Знайдено 4 результати

8
8 (2019) 9 квітня 2020  ✓ укр. аудіо 4.5 imdb 5.2
Сюжет Існує давня легенда, за якою є місце, так зване Перехрестя Нескінченності, де живі люди можуть поспілкуватися з уже мертвими, і навіть можуть повернути їх до нашого світу. Саме до такого місця переїхала Мері, яка не так давно втратили батьків, разом з її опікунами дядьком і тіткою. Дівчинка дізналася про те, яку силу має це місце. Як би вона хотіла знову побачитися з батьками... Тільки ось це не так просто, адже в усього в цьому світі є ціна. Якщо когось треба повернути до нашого світу живих, хтось повинен відправитися до царства мертвих. І це може відкрити ворота в пекло, що не несе в собі нічого доброго.
8 Трейлер

8 (2019)

8: A South African Horror Story

ПАР   1 год 40 хв
Читати опис Існує давня легенда, за якою є місце, так зване Перехрестя Нескінченності, де живі люди можуть поспілкуватися з уже мертвими, і навіть можуть повернути їх до нашого світу. Саме до такого місця переїхала Мері, яка не так давно втратили батьків, разом з її опікунами дядьком і тіткою. Дівчинка дізналася про те, яку силу має це місце. Як би вона хотіла знову побачитися з батьками... Тільки ось це не так просто, адже в усього в цьому світі є ціна. Якщо когось треба повернути до нашого світу живих, хтось повинен відправитися до царства мертвих. І це може відкрити ворота в пекло, що не несе в собі нічого доброго.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.5 (2)  IMDb: 5.2 (4355)
Моя оцінка:
/10
Незвідані шляхи
Незвідані шляхи (2020) 23 квітня 2020  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.2
Сюжет День, що обіцяв йому саму рутину, стає точкою, де перетинаються долі декількох героїв. Богемне життя, нелегка кар’єра музиканта на Мангетенні, шалене кохання, народження доньки та втеча на грецький острів, що сповнений спокус. Сьогодні усе це нібито відбувається знову.
Незвідані шляхи Трейлер

Незвідані шляхи (2020)

The Roads Not Taken

Велика Британія, Швеція, Польща, Іспанія, США   1 год 25 хв
Читати опис День, що обіцяв йому саму рутину, стає точкою, де перетинаються долі декількох героїв. Богемне життя, нелегка кар’єра музиканта на Мангетенні, шалене кохання, народження доньки та втеча на грецький острів, що сповнений спокус. Сьогодні усе це нібито відбувається знову.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (1)  IMDb: 5.2 (2893)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $2.99 / купівля від $3.99
Ліга домашніх тварин
Ліга домашніх тварин (2019) 30 квітня 2020 2.5 imdb 3.7
Сюжет  В надсучасному комфортабельному мегаполісі Робо-Сіті завжди порядок і спокій, адже за усім приглядають роботи. Вони - головні помічники людей і їх пухнастих вихованців. Єдиний порушник спокою - місцевий «Робін Гуд», бродячий пес Роджер, який краде їжу у розбещених звіряток і роздає її бездомним. Як же він цим злить гламурну кішечку Белль! Ось тільки саме з ним доведеться об'єднатися і Белль, і іншим улюбленцем долі, коли всі роботи зійдуть з розуму і оголосять справжню війну людям та тваринам.
Ліга домашніх тварин Трейлер

Ліга домашніх тварин (2019)

Pets United

Німеччина, Китай, Велика Британія   1 год 29 хв
Читати опис  В надсучасному комфортабельному мегаполісі Робо-Сіті завжди порядок і спокій, адже за усім приглядають роботи. Вони - головні помічники людей і їх пухнастих вихованців. Єдиний порушник спокою - місцевий «Робін Гуд», бродячий пес Роджер, який краде їжу у розбещених звіряток і роздає її бездомним. Як же він цим злить гламурну кішечку Белль! Ось тільки саме з ним доведеться об'єднатися і Белль, і іншим улюбленцем долі, коли всі роботи зійдуть з розуму і оголосять справжню війну людям та тваринам.
КіноБаза: 2.5 (2)  IMDb: 3.7 (3157)
Моя оцінка:
/10
Без фільтру
Без фільтру (2019) 30 квітня 2020  ✓ укр. аудіо 0.0 imdb 5.9
Сюжет У житті Беатріс відбулася справжня подія – вона видала свою книгу. Для всієї її сім'ї це справжнє свято. Головний герой її книги – це її чоловік Фредерік. У ній розказано випадок із його життя, коли він втратив зір. Фредерік став сліпим і... зовсім без обмежень. Він може говорити що захоче, може робити те, що прийде йому в голову, а це можуть бути абсолютно непередбачувані речі. Але книга Беатріс – це справжня ода життя. І кожен її персонаж реальний, тільки ось імена вона змінила. І тепер всі люди з її оточення намагаються вгадати, ким же вони стали у книзі. А Фредерік просто живе – він справжній, без фільтрів.
Без фільтру

Без фільтру (2019)

No Filter

Франція, Бельгія   1 год 40 хв
Читати опис У житті Беатріс відбулася справжня подія – вона видала свою книгу. Для всієї її сім'ї це справжнє свято. Головний герой її книги – це її чоловік Фредерік. У ній розказано випадок із його життя, коли він втратив зір. Фредерік став сліпим і... зовсім без обмежень. Він може говорити що захоче, може робити те, що прийде йому в голову, а це можуть бути абсолютно непередбачувані речі. Але книга Беатріс – це справжня ода життя. І кожен її персонаж реальний, тільки ось імена вона змінила. І тепер всі люди з її оточення намагаються вгадати, ким же вони стали у книзі. А Фредерік просто живе – він справжній, без фільтрів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.9 (1128)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: