Режисером фільму «Веном 2» стане Енді Серкіс, а Том Гарді допоможе писати сценарій

07.08.2019 14:06     xD

Схоже тепер офіційно режисером фільму Веном 2 (2020) буде Енді Серкіс.

Студія Sony розглядала декількох кандидатів для заміни для Рубена Флейшера, режисера першого фільму, але в підсумку пост дістався Серкісу. Передбачається, що Фляйшер не зміг зайняти режисерське крісло сиквела через напружений робочий графік (зараз він закінчує роботу над комедією Вітаємо у Зомбіленді 2), але точні причини його відходу з проєкту не називаються.

Веном 2 (2020) стане найбільшим фільмом, який Серкіс знімав до сьогодні. Раніше він був режисером Мауглі (2018) та інтимної біографії Дихай (2017).

Незважаючи на це, Серкіс вже знає, яким буде його новий фільм.

У мене є дуже чіткі уявлення про подорож, яку я хотів би побачити візуально, і як ми можемо перенести персонажів в інший вимір.

Режисер добре відгукнувся про Тома Гарді.

Том активно працює разом з Келлі Марсел над новою історією, так що весь процес сконцентрований на їх версії.

Я вже багато років знаю Тома і захоплююся ним як актором і продюсером, - продовжує режисер. - Ми завжди хотіли безпосередньо попрацювати разом. Я неймовірно радий співпраці з Томом Гарді і цими талановитими акторами, які беруть участь в проєкті. Це чудова франшиза. Для мене величезна честь - поставити цей фільм, і мені здається, що це дуже сучасна історія. Сподіваюся, вийде зробити екстраординарне кіно.

Джерело: www.slashfilm.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: