Підсумки переглянутого за Рік

Антін
Останні 3 роки роблю Підсумки Кращого Переглянутого за рік, тому вкрай потрібна Фішка щось типу Підсумки кінороку користувача - https://ua.kinorium.com/insider/2023/ (Профіль на Кіноріумі видалив після переїзду до КіноБази, тому як саме Реалізовано там не скажу), але сама Ідея Якісна і Корисна - Зручні Графіки Скільки і що Оцінено протягом року + суттєво допомагає при підборі кінострічок для майбутнього перегляду бо сучасне Кіно 2022-2023 рр. ще те Лайно (10-15% а можливо і того менше Якісного)
3   1
S3M4RiL
Та да, бачу кіноріум взагалі пушка. Єдина його вада, що він російський.
1  
S3M4RiL
От в кінобазі мене бісить її пустота. Я хочу зайти на форум, знайти тему по серіалу чи фільму, на який я випадково наткнувся і почати лютий срач з тими, хто думає не як так. Той герой насправді поганий, та героїня - гівно, і взагалі все треба було знімати зовсім по іншому. А тут як в місті-привиді.=(
1  
Антін
Якщо ви помітили людей (користувачів) на Кінобазі не так то і багато щоб чат для кожного фільму або серіалу мати, можливо Дизайн і Темпи Розвитку Функціоналу саме для Користувача не сприяють збільшенню постійних поціновувачів КіноБази, як БезАльтернативного ресурсу про Кіно Українською (Кіноріум UA версію не рахується там забагато ру букв і Бази з КіноПошуку досі тягнуть неправдиві дані)
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: