Міккі Рурк

Mickey Rourke

Дата народження: 16 вересня 1952 (68 років)

Знак зодіаку: Діва

Місце народження: Schenectady, New York, USA

Зріст: 180 см

Всього фільмів (на сайті): 116

Біографія
Міккі Рурк — американський актор і сценарист. Визнання до нього прийшло після зйомок в таких хітах 80-х років як «9 1/2 тижнів» і «Янгольське серце», але разом з тим він отримав репутацію важкого актора з кепським характером. Крім того, в нього періодично виникали проблеми з законом.

2009 рік виявився урожайним для Міккі Рурка, який після багатьох років забуття повернувся з тріумфом. «Золотий глобус», номінація на «Оскар», і у виробництві не менше восьми фільмів з його участю.
Фільмографія

Знайдено 116 результатів

Take Back (2021)

Take Back

Girl (2020)

Girl

The Legion (2020)

The Legion

Adverse (2020)

Adverse

Nightmare Cinema (2018)

Nightmare Cinema

Невдахи

Невдахи (2019)

Losers

Берлін, я люблю тебе

Берлін, я люблю тебе (2019)

Berlin, I Love You

Tiger

Tiger (2018)

Tiger

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers (2018)

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

Dice (2016—)

Dice

Вірус для солдатів

Вірус для солдатів (2016)

Weaponized

Бої в бронежилетах

Бої в бронежилетах (2015)

Blunt Force Trauma

Бойові свині

Бойові свині (2015)

War Pigs

Ешбі

Ешбі (2015)

Ashby

Живий товар

Живий товар (2015)

A Hitman in London

Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films

Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films (2014)

Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films

Місто гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати

Місто гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати (2014)

Sin City: A Dame to Kill For

UFC Embedded: Vlog Series (2014)

UFC Embedded: Vlog Series

Пізнє шоу з Сетом Майєрсом

Пізнє шоу з Сетом Майєрсом (2014—)

Late Night with Seth Meyers

Нічне шоу з Джиммі Феллоном

Нічне шоу з Джиммі Феллоном (2014—)

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Мрець в Тумбстоуні

Мрець в Тумбстоуні (2013)

Dead in Tombstone

Generation Iron

Generation Iron (2013)

Generation Iron

The Good Son

The Good Son (2013)

The Good Son: The Life of Ray Boom Boom Mancini

Палаючий острів

Палаючий острів (2013)

Java Heat

Black November

Black November (2012)

Black November

Evening Urgant (2012)

Evening Urgant

Кур'єр

Кур'єр (2012)

The Courier

Sunset Strip

Sunset Strip (2012)

Sunset Strip

I Am Bruce Lee

I Am Bruce Lee (2012)

I Am Bruce Lee

Безсмертні

Безсмертні (2011)

Immortals

Фільтр

Включати жанри:

































Не включати жанри:

































Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.
Нещодавно переглянуті: