Сценарист «Джона Уіка», Дерек Кольстад напише сценарій для серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» від Марвел

11.07.2019 14:59     xD

Студія Marvel найняла Дерек Кольстад, відомого по екшен-франшизі «Джон Уік», для роботи над міні-серіалом Disney+ Сокіл і Зимовий Солдат (2020). Кольстад напише сценарій шестисерійного проекту спільно з першим сценаристом Малкольмом Спеллманом. Карі Скоґланд буде режисером.

Себастіан Стен і Ентоні Макі повернуться в серіал в знайомих ролях. Відповідно до джерел, до акторського складу також можуть приєднатися Даніель Брюль, який зіграв у фільмі «Перший месник: Протистояння» головного антигероя Земо, і Емілі ВанКемп, виконавиця ролі Шерон Картер.

Сюжет серіалу не розкривається. За словами Стена, після подій всіх фільмів Баки готовий знову стати частиною суспільства і ближче познайомитися з усім, що пропонує сучасний світ. Очікується, що «Сокіл і Зимовий Солдат» зіграють в першу чергу на різниці в характерах двох персонажів. Серіал також покаже, як Сем Вілсон справляється з місією, покладеною на нього Капітаном Америка.

Паралельно з проектом про Сокола і Зимового Солдата в розробці знаходяться ще кілька серіалів кіновсесвіту Marvel. «Ванда» розповість про стосунки героїв Елізабет Олсен і Пола Беттані, а «Локі» - історія пригод бога-пустуна в різні періоди людської історії.

Джерело: collider.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: