«Зоряні війни 9» покажуть «кінець всіх війн»?

07.10.2017 23:38     mercuriy_v

Майбутній восьмий епізод Зоряних війн має підвести трилогію до великого фіналу, котрий поставить Дж. Дж. Абрамс.

Портал ComingSoon побалакав з Джоном Боєгою в рамках New York Comic Con про останній фільм трилогії. Актор натякнув, що нас очікують великі речі. Не знаючи, як закінчуються «Останні Джедаї», нам доведеться трохи почекати, щоб зрозуміти, про що говорить Боєга. Але, судячи з усього, настає масштабна війна.

Я думаю, що це фантастично, схоже, що все збереться докупи. Я нічого не знаю про сценарії, історії. Я не знаю, куди піде Фінн, я не знаю, куди піде Рей, але я відчуваю, що це буде війна, яка закінчить всі війни у ​​всесвіті. Мені цікаво дізнатися, як він (Абрамс) впорається з цим. Я задаю так багато питань, і у мене не було можливості написати Джей Джею повідомлення просто щоб привітати його з поверненням. Тепер я вважаю, що йому треба дати відіспатися, тому що ми робимо ще один фільм, приятель! Але я думаю, що він відмінно попрацює, як завжди. Це ж Абрамс.

Нова трилогія, яку почав Абрамс, показала нову війну, яка тільки зароджувалася по всій галактиці, і якщо Боєга правильно висловився, то ми побачимо фінал цієї битви.

Дата прем'єри дев'ятого епізоду була перенесена на 20 грудня 2019 року, а восьмий вийде вже 14 грудня цього року.

Джерело: www.comingsoon.net


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: