкістю знищує антагоніста в подібному обладунку
 
Holographic
Фільм називається "Армейська гілька" (The Evil Dead).
 
vlad3560
На жаль не знайшов такого фільму, а зловісні мерці це культовий фільм та не той, даної сцени в ньому немає та на скільки я пам'ятаю основною причиною змін був іншопланетний вплив, а не окультизм
 
Holographic
Можливо, це описує мультсеріал "Зоряний Шлях" (Star Trek: The Animated Series). У цьому серіалі головним героєм був капітан Джеймс Т. Кірк, який командував космічним кораблем і носив кібернетичний обладунок. Також у серіалі були дроїди та різні науково-фантастичні сюжети.

Це chat gpt відповів
 
vlad3560
Не він, зоряний шлях занадто відома франшиза і серіал старіший, цей серіал був приблизно 90-х або 00-х років та гг в ньому підліток
 
Юрій Кіт
Підкажіть будьласка що за фільм:
https://ibb.co/XxmcFSh
 
Юрій Кіт
Красно дякую, це він.
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: