Замість піратсвувати, треба писати листи Sweet.tv

Лисенятко
Раніше за часи процвітання ПлюсПлюсу саме Disney замовляв найкрутіший дубляж на студії дубляжу Le Doyen. Саме тоді пішла теза "український дубляж найкращий" і хоча насправді досліджень не проводилося, ручаюся, що тоді це було так. Завдяки Disney, Le Doyen і телеканалу ПлюсПлюс.
Потім ПлюсПлюс сам почав дублювати і якість знизилась. Тепер з ПлюсПлюсу зовсім пропали проєкти цікаві тим хто закінчив початкову школу і зараз мордується над фізикою або взагалі в університеті вчиться. Але чому ПлюсПлюс пішов за іншими дитячими телеканалами та став немовлячим? Не виключено, що телебачення просто не достатньо прибуткове, коли аудиторія - молодь.

Молодь в Інтернеті. Але молодь, в яку б яму не заїхав Disney, його дивиться (сподіваюся, якщо ні, я дарма моружився над цим текстом).

Мультсеріали Disney Channel що ми всі любили дивитися на ПлюсПлюсі. Їх продовження і перезапуски. І нові серіали, що на ПлюсПлюсі не вийшли. Сімпсони. Спецвипуски. Серіали Кіновсесвіту Marvel та Зоряних війн. Купа оригінального контенту як на Netflix, але для більш сімейного кола. Ви дивитесь щось з цього? Особисто я не пропускаю MCU (за деякими випадками), недавно передивлявся "Фінеаса і Ферба" і чекаю на 5 сезон. Я дивлюся деякі серіали та документалки про аніматорів. Це все контент Disney+. Більшості в Україні немає в легальному доступі. Ні новинок, ні того що показували на ПлюсПлюсі.

В Україні ми маємо змогу дивитися Poromaunt+ і програму Nickelodeon, проте, на жаль Disney+ досі не запущений в нашій країні і його "оригінальний контент" не придбала жодна платформа. Але ж ми дивимося серіали Marvel? Нелегально. І це проблема.

Якщо ми хочемо мати повагу від інших країн у цій сфері, мати доступ до улюблених шоу Disney з кайфовим дубляжем, ми маємо вплинути на ситуацію. Ваш внесок в цю боротьбу простий: напишіть на Megogo, Sweet.tv, або на іншу платформу! Напишіть email або в direct, що ви хочете мати доступ до проєктів Disney+ та іншого якісного контенту. Ваш голос - це ключ до змін!

Відмовлення від піратства, звісно що не зовсім, але в таких масштабах - це крок уперед. Прощання із ДНК Совка, адже ми так піратимо, бо раніше легального контенту не було. Тепер ми країна яка має боротися за свій статус на світовій арені. А наше ставлення до авторського права - це показник.

Що ви думаєте про піратство? Треба Україні переходити на ліцензійний контент? Будь ласка, дуже прошу прокоментувати, я хочу знати є ті кому це важливо як мені. Надіюся, хоча б ще 5 повідомлень про те що хтось хоче контент Disney, Megogo отримає. Але якщо ви не фанат Disney, Marvel, Star Wars - пишіть про те чого хочете ви. Про свій улюблений серіал, який ви не зможете переглядати легально з України, навіть якщо захочете.

Дякую за увагу!
5  
zhtk
Щодо Disney+, то вони навряд захочуть продавати права на оригінальні серіали місцевим стримінґам, найімовірніше вони йтимуть шляхом Netflix, Prime Video й інших, самостійно заходячи на наш ринок. Знаю sweet.tv веде перемовини з ними дуже довго, тому на платформі не так давно почали з'являється контент Hulu та мультсеріали Disney. Що з цього вийде побачимо, але напевно на оригінальний контент варто очікувати лише після заходу на наш ринок Disney+.
2  
Лисенятко
Ну, круто, буде їх ще Megogo на додачу просити і вони знатимуть як їх тут ждуть і скоріше прийдуть
 
Кошеня
Здається мегого робить ставку на кількість контенту. Останній рік дуже багато друго/третьосортних фільмів отримали озвучку від маловідомих груп.
 
Лисенятко
А закупити те що вже має дубляж? Ні? Ех...
 
Лисенятко
Можна писати ПлюсПлюсу і дивитися телевізор. Так хочеться укр. дубляж "Супер шістку", "Дому сови", "Хом'яка і Гретель", "Hailey's On It". А влітку вийде 5 сезон "Фінеаса і Ферба". Я фанат "Фінеаса і Ферба". Дубляж 2 та 4 сезонів від ПлюсПлюс не шик, але якщо не буде ніякого - це буде взагалі капець. Це проекти Disney Channel, а не Disney+. Та я зрозумів, що ніхто крім мене щодо цього писати не буде
 
zhtk
Щойно на світ.тв вийшов Совиний дім. Гляньте, можливо дублювання зробили
 
Лисенятко
Реально дубляж! І без вирізок, як у Гучному домі! Оце так! Дякую за інфу
 
Bezvidkhodko
яке аудіо до контенту гулу і дісней на світтв? А точніше яка студія робить дуб чи закадряк? Раніше для діснея 99% контенту дублювали або робили закадр студія Батруха ледоєн.
 
xD
Подивіться навкруги - тут нема кому не те що, платити, а дивитись ті канали.
До 2019 і обрання влади, мета якої - знищення України, кожний фільм піднімав у кіно $1-3 млн, а розкручені і то більше.
Далі тільки супер розкручені піднімали якісь гроші, решта - просідали конкретно.
Ну а після 2022 взагалі важко щось піднімати. А без грошей, нема дурних замовляти в топових студіях якісний дубляж.

Це суб'єктивна думка, ситуацію з кіно я не знаю, але те що в кінотеатрах майже нікого нема (хіба що на барбі/дюна/опенгеймер) сам на власні очі бачив.
1   3
Лисенятко
Так то в кіно, а це дома собі сидиш дивишся
 
xD
Після 2019 ящик не дивлюсь. Там же зомбомарафон 24/7.
 
Лисенятко
Я більше казав про стрімінги. А про ТБ я казав про ПлюсПлюс, а не 1+1
 
Сергій
Вас я розумію. Я не на ваш комент відповів. А той що інший де про касові сбори
 
Сергій
Зараз світова криза у кінотеатральних релізах. Подивіться касові сбори в США.
 
Bezvidkhodko
Платити є кому, питання за що? Я люблю фільми 80-90, на нетфлі їх крім того що як кіт наплакав, так і без укр.аудіо. я поюзав 2 місяці. Мені нема за що платити 4.99 евро. Я не фанат дивитися абищо, бо нове.
Є військові які купу бабла тринькають на бухло, куриво тощо. Є айтішники, депутати, тощо. Коротше лям платоспроможних Є як мінімум. Але, але
 
xD
Лисенятко Я підтримую, що класний дубляж потрібен. І писати, стукати - теж. (Просіть і буде вам дано, шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам; бо кожен, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а хто стукає відчинять йому.)

Я просто не корстуюсь цими сервісами, тому і не пишу (бо це реально дивно виглядало б).

Ну і ще за останній час зрозумів, що краще знижувати свої очікування, щоб не було такої травми як у мене в 2019 р.
 
Bohdan Korniichuk
Повністю згоден зі словами автора цього треду. І додам свої. Нажаль офіційно дивитися, що бажаєш хоча б в оригіналі та з українськими субтитрами на даний момент нормально не реалізовано, шкода, бо насправді люди в більшості випадків своїм розумом вже дійшли, що платити за сервіс і своє дозвілля потрібно. У цивілізованої людини 21 століття це не повинно викликати обурень, це правильно, коли кожен труд отримує оплату. І не потрібно забувати, що ми цивілізована Європейська країна, тож вести себе потрібно відповідно у будь-який час. А пояснення типу погана влада, що все розвалює (через свої необґрунтовані політичні вподобання), і немає грошей (бо ментальність не дозволяє заробити) це звичайне надумане виправдання для тих, хто абсолютно не хоче робити більше, не хоче платити і хоче отримувати все піратством. Тож ТАК, потрібно просити більше офіційного, озвученого та хоча б з субтитрами контенту і мати підписки й на наші сервіси. Тільки тоді по цій темі будуть покрашення!
2  
Bezvidkhodko
Головна проблема - нема попиту на український дуб,бо більшості пофіг укр. чи рашн. Я писав петицію до нетфлі і амазону яку підписало понад 100тис. А толку? Половина там боти. Ще цікаві вбивці укр.дубу фанати субтитрів, англійської, типу так швидше вивчать англ. Хоч би з бульбашки вийшли. Я по своєму бату бачу що більшості пофіг, тягнуть рашн.і не петрають що розвивають рашн.піраство/озвучення і бабло росіяни заробляють і їхні студії.
Пишіть петицію до світтв) у волятв нема пакету діснея?
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: