Джеймс Ґанн очолить «DC Studios»

27.10.2022 20:17     xD

Разом із продюсером Пітером Сафраном режисер керуватиме виробництвом фільмів, серіалів і анімаційних стрічок за мотивами коміксів «DC». Вони звітуватимуть президенту «Warner Bros. Discovery» Девіду Заславу.

Ґанн зосередиться на творчих аспектах, а Сафран — бізнесових і кіновиробничих. Водночас очікується, що вони не припинятимуть знімати та продюсувати власні фільми. За інформацією «THR», контракт із Ґанном і Сафраном укладено на 4 роки, протягом яких Джеймс зможе працювати лише з «DC».

Також відомо, що сиквел «Джокера», над яким зараз працює Тодд Філліпс, не підпадатиме під «юрисдикцію» Ґанна та Сафрана, ним опікуватимуться Майкл Де Лука та Памела Абді. Щодо всесвіту, який має розростися з «Бетмена» Метта Рівза, поки що немає інформації. Решта проєктів перейде до рук Джеймса та Пітера.

Пітер Сафран спершу працював як менеджер, зокрема Джеймса Ґанна, серед його продюсерських проєктів можна побачити кінокомікси «Аквамен 1, 2», «Шазам! 1, 2», «Загін самогубців: Місія навиліт», серіал «Миротворець».

Джерело: www.facebook.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: