Флудильня #2

sweetanok
Випадково натиснула "додати друга" причому не пам'ятаю кому)) але комусь з модераторів))
 
sweetanok
Незрозуміло як прибрати)) але мені не заважаю.. Хоча якщо чесно то мене бісять політичні коментарі..Якщо я буду заходити і бачити як якийсь xD з тупим смайлом пише знову якусь гниль, то краще вже повернусь на кіноріум...
2   4
zhtk
Що-що, а на кіноріум точно не потрібно повертатись
 
sweetanok
Значить знайду щось інше...бо тут я подивилася дописи цього xD і виявляється це модератор, який писав ще більшу гидоту ніж я до цього прочитала. Нажаль не можу додати тут зображення, але я заскрінила ці висери про "зелені шмарклі.." і далі... Якщо натикнусь тут ще на один його коментар з такою ж тематикою то під кожним згадуванням в твітері щодо кінобази буду інформувати людей щодо особливостей модератора звідси.
3   1
NezerSun
Шановні, кінобазерунята, хочу вас запитати, а ви яким рецензіям надаєте перевагу при читанні (чи написанні ,але швидше перше) детальні зі спойлерами чи поверхневі і без спойлерів(рік випуску фільму опускаємо)?
1  
zhtk
Напевно зі спойлерами буде цікавіша рецензія. А так все залежить від обраного фільму та наскільки спойлери/сюжетні ходи є важливим елементом в ньому.
1  
Непозбувна бентега
Мені подобається, коли є можливість у відгуках приховати спойлер, а не відгук цілком. На жаль, тут такого немає.
Якщо я дивилася фільм/серіал, то залюбки читаю спойлери. Якщо не дивилася і це не романтика, чиста драма, біографія, а детектив, трилер, жахи, серіал, то читаю безслойлерне.
Але тут є можливість, наприклад, написати безспойлерний коментар до фільму і рецензію зі спойлерами.
2  
NezerSun
Церемонія Оскар і всі всі всі останніми роками що думаєте?
 
zhtk
Харошіє рускіє та відбілювання нацистів, що може бути кращим для України сьогодні?

А так цей Оскар виявився без інтриг, хіба що «Жінки говорять» доволі несподівано переміг.
1  
Непозбувна бентега
На Оскарі здебільшого все очікувано.
А "Бутерброд" і "На західному фронті без змін" цікаво разом виглядають
1  
NezerSun
Не бачив якщо чесно жодного з фільмів які були представлені на Оскарі, бо взагалі не часто дивлюсь сучасні фільми, стараюсь більше підтягувати класику, але те що фільм бутерброд і взагалі росіяни були там - це ганебно, чергова повісточка кольору дитячої несподіванки.
1  

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: