Продовження фільму «Чужий: Заповіт» почнуть знімати в 2018 році

14.08.2017 18:26     IxI_JOKER_IxI


На фото: один з монстрів у фільмі Чужий: Заповіт (2017)

«Чужий: Заповіт», який потрапить у наші кінотеатри 18 травня, в британському прокаті вже стартував і встиг зібрати позитивні відгуки критиків.

Так що Рідлі Скотт поспішив оголосити про запуск у виробництво продовження, пише Collider.

Режисер вже говорив раніше, що «Заповіт» буде лише першим фільмом з декількох, якими він зв’яже всесвіт «Прометея» і всесвіт «Чужого» 1979 року. Сценарій наступної картини вже деякий час знаходиться в розробці. В інтерв’ю IGN UK Скотт відзначив, що робота над сценарієм наближається до завершення, так що виробництво повинне початися в наступному році.

«Зараз ми пишемо сіквел. Зніматися він буде протягом чотирнадцяти місяців», — ось поки все, що сказав постановник.
Також Скотт згадав про проект Ніла Бломкампа, який незрозуміло, чи ще живий, то здувся остаточно. За його словами, робочою назвою картини повинно було бути «Пробудження» і тематично вона цілком укладалася в міфологію «Прометея» і «Заповіту»:
«Студія хотіла зняти нового „Чужого“ — „Пробудження“. Під керівництвом Ніла Бломкампа. Я сказав „окей“. Я навіть збирався стати продюсером. І я дійсно зробив би це, якби міг. Але тоді я запитав: навіщо паралельно знімати „Чужого“ Бломкампа і „Чужого“ Скотта? Адже це не має сенсу. На що Fox толком нічого не відповіла. І я просто тихо відійшов».
Нагадаємо, у «Пробудженні» повинна була повернутися культова героїня Еллен Ріплі у виконанні Сігурні Вівер.

Джерело: nesam.net.ua


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: