Ідеї та пропозиції з trakt

meekhael
Привіт! До цього користувався ресурсом trakt.tv, тому мої побажання будуть пов'язані з його можливостями.

Дуже не вистачає:
1. Можливість оцінити не лише серіал, а й окремі його сезони.
2. Навести лад зі списками. Списки користувачів це потужна річ, але на КіноБазі є багато таких, які не несуть користі (переглянути пізніше, мої улюблені фільми тощо). Можливо варто редакції КіноБази відібрати найкращі і зробити список рекомендованого, які матимуть більший пріоритет в пропозиціях. Також списки варто краще виділити на сторінках фільмів, наприклад, додавши постер одного з фільмів, а не показувати лише заголовок.

Побажання:
1. Підняти вище рецензії користувачів. Інколи до них дуже довго гортати. Наприклад, кадри, зображення і трейлери можна додати в одну горизонтальну стрічку, вони і так посортовані вже у вкладках вище; детальну інформацію про дублювання винести в окрему вкладку; поля для додавання рекомендованих фільмів сховати під кнопку; укомплектованіше показувати інформацію про сервіси, на яких доступний фільм.
2. Перенести сортування в інше місце, наприклад, над списком фільмів, як це роблять часто. Шукати блок "Сортування" і потім гортати ще до кнопки "Фільтрувати" не дуже зручно.
3. Мати можливість один і той же фільм відмічати, як переглянутий, декілька разів.
4. Додати смужку прогресу (як у списках), на сторінки акторів, режисерів, сценаристів...
5. Статистика на сторінці користувача (графік з жанрами, потрачений на фільми час, останні переглянуті фільми, останні огляди, топ акторів, фільми з якими дивилися найчастіше)
7   1
Дарія Шукюрова
Підтримую ідею зі статистикою на сторінці користувача. Було б добре мати хоча б лічильник по типу "Час перегляду серіалів: ХХгод. ХХхв." і теж саме для фільмів.
1  
Кошеня
Дякую,що цікавитесь кінобазою.
TL;DR;
Більшість пропозицій уже в планах, декілька додав у плани. Окрім третьої.

Стіна тексту:
1. Це уже на фінальному етапі розробки. Якщо хочете тестувати додайте /s до серіалу, наприклад https://kinobaza.com.ua/titles/the-sandman-2022/s
2. В планах. Переміщу в першочергові - до кінця літа.

1. +Найближчим часом буде зроблено. Дещо з цього (інфо про укр дублювання, додавання схожих фільмів) уже в розробці.
2. +Найближчим часом буде зроблено.
3. -
4. +
5. Це уже є в далеких планах.
8  
Кошеня
1. Оцінювати сезони уже можна. На сторінках серіалу буде нова вкладка сезони. Або вручну додавайте /s до серіалу наприклад https://kinobaza.com.ua/titles/the-sandman-2022/s

До кінця літа коли будуть покращені дані (постер сезону, описи сезону та укр. описи епізодів).
Дизайн теж буде покращуватись, але оцінювати можна вже.
3  
meekhael
Дякую! Так значно зручніше.

Опишу ще одну деталь, яка є зручною на trakt'і. На сторінці актора фільмографія показана лише плитками, але у них найважливіша інформація: оцінка спільноти, назва фільму, рік (якщо це серіал, то кількість серій, у якому знявся актор) та назва персонажа, якого він грав. Такий формат зручний, бо він компактний і має основну інформацію. Плиткам на КіноБазі трохи не вистачає цієї інформативності, як мінімум оцінки користувачів КіноБази та назви ролі, яку зіграв актор. Також ці плитки варто вирівняти, бо у кінці сторінки двох завжди не вистачає.

Ще цікавить чи може користувач повідомити про помилку або доповнити базу, наприклад, постером?
 
meekhael
Знайшов баг. Оцінка в базі зберігається, але після перезавантаження сторінки, в стовпчику "моя" пропонується знову оцінити сезон. Але так не всюди, десь показує висталенну оцінку, десь пропонує знову оцінити.
1  
Кошеня
Дякую, що сповістили. Виправлено (хто спішить - людей смішить).

Оцінки зберігало, тож з ними все ок. Тільки не показувало)
1  
Demetra
Не знаю в яку тему це написати, але дуже хочу спитати. Чи планується додаток на айфон?
1  
Кошеня
ні
 
Demetra
чому так?
 
Кошеня
Нема часу
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: