Тайріз Гібсон звинувачує Двейна Джонсона у переносі дати виходу дев'ятого «Форсажу»

06.10.2017 16:53     mercuriy_v

Нещодавно стало відомо, що дату прем'єри дев'ятого «Форсажу» перенесено аж на рік. І це перенесення добряче розлютило виконавця ролі Романа, Тайріза Гібсона.

Актор незадоволений Двейном Джонсоном. На 2019 рік запланован вихід спін-оффа про персонажа Джонсона, який, ймовірно, і став причиною змін в графіку. У своєму пості в Instagram Гібсон звинувачує продюсерську компанію Seven Bucks, засновану Джонсоном. Гібсон вважає, що компанія захопила контроль над франшизою, і тепер «Форсаж» обертається виключно навколо кар'єри колишнього рестлера.

«Нам очікувати чергових «Рятувальників Малібу»?» - запитує актор.

Студія Universal вже якийсь час розглядає варіант сольного фільму з Двейном Джонсоном і Джейсоном Стетемом в головних ролях. Проект викликав гнів Віна Дізеля, який намагався зупинити запуск картини. У вересні Гібсон вже встиг висловитися з приводу спін-оффа, помітивши, що «Форсаж» в першу чергу говорить про сім'ю, «ми поодинці не літаємо».

Незважаючи на успіхи у прокаті («Форсаж 8» досі залишається одним з найприбутковіших фільмів року), франшизу трясуть внутрішні драми. Виконавиця ролі Летті, Мішель Родріґес, незадоволена жіночими персонажами франшизи і погрожує залишити «Форсаж». До початку зйомок восьмої частини між Джонсоном і Дізелем розгорілася сварка, в результаті якої актори практично не з'являлися разом в одному кадрі.

Джерело: ew.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: