Netflix закрив серіал «Шибайголова»

01.12.2018 09:16     xD

Netflix офіційно скасував Daredevil після трьох сезонів.

Як відомо, Марвел і Netflix уклали угоду багато років тому, щоб транслювати серіали через потоковий сервіс. Шибайголова (2015), Джессіка Джонс (2015), Люк Кейдж (2016) і Залізний кулак (2017) заплановано стали підгрунтям для створення Захисників (2017).

Марвел та Netflix почали співпрацю з «Шибайголовою» у 2015, що задав тон для всіх інших серіалів всесвіту Захисників. Після успіху першого сезону, Netflix швидко випустив другий сезон і запустив третій кілька тижнів тому. Хоча його добре сприйняли, як і попередні, але кількісні показники просіли. Нагадуємо, що «Залізний кулак» перший пішов під ніж, а слідом за ним «Люк Кейдж» - обидва протримались два сезони.

«Шибайголова» від Марвел не повернеться на четвертий сезон Netflix. Ми надзвичайно пишаємося останнім сезоном, і хоча це боляче для шанувальників, ми вважаємо, що краще закрити цю главу з високою нотою. Ми вдячні шоуренеру Еріку Олсону, письменникам шоу, акторам у тому числі Чарлі Коксу, як самого «Шибайголови», і ми вдячні любителям, які підтримали показ протягом багатьох років. Поки серіал на Netflix закрився, три існуючі сезони будуть доступні на довгі роки, а персонаж «Шибайголова» буде жити у майбутніх проектах для Marvel.

Джерело: deadline.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: