Джей Джей Абрамс готує серіал-спіноф «Сяйва»

18.04.2020 12:08     Ріддік

Стрімінг HBO Max готується до запуску в травні, анонсуючи тим часом нові проекти. Як повідомляє Collider, сервіс уже замовив містичний серіал-спіноф фільму "Сяйво". За виробництво візьметься компанія Дж. Дж. Абрамса Bad Robot у співпраці з Warner Bros. Television Group. Поки невідомо, чи сам Абрамс виступатиме постановником, але до продюсування точно долучиться.

Серіал отримав назву Overlook і розповість лячні історії найвідомішого готелю з привидами в американській художній літературі. Проект знову об’єднує Bad Robot, WBTV та Стівена Кінга, які раніше співпрацювали в серіалі жахів Castle Rock від Hulu. Відомо, що раніше Warner Bros. розробляли фільм Overlook з режисером Марком Романеком, який так і не був реалізований.

Окрім шоу по стопам Кінга, Абрамс також підписався на розробку ще двох проектів для HBO Max: серіалу Justice League Dark по мотивам серії коміксів DC та проекту Duster, дія якого розгорнеться в 70-ті на Південному Заході Америки і розповість про водія з злочинного синдикату. Дат прем’єр у проектів поки що немає.

Джерело: vertigo.com.ua


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: