Остання переглянута серія

S3M4RiL

В мене тут і сповіщення про помилку і зразу пропозиція.
Почнемо з пропозиції. Як вставляти картинки до постів на форумі? Якщо такої можливості нема, для простих користувачів, то чого б не додати.
Друге помилка. Я тут переглядав список серій "Останні з нас". Картинку вставити не можу тому опишу. Остання переглянута серія - мені показує 01х05 Витерпіти і вижити. Але це не остання моя переглянута серія, це наступна серія яку я маю подивитись. Я думаю, що в кожному серіалі на кінобазі така проблема.

 
Кошеня
Це форма де відмічаєш останню переглянуту серію.
При використанні всі попередні серії помічаються переглянутими.

Щоб картинку вставити в коментар, треба використати розмітку markdown та натиснути на три крапки --> відображати як markdown.
Для більшості це не потрібно. До того ж андроїд додаток, відображає коментарі як простий текст.
 
S3M4RiL

Шось ми не можемо порозумітись.
Це на осоновній сторінці серіалу.
1 сезон, 9 епізодів
44% переглянуто
Остання переглянута серія

Стежу 01x05 Витерпіти і вижити (12.02.2023) Зберегти

По факту виходить, що це наступна серія, яку я буду переглядати. Оце "Остання переглянута серія" по факту працює як "наступна не преглянута серія". Може просто змінити підпис? Воно само вибрало цю наступну серію. Коли я відкриваю це підменю, я не можу вибрати попередні серії, бо там вже стоять галки.
Наголошую, що таке відбувається в усіх серілах. Я цим підменю ніколи не користувався. Я завжди або ставлю галку переглянутої або оцінку серії.
https://youtu.be/-sdRXt2dwg4 Ось відео, це легше показати, ніж пояснити))

 
Кошеня
Така задумка.
Виглядає дійсно криво, але функціонал даної форми дозволяє користувачу вибрати останню переглянуту серію, тикнути зберігти і система відмітить всі попередні серії як переглянуті.

Змінив надпис на "Обрати останню переглянуту серію". Можливо так, краще буде сприйматися.
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: