Опубліковано перший синопсис стрічки "Тихоокеанський рубіж: Повстання"

04.10.2017 14:45     mercuriy_v

Universal і Legendary Pictures розкрили синопсис картини Тихоокеанський рубіж: Повстання (2018) незадовго до початку Comic Con в Нью-Йорку. Сюжет обіцяє глобальний конфлікт, який загрожує всьому живому на планеті.

Масштабний конфлікт між величезними потойбічними монстрами Кайдзю і пілотованими людьми величезними роботами Джеґерами, які були створені для боротьби з ними, був лише прелюдією до жахливого нападу на людство в другій частині.

Джон Боєга грає роль повстанця Джейка Пентекости (Jake Pentecost), багатообіцяючого пілота Джеґера. Його батько (якого грав Ідріс Ельба у першій частині) став легендою, віддавши своє життя для забезпечення перемоги людства в битві проти жахливого Кайдзю. З тих пір Джейк відмовився від тренувань і став злочинцем, але був спійманий. Коли монстри прорвалися в міста і поставили світ на коліна, йому дають останній шанс виправдати спадок свого батька разом з сестрою Мако Морі (Рінко Кікучі), яка очолює нове покоління пілотів.
До Джейка приєднається обдарований суперник-пілот Ламберт (Скотт Іствуд) і 15-річний хакер Хагер Амара (Кейлі Спаені).

Режисером фільму виступить Стівен С. ДеНайт, який був режисером і сценаристом у деяких серіях серіалу Шибайголова (2015).

Прем'єра в світі запланована на 22 березня 2018.

Джерело: screenrant.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: