Знайдено 27 результатів

Арґайл
Арґайл (2024) 1 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.7
Сюжет Популярна авторка шпигунських бестселерів Еллі Конвей обожнює проводити час вдома за комп’ютером і в компанії улюбленого кота Алфі. Проте коли сюжети вигаданих книг Еллі, в центрі яких — секретний агент Арґайл та його місія з розкриття глобального шпигунського синдикату, починають відображати таємні дії реальної шпигунської організації, тихі домашні вечори залишаються в минулому.
Арґайл Трейлер

Арґайл (2024)

Argylle

16+
Велика Британія, США   2 год 19 хв
Читати опис Популярна авторка шпигунських бестселерів Еллі Конвей обожнює проводити час вдома за комп’ютером і в компанії улюбленого кота Алфі. Проте коли сюжети вигаданих книг Еллі, в центрі яких — секретний агент Арґайл та його місія з розкриття глобального шпигунського синдикату, починають відображати таємні дії реальної шпигунської організації, тихі домашні вечори залишаються в минулому.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (109)  IMDb: 5.7 (73315)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від $11.99
Травень, грудень
Травень, грудень (2023) 1 лютого 2024 6.8 imdb 6.8
Сюжет Подружжя Джо та Ґрейсі колись були учнем та вчителькою, а тепер виховують близнюків. Про їхню історію вирішують зняти художній фільм. Акторка, яка має зіграти Ґрейсі, приїжджає до них у гості, щоб краще підготуватися до ролі, але її приїзд ставить сімейне щастя під загрозу.
Травень, грудень Трейлер

Травень, грудень (2023)

May December

16+
США   1 год 57 хв
Читати опис Подружжя Джо та Ґрейсі колись були учнем та вчителькою, а тепер виховують близнюків. Про їхню історію вирішують зняти художній фільм. Акторка, яка має зіграти Ґрейсі, приїжджає до них у гості, щоб краще підготуватися до ролі, але її приїзд ставить сімейне щастя під загрозу.
КіноБаза: 6.8 (13)  IMDb: 6.8 (55153)
Моя оцінка:
/10
Ідеальні дні
Ідеальні дні (2023) 1 лютого 2024 7.9 imdb 7.9
Сюжет Нова робота триразового номінанта на «Оскар» Віма Вендерса розповідає про Хіраяму — прибиральника туалетів у Токіо. Він повністю задоволений своїм простим життям: дотримується структурованого розпорядку дня, а вільний час присвячує своїй пристрасті — слуханню рок-музики, читанню книг та вирощуванню дерев. Однак усе більше деталей про життя Хіраями та його особисті якості розкривається через низку несподіваних зустрічей. «Ідеальні дні» — це поема надзвичайної витонченості та краси, яка оспівує буденність та красу життя.
Ідеальні дні Трейлер

Ідеальні дні (2023)

Perfect Days

Японія, Німеччина   2 год 3 хв
Читати опис Нова робота триразового номінанта на «Оскар» Віма Вендерса розповідає про Хіраяму — прибиральника туалетів у Токіо. Він повністю задоволений своїм простим життям: дотримується структурованого розпорядку дня, а вільний час присвячує своїй пристрасті — слуханню рок-музики, читанню книг та вирощуванню дерев. Однак усе більше деталей про життя Хіраями та його особисті якості розкривається через низку несподіваних зустрічей. «Ідеальні дні» — це поема надзвичайної витонченості та краси, яка оспівує буденність та красу життя.
КіноБаза: 7.9 (24)  IMDb: 7.9 (43908)
Моя оцінка:
/10
Шлях до слави. Лянча проти Ауді
Шлях до слави. Лянча проти Ауді (2024) 1 лютого 2024 6.4 imdb 5.8
Сюжет Це історія Чемпіонату світу з ралі 1983 року. У реальній історії Давида проти Ґоліафа ми бачимо, як відважні аутсайдери команди Lancia на чолі з харизматичним Чезаре Фіоріо протистояли могутній команді Audi в одному з найбільших змагань в історії спорту.
Шлях до слави. Лянча проти Ауді Трейлер

Шлях до слави. Лянча проти Ауді (2024)

Race for Glory: Audi vs. Lancia

16+
Італія, Велика Британія, Ірландія   1 год 49 хв
Читати опис Це історія Чемпіонату світу з ралі 1983 року. У реальній історії Давида проти Ґоліафа ми бачимо, як відважні аутсайдери команди Lancia на чолі з харизматичним Чезаре Фіоріо протистояли могутній команді Audi в одному з найбільших змагань в історії спорту.
КіноБаза: 6.4 (5)  IMDb: 5.8 (2868)
Моя оцінка:
/10
Моє прекрасне весілля
Моє прекрасне весілля (2024) 1 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 4.0
Сюжет Ділан Спроус та Вірджинія Гарднер повертаються до ролей Тревіса та Еббі, які прокинулись після божевільної ночі в Лас-Вегасі виявляють, що одружені. Вони вирушають до Мексики на "медовий місяць" із друзями та родиною. Але звісно, все піде зовсім не за планом неочікуваних "молодят". На пару чекають нові сюрпризи, смішні історії та можливий хепі-енд…
Моє прекрасне весілля Трейлер

Моє прекрасне весілля (2024)

Beautiful Wedding

США   1 год 40 хв
Читати опис Ділан Спроус та Вірджинія Гарднер повертаються до ролей Тревіса та Еббі, які прокинулись після божевільної ночі в Лас-Вегасі виявляють, що одружені. Вони вирушають до Мексики на "медовий місяць" із друзями та родиною. Але звісно, все піде зовсім не за планом неочікуваних "молодят". На пару чекають нові сюрпризи, смішні історії та можливий хепі-енд…
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (4)  IMDb: 4.0 (1618)
Моя оцінка:
/10
Володар хаосу
Володар хаосу (2023) 1 лютого 2024 0.0 imdb 5.2
Сюжет Вікарій Ребекка разом із чоловіком та дочкою Ґрейс переїжджають до невеличкого міста, де святкування Дня врожаю супроводжується театралізованою виставою: місцеві жителі у карнавальних масках викликають демона Ґолоґона, щоб потім вигнати його. Під час одного з таких свят зникає маленька Ґрейс. Починаються відчайдушні пошуки. І чим далі вони заходять, тим більше моторошних таємниць випливає з темного минулого міста. Ребекка починає підозрювати, що місцеві приховують якусь зловісну таємницю, безпосередньо пов'язану зі зникненням її доньки…
Володар хаосу Трейлер

Володар хаосу (2023)

Lord of Misrule

16+
Велика Британія, Ірландія   1 год 44 хв
Читати опис Вікарій Ребекка разом із чоловіком та дочкою Ґрейс переїжджають до невеличкого міста, де святкування Дня врожаю супроводжується театралізованою виставою: місцеві жителі у карнавальних масках викликають демона Ґолоґона, щоб потім вигнати його. Під час одного з таких свят зникає маленька Ґрейс. Починаються відчайдушні пошуки. І чим далі вони заходять, тим більше моторошних таємниць випливає з темного минулого міста. Ребекка починає підозрювати, що місцеві приховують якусь зловісну таємницю, безпосередньо пов'язану зі зникненням її доньки…
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.2 (1525)
Моя оцінка:
/10
Чотири душі койота
Чотири душі койота (2023) 1 лютого 2024 0.0 imdb 7.3
Сюжет В основі казкової анімаційної історії – міф корінних народів Америки про створення світу, де людина не є вінцем творіння, а лише його часткою. Розповідь про Старця, який створює життя з глини, і кожне його нове творіння змінює весь світ, надихає підлітків-індіанців на боротьбу з будівництвом нафтопроводу, яке проходить бульдозером по священних віруваннях народу. Голос предків підштовхує їх на порятунок Землі від корпоративної жадібності, хижацького споживання ресурсів та, як наслідок, нехтування екологією. «Тільки тоді, коли загине останнє дерево, буде отруєна остання річка і спіймана остання риба, ми зрозуміємо, що гроші не можна їсти». Через історію створення Всесвіту, мультфільм підкреслює важливість життя людини у гармонії з природою та навколишнім середовищем. «Чотири душі Койота» – це історія про спільну відповідальність людей одне за одного і за планету, яку ми населяємо.
Чотири душі койота Трейлер

Чотири душі койота (2023)

Four Souls of Coyote

Угорщина   1 год 43 хв
Читати опис В основі казкової анімаційної історії – міф корінних народів Америки про створення світу, де людина не є вінцем творіння, а лише його часткою. Розповідь про Старця, який створює життя з глини, і кожне його нове творіння змінює весь світ, надихає підлітків-індіанців на боротьбу з будівництвом нафтопроводу, яке проходить бульдозером по священних віруваннях народу. Голос предків підштовхує їх на порятунок Землі від корпоративної жадібності, хижацького споживання ресурсів та, як наслідок, нехтування екологією. «Тільки тоді, коли загине останнє дерево, буде отруєна остання річка і спіймана остання риба, ми зрозуміємо, що гроші не можна їсти». Через історію створення Всесвіту, мультфільм підкреслює важливість життя людини у гармонії з природою та навколишнім середовищем. «Чотири душі Койота» – це історія про спільну відповідальність людей одне за одного і за планету, яку ми населяємо.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 7.3 (520)
Моя оцінка:
/10
Учительська
Учительська (2023) 8 лютого 2024 8.0 imdb 7.5
Сюжет Коли одного з її учнів підозрюють у крадіжці, Карла Новак — молода вчителька-ідеалістка — вирішує докопатися до суті справи. Однак її, на перший погляд, невинні дії згодом призводять до серії крадіжок у школі. Події розгортаються у бік найгірших сценаріїв, викриваючи усі негативні риси системи освіти, впливу вчителів, батьків та учнів одне на одного. Одна драматична подія перетворюється на психологічну війну, а сама Карла опиняється між своїми ідеалами та шкільною системою, де наслідки її дій загрожують зламати її саму.
Учительська Трейлер

Учительська (2023)

The Teachers Lounge

12+
Німеччина   1 год 38 хв
Читати опис Коли одного з її учнів підозрюють у крадіжці, Карла Новак — молода вчителька-ідеалістка — вирішує докопатися до суті справи. Однак її, на перший погляд, невинні дії згодом призводять до серії крадіжок у школі. Події розгортаються у бік найгірших сценаріїв, викриваючи усі негативні риси системи освіти, впливу вчителів, батьків та учнів одне на одного. Одна драматична подія перетворюється на психологічну війну, а сама Карла опиняється між своїми ідеалами та шкільною системою, де наслідки її дій загрожують зламати її саму.
КіноБаза: 8.0 (2)  IMDb: 7.5 (17238)
Моя оцінка:
/10
Фаворитка Міллера
Фаворитка Міллера (2024) 8 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.2
Сюжет Талановита письменниця Каіра Світ отримує творче завдання від нового вчителя Джонатана Міллера , яке заплутує їх стосунки та розмиває рольові кордони.
Фаворитка Міллера Трейлер

Фаворитка Міллера (2024)

Miller's Girl

16+
США   1 год 33 хв
Читати опис Талановита письменниця Каіра Світ отримує творче завдання від нового вчителя Джонатана Міллера , яке заплутує їх стосунки та розмиває рольові кордони.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (21)  IMDb: 5.2 (12557)
Моя оцінка:
/10
Якби ти був останнім
Якби ти був останнім (2023) 8 лютого 2024 6.3 imdb 6.3
Сюжет Дрейфуючи у своєму зламаному космічному шатлі з маленькою надією на порятунок, двоє астронавтів сперечаються - як їм краще провести решту днів, як друзі чи щось більше.
Якби ти був останнім Трейлер

Якби ти був останнім (2023)

If You Were the Last

16+
США   1 год 32 хв
Читати опис Дрейфуючи у своєму зламаному космічному шатлі з маленькою надією на порятунок, двоє астронавтів сперечаються - як їм краще провести решту днів, як друзі чи щось більше.
КіноБаза: 6.3 (3)  IMDb: 6.3 (2683)
Моя оцінка:
/10
Хижа ніч
Хижа ніч (2024) 8 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 2.0 imdb 3.7
Сюжет Феллон (Алекс Петтіфер) – чоловік, який блукає землею, наче нічне чудовисько. Він намагається змиритися з трагічною втратою своєї сім’ї, причина якої – жорстокий маніпулятор Рейнольдс (Ґай Пірс).
Хижа ніч Трейлер

Хижа ніч (2024)

Sunrise

16+
США, Велика Британія   1 год 33 хв
Читати опис Феллон (Алекс Петтіфер) – чоловік, який блукає землею, наче нічне чудовисько. Він намагається змиритися з трагічною втратою своєї сім’ї, причина якої – жорстокий маніпулятор Рейнольдс (Ґай Пірс).
Є українське аудіо
КіноБаза: 2.0 (1)  IMDb: 3.7 (650)
Моя оцінка:
/10
Елла та чорний ягуар
Елла та чорний ягуар (2024) 8 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.7
Сюжет Елла – дівчинка, яка виросла в тропічних лісах Амазонки. Вона живе з Надією, милим дитинчам ягуара, яке колись прихистила. Обставини змушують дівчинку переїхати до Нью-Йорка. Однак, дізнавшись, що Надії загрожує смертельна небезпека, Елла знову повертається у джунглі, щоб врятувати ягуара.
Елла та чорний ягуар Трейлер

Елла та чорний ягуар (2024)

Autumn and the Black Jaguar

Франція, Німеччина, Канада   1 год 40 хв
Читати опис Елла – дівчинка, яка виросла в тропічних лісах Амазонки. Вона живе з Надією, милим дитинчам ягуара, яке колись прихистила. Обставини змушують дівчинку переїхати до Нью-Йорка. Однак, дізнавшись, що Надії загрожує смертельна небезпека, Елла знову повертається у джунглі, щоб врятувати ягуара.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (1)  IMDb: 5.7 (370)
Моя оцінка:
/10
Монахині на драйві!
Монахині на драйві! (2022) 8 лютого 2024 7.5 imdb 4.8
Сюжет П’ять монахинь вирішують взяти участь у великій велогонці, щоб виграти грошовий приз, який вони планують витратити на ремонт будинку для літніх людей. Але є одна проблема — ніхто з них не вміє їздити на велосипеді.
Монахині на драйві! Трейлер

Монахині на драйві! (2022)

Oh My Goodness!

16+
Франція   1 год 27 хв
Читати опис П’ять монахинь вирішують взяти участь у великій велогонці, щоб виграти грошовий приз, який вони планують витратити на ремонт будинку для літніх людей. Але є одна проблема — ніхто з них не вміє їздити на велосипеді.
КіноБаза: 7.5 (2)  IMDb: 4.8 (285)
Моя оцінка:
/10
Мадам Павутина
Мадам Павутина (2024) 14 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 4.8 imdb 3.9
Сюжет Зустрічайте одну з найзагадковіших героїнь кіновсесвіту Marvel «Мадам Павутину»! Дакота Джонсон у ролі Кассандри Вебб – парамедикині з Мангеттену – виявляє в собі здібності до ясновидіння.
Зіткнувшись з одкровеннями щодо минулого, вона знайомиться з трьома молодими жінками, яким судилося потужне майбутнє. Та чи вдасться їм пережити фатальне сьогодення?
Мадам Павутина Трейлер

Мадам Павутина (2024)

Madame Web

12+
США, Канада, Мексика   1 год 56 хв
Читати опис Зустрічайте одну з найзагадковіших героїнь кіновсесвіту Marvel «Мадам Павутину»! Дакота Джонсон у ролі Кассандри Вебб – парамедикині з Мангеттену – виявляє в собі здібності до ясновидіння.
Зіткнувшись з одкровеннями щодо минулого, вона знайомиться з трьома молодими жінками, яким судилося потужне майбутнє. Та чи вдасться їм пережити фатальне сьогодення?
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.8 (85)  IMDb: 3.9 (67097)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $4.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 375 грн
Боб Марлі: One Love
Боб Марлі: One Love (2024) 15 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.3
Сюжет Яскрава історія, що прославляє життя та музику ікони, яка надихала цілі покоління своїми посланнями любові та єдності. Уперше на великому екрані відкрийте для себе захопливу історію Боба Марлі про взлети та падіння, пов’язану з його революційною музикою.
Боб Марлі: One Love Трейлер

Боб Марлі: One Love (2024)

Bob Marley: One Love

16+
США   1 год 47 хв
Читати опис Яскрава історія, що прославляє життя та музику ікони, яка надихала цілі покоління своїми посланнями любові та єдності. Уперше на великому екрані відкрийте для себе захопливу історію Боба Марлі про взлети та падіння, пов’язану з його революційною музикою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (12)  IMDb: 6.3 (24448)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $5.99 / купівля від $9.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 170 грн
Смак пристрасті
Смак пристрасті (2023) 15 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 7.6 imdb 7.5
Сюжет 1885 рік. Кухарка Євґенія останні 20 років працювала на відомого гурмана Додіна. З часом гастрономічна практика та взаємне захоплення перетворилися на романтичні стосунки. Особливий зв'язок кухарки та гурмана породжує вишукані страви, які вражають навіть найвідоміших шеф-кухарів світу. Незважаючи на своє кохання, Євґенія любить свободу і не планує виходити заміж за Додіна. Щоб змінити її думку, він вирішує зробити те, чого ніколи раніше не робив.
Смак пристрасті Трейлер

Смак пристрасті (2023)

The Taste of Things

Франція, Бельгія   2 год 15 хв
Читати опис 1885 рік. Кухарка Євґенія останні 20 років працювала на відомого гурмана Додіна. З часом гастрономічна практика та взаємне захоплення перетворилися на романтичні стосунки. Особливий зв'язок кухарки та гурмана породжує вишукані страви, які вражають навіть найвідоміших шеф-кухарів світу. Незважаючи на своє кохання, Євґенія любить свободу і не планує виходити заміж за Додіна. Щоб змінити її думку, він вирішує зробити те, чого ніколи раніше не робив.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.6 (5)  IMDb: 7.5 (9367)
Моя оцінка:
/10
Найкращий нянь
Найкращий нянь (2023) 15 лютого 2024 0.0 imdb 5.5
Сюжет Віктор — успішний фокусник. Кар’єра на підйомі, він збирає повні зали. Нарешті йому запропонували світове турне! Але є одна дрібничка — мала дитина, за якою треба доглядати, бо він вдома і за маму, і за тата. Пошуки няні провалились, і єдиний варіант — кликати дідуся…
Найкращий нянь Трейлер

Найкращий нянь (2023)

Comme par magie

Франція   1 год 33 хв
Читати опис Віктор — успішний фокусник. Кар’єра на підйомі, він збирає повні зали. Нарешті йому запропонували світове турне! Але є одна дрібничка — мала дитина, за якою треба доглядати, бо він вдома і за маму, і за тата. Пошуки няні провалились, і єдиний варіант — кликати дідуся…
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.5 (87)
Моя оцінка:
/10
Зона інтересу
Зона інтересу (2023) 22 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 7.4
Сюжет Чоловік із дружиною будують оселю мрії — з затишним садом, дорогими пожитками, родинними вечорами за читанням із дітьми. І тільки високий паркан нагадує, що поруч з їхнім райським куточком стоїть концтабір, де чоловік працює комендантом.
Зона інтересу Трейлер

Зона інтересу (2023)

The Zone of Interest

16+
США, Велика Британія, Польща   1 год 45 хв
Читати опис Чоловік із дружиною будують оселю мрії — з затишним садом, дорогими пожитками, родинними вечорами за читанням із дітьми. І тільки високий паркан нагадує, що поруч з їхнім райським куточком стоїть концтабір, де чоловік працює комендантом.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (50)  IMDb: 7.4 (93455)
Моя оцінка:
/10
Прокляття Беґхед
Прокляття Беґхед (2023) 22 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 5.4
Сюжет Юна Айріс отримує в спадок від батька будівлю колишнього паба та відкриває страшний секрет - у будівлі живе сутність, яку називають Беґхед. Вона дає можливість поговорити з мертвим, але лише 2 хвилини. Живі вважають, що можуть контролювати створіння, але за все доведеться платити свою ціну.
Прокляття Беґхед Трейлер

Прокляття Беґхед (2023)

Baghead

16+
Велика Британія   1 год 34 хв
Читати опис Юна Айріс отримує в спадок від батька будівлю колишнього паба та відкриває страшний секрет - у будівлі живе сутність, яку називають Беґхед. Вона дає можливість поговорити з мертвим, але лише 2 хвилини. Живі вважають, що можуть контролювати створіння, але за все доведеться платити свою ціну.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (14)  IMDb: 5.4 (7585)
Моя оцінка:
/10
Мій двійник-робот
Мій двійник-робот (2023) 22 лютого 2024 7.1 imdb 5.5
Сюжет У світі майбутнього приватним особам мати робота-двійника заборонено. Різними шляхами Чарльзу та Елен вдається зробити собі копії: Чарльзу — щоб кадрити дівчат, а Елейн — щоб отримувати гроші та подарунки від багатих чоловіків. Але одного разу копії героїв зустрічаються, закохуються одна в одну і вирішують втекти. Щоб не опинитися за ґратами, Елен та Чарльз разом вирушають у погоню за двійниками.
Мій двійник-робот Трейлер

Мій двійник-робот (2023)

Robots

16+
США   1 год 33 хв
Читати опис У світі майбутнього приватним особам мати робота-двійника заборонено. Різними шляхами Чарльзу та Елен вдається зробити собі копії: Чарльзу — щоб кадрити дівчат, а Елейн — щоб отримувати гроші та подарунки від багатих чоловіків. Але одного разу копії героїв зустрічаються, закохуються одна в одну і вирішують втекти. Щоб не опинитися за ґратами, Елен та Чарльз разом вирушають у погоню за двійниками.
КіноБаза: 7.1 (10)  IMDb: 5.5 (7213)
Моя оцінка:
/10
Вбивця Демонів: Навчання Хашира
Вбивця Демонів: Навчання Хашира (2024) 22 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 6.6
Сюжет Нова історія зі всесвіту культового аніме розповідає про завершення запеклої битви між Танджіро та Четвертим Вищим Місяцем Хантенґу, а також про тріумф Недзуко над сонцем. Повнометражна картина включатиме в себе події арки Тренування Хашіра — підготовки до битви між Вбивцями Демонів і Королем Демонів Мудзаном Кібіцуджі.
Вбивця Демонів: Навчання Хашира Трейлер

Вбивця Демонів: Навчання Хашира (2024)

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -To the Hashira Training-

16+
Японія   1 год 44 хв
Читати опис Нова історія зі всесвіту культового аніме розповідає про завершення запеклої битви між Танджіро та Четвертим Вищим Місяцем Хантенґу, а також про тріумф Недзуко над сонцем. Повнометражна картина включатиме в себе події арки Тренування Хашіра — підготовки до битви між Вбивцями Демонів і Королем Демонів Мудзаном Кібіцуджі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (6)  IMDb: 6.6 (3963)
Моя оцінка:
/10
Бійка президентів. Другий тур
Бійка президентів. Другий тур (2023) 22 лютого 2024 0.0 imdb 6.3
Сюжет Парочка журналістів-невдах намагається з’ясувати все про нового кандидата в президенти і розкрити «зраду» державного масштабу!
Бійка президентів. Другий тур Трейлер

Бійка президентів. Другий тур (2023)

Second Tour

16+
Франція   1 год 35 хв
Читати опис Парочка журналістів-невдах намагається з’ясувати все про нового кандидата в президенти і розкрити «зраду» державного масштабу!
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.3 (854)
Моя оцінка:
/10
Кіт & Пес: Шалені пригоди
Кіт & Пес: Шалені пригоди (2024) 22 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 5.1
Сюжет Кіт і собака вислизають із кліток та тікають від господарів в аеропорту. Тепер їхнім власникам потрібно пройти довгий шлях, щоб повернути своїх улюбленців. Та чи вдасться їм об'єднати зусилля та стати командою?
Кіт & Пес: Шалені пригоди Трейлер

Кіт & Пес: Шалені пригоди (2024)

Cat and Dog

12+
Франція, Канада   1 год 26 хв
Читати опис Кіт і собака вислизають із кліток та тікають від господарів в аеропорту. Тепер їхнім власникам потрібно пройти довгий шлях, щоб повернути своїх улюбленців. Та чи вдасться їм об'єднати зусилля та стати командою?
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (6)  IMDb: 5.1 (643)
Моя оцінка:
/10
Дюна: Частина друга
Дюна: Частина друга (2024) 29 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 8.4 imdb 8.6
Сюжет «Дюна: Частина друга» розкаже про міфічну подорож Пола Атріда та фременів на шляху помсти заколотникам, які знищили його родину. Між коханням усього свого життя та долею відомого всесвіту він обирає боротьбу проти жахливого майбутнього, яке лиш він може передбачити.
Дюна: Частина друга Трейлер

Дюна: Частина друга (2024)

Dune: Part Two

16+
Топ #74 фільм
США, Канада, Об'єднані Арабські Емірати, Угорщина, Італія, Нова Зеландія, Йорданія   2 год 46 хв
Читати опис «Дюна: Частина друга» розкаже про міфічну подорож Пола Атріда та фременів на шляху помсти заколотникам, які знищили його родину. Між коханням усього свого життя та долею відомого всесвіту він обирає боротьбу проти жахливого майбутнього, яке лиш він може передбачити.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.4 (235)  IMDb: 8.6 (431953)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $10.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 499 грн
Залишенці
Залишенці (2023) 29 лютого 2024  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 7.9
Сюжет 1970 рік. Пол Ганем, вчитель підготовчої школи в Новій Англії, змушений залишатися в кампусі під час різдвяних канікул, щоб доглядати жменьку студентів, які не можуть повернутися додому. За кілька днів залишається лише один студент — 15-річний хуліган на ім’я Анґус, розумний обурювач спокою, чия погана поведінка завжди загрожує відрахуванням. До Пола та Анґуса приєднується кухар школи Мері, яка щойно втратила сина у В’єтнамі.
Залишенці Трейлер

Залишенці (2023)

The Holdovers

16+
США   2 год 13 хв
Читати опис 1970 рік. Пол Ганем, вчитель підготовчої школи в Новій Англії, змушений залишатися в кампусі під час різдвяних канікул, щоб доглядати жменьку студентів, які не можуть повернутися додому. За кілька днів залишається лише один студент — 15-річний хуліган на ім’я Анґус, розумний обурювач спокою, чия погана поведінка завжди загрожує відрахуванням. До Пола та Анґуса приєднується кухар школи Мері, яка щойно втратила сина у В’єтнамі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (107)  IMDb: 7.9 (147817)
Моя оцінка:
/10
Прощавай, монстр
Прощавай, монстр (2022) 29 лютого 2024 5.5 imdb 5.7
Сюжет У чарівному світі тисячі островів з'явився небезпечний Темний Маг. Молодий чародій кинув йому виклик, але мало не занапастив весь світ і був вигнаний із рідних місць. Але здаватися він не збирається. Тепер йому доведеться подолати недовіру інших чарівників, знову здобути сили і впоратися зі злом ще раз.
Прощавай, монстр

Прощавай, монстр (2022)

Goodbye Monster

Китай   1 год 39 хв
Читати опис У чарівному світі тисячі островів з'явився небезпечний Темний Маг. Молодий чародій кинув йому виклик, але мало не занапастив весь світ і був вигнаний із рідних місць. Але здаватися він не збирається. Тепер йому доведеться подолати недовіру інших чарівників, знову здобути сили і впоратися зі злом ще раз.
КіноБаза: 5.5 (2)  IMDb: 5.7 (246)
Моя оцінка:
/10
Диво на свята
Диво на свята (2023) 29 лютого 2024 8.6 imdb 7.1
Сюжет Наближається Різдво. На жаль, 11-річній Стейн нікуди податися. Вона приїздить в невеличке містечко, де у своїй чоботярній майстерні живе та працює пан Андерсен (Коре Конраді). Всі знають його норовливість, але цінують за ту допомогу, яку він завжди вчасно надає кожному, хто до нього звертається. Чи прихистить дівчинку пан Андерсен та як до цього віднесуться інші жителі містечка?
Диво на свята Трейлер

Диво на свята (2023)

Christmas at Cobbler's Street

Норвегія   1 год 35 хв
Читати опис Наближається Різдво. На жаль, 11-річній Стейн нікуди податися. Вона приїздить в невеличке містечко, де у своїй чоботярній майстерні живе та працює пан Андерсен (Коре Конраді). Всі знають його норовливість, але цінують за ту допомогу, яку він завжди вчасно надає кожному, хто до нього звертається. Чи прихистить дівчинку пан Андерсен та як до цього віднесуться інші жителі містечка?
КіноБаза: 8.6 (3)  IMDb: 7.1 (206)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: