Джеймс Кемерон розкритикував «Диво-Жінку», Петті Дженкінс відповіла

25.08.2017 13:57     Кошеня

Джеймс Кемерон розкритикував фільм Диво-Жінка (2017), сказавши, що Голлівуд робить ікону з персони, і що це крок назад. Для нього справжню мужність випромінювала Сара Коннор, що стала популярна не через красу, а через силу та звитягу.

Все самопіднесення Голлівудом «Диво-Жінки» було таким помилковим. Вона є матерілізувавшою іконою, цей фільм є результатом того, що робить чоловік у Голлівуді! Я не кажу, що мені не подобається фільм, але для мене це крок назад. Сара Коннор не була красунею. Вона була сильною, вона була занепокоєною, вона була страшною матір'ю, і вона заслужила повагу аудиторії через мужність. І для мене [користь таких персонажів, як Сара] є очевидною. Я маю на увазі, половина глядачів [Термінатора]- жінки!

Відповідь не забарилась. В твітері режисер «Диво-Жінки», Петті Дженкінс відповіла зображенням з текстом в кілька речень.
В тексті говориться, що

Джеймс Кемерон не зрозумів, хто така і що означає «Диво-Жінка» для всього світу, тому що він не жінка. Його похвала фільму Монстр, де була сильна та пошкоджена жінка, була добре оцінена.
Але якщо жінка завжди має бути сильною та жорсткою, ми не будемо вільними в різнобічній оцінці або не зможемо оцінити образ жінки всюди, бо вона приваблива та любляча, тоді ми не далеко прийшли. Я вважаю, що жінка може бути всім, так само як і чоловік у головній ролі має. Нема правильного або неправильного типу мужньої жінки. І багато жінок, що переглянули фільм та зробили його хітом безсумнівно можуть вибрати та судити для себе ікону прогресу.

Джерело: www.theguardian.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: