Томмі Лі Джонс ненавидить Джима Керрі

06.10.2017 22:40     mercuriy_v

Джим Керрі далеко не у всіх викликає захват. Нещодавно він повідав про одного свого зіркового хейтера - Томмі Лі Джонса, з яким актор знімався у горезвісному «Бетмені назавжди».

«Я був у ресторані, і офіціант сказав мені: "О, я чув, ти знімаєшся разом з Томмі Лі Джонсом. Він якраз обідає тут за рогом ". Я тут же відправився до нього привітатися, але, коли я підійшов і запитав "як ся маєш?", Томмі миттєво зблід. Він весь затрусився і виглядав так, ніби цілу добу тільки й мріяв про те, як би вбити мене. Це було як раз напередодні дуже важливих сцен за участю наших персонажів. Томмі підвівся і пригорнув мене, прошепотів: "Я тебе ненавиджу. Ти мені зовсім не подобаєшся ". Я відповів: "Воу, мужик, а у чому справа-то?". Я жартома схопив і підняв стілець, що, ймовірно, було не найрозумнішим рішенням. На це Томмі відреагував словами "Терпіти не можу твою клоунаду"»

Причиною такої поведінки Джонса, на думку Керрі, є заздрость. Бо у той час популярність Джима була на дуже високому рівні.

«У ті часи він взагалі був дуже складною людиною. Думаю, Томмі просто не подобалася його роль, і він зовсім не хотів там перебувати, але хто знає », - додав актор.

Джерело: www.esquire.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: