Новий трейлер фільму «Тихе місце: День перший»

08.02.2024 20:32     Mykolai Vysotskyi

Франшиза «Тихе місце» вже має у серії два успішні фільми, тепер нам представлено перший трейлер третьої частини, спін-офа, від режисера Майкла Сарноскі.

Цей фільм розповідає про Сем (Лупіта Ніонґо), жінку, яка пережила день, коли на Землю напали інопланетні істоти, які полюють за звуком. У попередніх фільмах ми бачили, як родина Ебботт виживала в цьому світі, але тепер, нам покажуть як все почалося. У новому трейлері, Сем - одна з мільйонів ньюйоркців, які не розуміють, що відбувається, коли вони бачать величезні об’єкти що палають, та падають з неба.

Коли аварії та вибухи спричиняють хаос, Сем і всі навколо, потрапляють у пастку страху. Але саме гучні крики привертають увагу дивних, швидких істот, які розривають людей на шматки.

Оскільки це приквел, який показує, що сталося до того, як люди дізналися, як протистояти загарбникам, Спін-оф «Тихого місця» (2024), що має назву «Тихе місце: Перший день», схожий на простий науково-фантастичний хоррор, де Сем і її друзі, повинні діяти інтуїтивно.

Фільм «Тихе місце: День перший» вийде в кінотеатрах: 28 червня 2024.

Джерело: www.theverge.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: