Як Емма Стоун виглядає в ролі Poison Ivy в «Готем-Сіті Сирен»

29.12.2016 13:14     Кошеня

Раніше цього місяця було підтверджено, що новий проект студії Warner Brosers за участю Харлі Квінн (Марґо Роббі) і ряд інших жіночих персонажів DC називатиметься «Готем-Сіті Сирен», режисером буде Девід Айер, відомий з картини Загін самогубців .

Було також підтверджено, що до Харлі Квінн приєднаються культові жінки-лиходії всесвіту DC, як Отруйний плющ (Poison Ivy) і жінка-кішка, хоча цим персонажам ще не знайшли акторів. Незважаючи на те, що не відомо, коли DC і Warner Bros. зробить офіційне оголошення про кастинг для цих двох персонажів, добре відомий художник дебютував два твори фан-арту, котрі показують, як дві актриси будуть виглядати в образі Отруйного плюща та Жінки-кішки.

Митець Boss Logic показав свої твори цього тижня, показавши Емму Стоун, як отруйного плющ і Елайзу Душку, як Жінку-кішку. Ці малюнки з'являються тільки через кілька тижнів після того, як Boss Logic дебютував фан-арт з Меган Фокс у ролі Poison Ivy.

Цей проект майже повністю протянула Марґо Роббі. Після того, як вона отримала роль Harley Quinn в Suicide Squad, актриса, як повідомляється занурилась в комікси, щоб дослідити її характер, і в ході цього процесу, зацікавилася багатьма іншими жіночими персонажами DC. Вона найняла невідомого письменника аби розробити проект, перш ніж йти до Warner Bros. Студія потім швидко дала добро на проект.

Джерело: movieweb.com


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: