Зак Ефрон зіграє серійного вбивцю у новому фільмі

16.05.2017 19:28     Кошеня

Зак Ефрон

Зак Ефрон, зірка фільму Рятувальники Малібу (2017), гратиме "Теда Банді" в “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, новому фільмі про життя серійного вбивці.
Історія буде розповідатись з точки зору Елізабет Клоепфер, давньої подружки Теда Банді, що провела багато років з ним та спростовувала обвинувачення, але пізніше сама допомогла його засудити. Тільки при наближенні страти Банді розпочав говорити про свої великі і огидні вбивства, весь світ дізнався справжні масштаби його численних злочинів.

Режисером фільму “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” стане Йо Берлінгер (Paradise Lost 3: Purgatory). Початок зйомок запланований на жовтень, реліз - в кінці 2018.

Те що, Зак Ефрон гратиме вбивцю було сюрпризом, адже він почав свою кар'єру як "дитя Disney" у серійому мюзиклі і з тих пір перейшов з головю в комедію. Проте, до арешту Банді виглядав як проста, приємна людина. Ті, хто його знав, були здивовані одкровенням його злочинів. Сам Банді вважався красенем - особливо для серійного вбивці - так що з цього боку, вибір Ефрона не є дивним.

Тед Банді - один з найвідоміших серійних убивць в історії США, що послужив прототипом для таких персонажів, як Ганнібал Лектер і Буффало Білл з «Мовчання ягнят», а також Патрік Бейтман з «Американського психопата». Число його жертв варіюється від 26 осіб до сотні. Свої злочини він скоював з 1974 по 1978 рік. Банді вбивав молодих дівчат, з якими часто знайомився на вулиці. На відміну від більшості інших американських серійних вбивць, Банді був симпатичним і привабливим молодим чоловіком і легко завойовував довіру своїх жертв. У 1989-му він був страчений за вироком суду.

Джерело: screenrant.com


Коментарі:
bresson1989
крутий чувак, буду чекати фільм=)
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: