Поможіть знайти азійський фільм

Michal Motryn
Пробував по-різному шукати, навіть ChatGPT залучав - нічого.
Фільм азійський, ймовірно китайський.
Дивився малим, а значить фільм до ~2003 року.

Вся історія йде навколо магічної скриньки. Антагоніст хоче її викрасти, але її захищають, у підсумку відкривають на антагоніста і він ніби як помирає під завалами, але потім він вилазить і виявляється що скринька зробила його безсмертним (і серце в нього здається назовні, прямо під шкірою почало битися). Скринька якимсь рандомним чином перетворює/мутує істот, які її відкривають.
Потім протягом фільму головні герої опиняються в друкарні (саме тому я думаю що то китайський фільм, бо там преси з ієрогліфами були. Хоча можливо я наплутав). В тій друкарні скринька опромінює щура і він стає величезним чурем-переростком і з ним б'ються головні герої - вчитель і його учень. Але б'ються вони цікавим чином - щур був дуже великий, довгий і він був за стелажем і вчитель бачив тільки його голову і тримав його за голову, учень же був з іншого краю стелажу і бачив тільки хвіст щура і тримав його. І так вони перетягувати щура наче канат, не бачачи, що вони тримають одну істоту і питають типу "що там в тебе?" То один каже - собака, а другий - змія.
В кінці коли вже всіх нагнав антагоніст і йде фінальний бій за скриньку і вони не можуть вбити антагоніста, скринька опромінює ще жінку (здається любовний інтерес вчителя) і вона отримує силу розщепляти живих істот на кольки (🤷‍♂️) і вона жертвує собою і розщепляє антагоніста на кульки.

Чи хтось пам'ятає щось таке? Чи може знає що це за фільм може бути?
 
Арсен Гребенюк
"Доктор Вай і Рукопис без слів" (1996) (в перекладі може бути інакша назва)
https://www.youtube.com/watch?v=o3kZHzmZl68
2  
Michal Motryn
Тааак!! І щур, і кульки, все є)))
Та ще й Джет Лі там є.
Мене цей фільм (його пошук) вже багато років мучив!)
Дякую.
1  
Michal Motryn
Українська назва - "Король пригод"
 
Арсен Гребенюк
Тепер буде про нього сторінка на сайті
https://kinobaza.com.ua/titles/dr-wai-in-the-scripture-with-no-words
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: