Спінофи «Гри Престолів» не включатимуть існуючих героїв

28.07.2017 11:48     Кошеня

Як відомо, канал HBO розробляє відразу чотири серіалу по всесвіту «льоду і полум'я». Джордж Р. Р. Мартін в травні написав пост в своєму блозі, де повідомив, що працює над чотирма серіалами за мотивами «Престолів» і зустрічався з усіма чотирма сценаристами, яких вибрав канал.

Президент з програмування HBO Кейсі Блойс сказав, що канал надав сценаристам право вибирати, чи хочуть вони працювати з письменником. В результаті Джейн Ґолдман і Карлі Рей вибрали Мартіна в якості співавтора, а Браян Гелґеланд і Макс Боренштейн відмовилися від співпраці з ним.

Як говорить Блойс, рішення Хелгеленд і Боренштейн ніяк не вплине на всесвіт, в якій розгортаються їхні проекти. У будь-якому випадку вони працюють з матеріалом, який вже існує в книгах Мартіна.

Прем'єру першого спін-офф варто очікувати не раніше ніж через рік після завершення Гра Престолів (2011). Більш того, в HBO поки не впевнені, коли вийде останній, восьмий сезон серіалу. Є ймовірність, що він не буде готовий до 2019 року.

Дія деяких спін-оффов і зовсім розвивається не в Вестеросі

За словами Мартіна, нові серіали будуть, скоріше, приквелами до «Гри престолів», причому оригінальних героїв в них чекати не варто.

Джерело: www.indiewire.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: