«Ґотем»: Джером врешті-решт не Джокер

08.10.2017 00:23     mercuriy_v

З самої першої появи у серіалі «Ґотем» Джерома Валески, фанати заявили що в історії з'явився Джокер. І з кожною новою серією і сезоном глядачі все більше закохувались у персонаж Камерона Монахена. Але як виявилось цей персонаж був лише даниною поваги до Джокера.

Comic Book побалакав з виконавчим продюсером ТВ-шоу Брайаном Вінбрандтом, який розповів про те, що Джером ніколи не стане Джокером в «Ґотемі». Більш того, лиходій, можливо, ніколи не з'явиться в ТВ-шоу.

Очевидно, Джером - наша данина поваги. Він, очевидно, не Джокер, хоча він явно здається поштовхом, який в кінцевому підсумку створить Джокера. Чим більше ми бачимо його на екрані, тим більше він прокладає свій власний шлях. Я б не сказав, що він з кожною серією все більше стає Джокером, але персонаж Джерома продовжує розвиватися.

Хоча все це здається на оману. Бо до цього творці серіалу дуже часто давали натяки що в серіалі вже давно з'явилися і Джокер і Харлі Квін. Напрочут, зараз зовнішній вигляд Джерома дуже нагадує Джокера, починаючи з зпотворенного обличчя і закінчуючи одягом. Хоча, якщо брати до уваги слова продюсера, здається що сценаристи вирішили переробити історію персонажу.

Я гадаю, що в каноні є певні речі, які ми можемо скерувати в іншому напрямку. Наприклад, історія кохання Пінгвіна і Нігми. Коли справа доходить до Джокера, мені здається, що ми не хочемо коли-небудь показати його в серіалі.

Тож здається що загадка чи є Джером Джокером буде у наших думках ще не один сезон.

Джерело: comicbook.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: