Український та європейський кінематограф пасе задніх

xD
Щойно подивився декілька фільмів-жахів другого сорту, а також новий німецький серіал Темрява https://kinobaza.com.ua/titles/dark-2017
Все дуже погано! для України та Європи це дуже низький рівень, насамперед акторів.
Я взяв у вибірку масове кіно - Сторожова застава, тіні незабутих предків 2013, німецький серіал темрява (взагалі повний провал).
Що ми маємо: рівень акторів яких беруть в основні ролі занизький навіть для другосортинх, третьосортних голівудських фільмів. Хоча в Україні саме виробництво фільму поганеньке, але хоч якось помалу розвивається, але актори занадто слабкі.

Що ж до німецького серіалу, про який розводять хайп, то там актори не кращі, а виробництво ще гірше ніж навіть у нас. Це звісно може видатись приємним, але насправді це погані новини для Європи.
Схоже тільки Франція щось старається, хоча інколи актори в їхніх фільмах трохи переграють, але в нас недограють.

Якщо це читатиме хтось з режисерів - зробіть висновки, проводьте кастинг акторів нормально, а не за красивою мордою, бо переглядаючи фільми інколи хочеться самому просто піти і зняти нормально фільм.
 
Кошеня
серіал Темрява дійсно в 2-3 рази затянутий і не вартий часу, але це ж не всі серіали європи.

В Україні просто кінематограф лиш починає розвиватись, тож мало акторів, що грають добре.
 
Svyatoslav Zubchenko
Серіал "Темрява" - такий, яким мав би бути, судячи по трейлеру. Але говорити, що європейський кінематограф мертвий - неправильно. З того ж таки німецького ринку: "Німеччина 83", "Наші тати. наші мами" - шикарні серіали. Фіни були у співпраці з німцями зняли "Важку воду".
 
Svyatoslav Zubchenko
О, нещодавно подивився "Вавилон Берлін" - теж на висоті. Особливо друга частина сезону. Дивлюся більшість всього в оригіналі, то там навіть берлінську говірку підібрали, дуже добре відтворена атмосфера 1920-1930х, весь її антураж.
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: