«Бетґьорл» скасовано

03.08.2022 02:50     zhtk

Попри те, що фільм про Бетдівчину знаходився на завершальній стадії постпродакшну, Warner Bros. Discovery вирішили не випускати фільм ні в кінотеатрах, ні на жодній стримінґовій платформі.

Що стосується причини, джерела кажуть, що фільм не відповідає новій стратегії компанії, а на додачу жахливі тестові покази змусили компанію похоронити проєкт з бюджетом майже 100 млн доларів заради майбутнього бренду DC.

Головну роль зіграла Леслі Ґрейс, також у фільмі повинен з'явитись Майкл Кітон у ролі Бетмена.

Спочатку фільм розроблявсь для HBO Max, а потім розглянувся для прокату в кінотеатрах. Через проблеми з COVID-19 бюджет стрічки зріс до 90 мільйонів доларів.

Джерела: 1, 2, 3.

Джерело: deadline.com


Коментарі:
zhtk
Після злиття Discovery і Warner Bros. та приходу Девіда Заслава на посаду генерального директора настали цікаві часи для компанії і я вірю, що йому вдасться витягнути DC з лайна та зробити достойним конкурентом Marvel.
 
zhtk
До речі у нього є польське та українських євреїв коріння.
 
Taras Lebid
от тут не знаю, чи радіти чи плакати
 
zhtk
Заслав дає знати, що в DC він бачить "доїльну корову", тому спірні й мало бюджетні проєкти викидає відразу. Подивимось років через десять, до чого приведуть його дії, але дивлячись як розвинулася Discovery, під час його правління, майбутнє DC виглядає цікаво.
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: