kinohronic

Бойовик. У головній ролі - Antonio Banderas, який почав зніматися після довгої паузи. Не відомо, що вплинуло більше, чи то розлучення з Melanie Griffith, чи то нова дружина, для якої теж необхідні нові кошти, але факт є факт. Він став з'являтися і миготіти в кіно. Сказати, що його появи, а саме фільми, дуже помітні, напевно немає, але сам Антоніо Бандерас (чого вже тут говорити) типаж звичайно харизматичний! Дивитися на нього завжди приємно. Сам фільм не дуже здивував якоюсь своєю оригінальністю. Ні, стандартний бойовик: облога торгового центру, свідок який втік, банда ""негарних"" людей, ну і якось так вже вийшло, що саме Антоніо Бандерас влаштовується саме в цей день (ніч) в цей супермаркет. Ну, пощастило цій дівчинці, яку він присягнувся захистити і (тут спойлер) з успіхом це зробив (ну, хоча це і так зрозуміло, це і спойлером то складно назвати !!!): Бандерас - бойовик - хепіенд! Ну, такі вже умови цього жанру. Бувають, звичайно ж інші, але ось цей ось саме ну ось такой !!! Ну, тому і оцінка через це не зовсім висока. А чому саме ""4""? Ну, так напевно, щоб на пальцях перерахувати, то один бал - за Бандераса (прямо як тост!), два - за цікаві операторські ходи, три - ну просто бал всій команді, ну молодці адже все одно, намагалися витрачали гроші, ну і чотири - це за сцену погоні Бандераса по супермаркету на квадроциклі Bombardier Can-Am !!! Взагалі, шикарна штука, SpyderF3 !!! І я не знаю, чи виникне у мене бажання піти працювати охоронцем в супермаркет після цього фільму, але купити або, хоча б, покататися на такому Bombardier у мене виникло точно!!!