Знайдено 21 результат

Килим
Килим (2019) 3 липня 2019 8.0 imdb 7.0
Сюжет Толiк – підліток, який живе у прифронтовому містечку разом із своєю мамою. Щодня вона просить його випрати килим, але йому не до того, він та його друзі мають бізнес – вони торгують рибою. До того ж він закоханий у молоду жінку та допомагає їй із немовлям. Так, за життєвими труднощами, ніхто не помічає, як приходить війна.
Килим

Килим (2019)

The Carpet

Україна   20 хв
Читати опис Толiк – підліток, який живе у прифронтовому містечку разом із своєю мамою. Щодня вона просить його випрати килим, але йому не до того, він та його друзі мають бізнес – вони торгують рибою. До того ж він закоханий у молоду жінку та допомагає їй із немовлям. Так, за життєвими труднощами, ніхто не помічає, як приходить війна.
КіноБаза: 8.0 (1)  IMDb: 7.0 (12)
Моя оцінка:
/10
Людина-павук: Далеко від дому
Людина-павук: Далеко від дому (2019) 4 липня 2019  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.4
Сюжет Навіть дружній сусід-супергерой може взяти відпустку. Але нова небезпека змушує Пітера Паркера рятувати світ просто під час шкільної подорожі Європою.
Людина-павук: Далеко від дому Трейлер

Людина-павук: Далеко від дому (2019)

Spider-Man: Far from Home

12+
США   2 год 9 хв
Читати опис Навіть дружній сусід-супергерой може взяти відпустку. Але нова небезпека змушує Пітера Паркера рятувати світ просто під час шкільної подорожі Європою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (430)  IMDb: 7.4 (553197)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 29 грн / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Стокгольмський синдром
Стокгольмський синдром (2018) 4 липня 2019  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.1
Сюжет Історія про виникнення терміну «стокгольмський синдром» після захоплення шведського банку в 1973 році. Шість днів озброєний грабіжник Ян-Ерік Олссон протримав у заручниках чотирьох співробітників банку, які згодом стали на його захист.
Стокгольмський синдром Трейлер

Стокгольмський синдром (2018)

Stockholm

16+
Канада, США   1 год 32 хв
Читати опис Історія про виникнення терміну «стокгольмський синдром» після захоплення шведського банку в 1973 році. Шість днів озброєний грабіжник Ян-Ерік Олссон протримав у заручниках чотирьох співробітників банку, які згодом стали на його захист.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (23)  IMDb: 6.1 (14666)
Моя оцінка:
/10
Ібіца
Ібіца (2019) 4 липня 2019  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 5.0
Сюжет Філіп пропонує своєму старшому сину угоду: якщо той отримає ступінь бакалавра, то зможе обрати будь-яке місце для відпочинку. Усе виходить якнайкраще, і син обирає острів Ібіца. Філіп без вагань погоджується, навіть не усвідомлюючи, яка це буде авантюра. Адже він звик до спокійного та розміреного життя, а ця відпустка обіцяє бути несамовитою і шокуючою!
Ібіца Трейлер

Ібіца (2019)

Ibiza

16+
Франція, Бельгія   1 год 27 хв
Читати опис Філіп пропонує своєму старшому сину угоду: якщо той отримає ступінь бакалавра, то зможе обрати будь-яке місце для відпочинку. Усе виходить якнайкраще, і син обирає острів Ібіца. Філіп без вагань погоджується, навіть не усвідомлюючи, яка це буде авантюра. Адже він звик до спокійного та розміреного життя, а ця відпустка обіцяє бути несамовитою і шокуючою!
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (9)  IMDb: 5.0 (2485)
Моя оцінка:
/10
Корупція
Корупція (2019) 4 липня 2019  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.7
Сюжет Фільм розкаже про Ліама (Сем Клафлін), колишнього ув'язненого, що намагається повернути любов і довіру сім'ї. Він втратив все, що мав, через місцевий кримінальний синдикат на чолі з Кліффордом Калленом, що має зв'язки з політичними, фінансовими та провоохоронними колами.
Намагаючись спокутувати провину, Ліам опиняється серед хитросплетіння таємних змов, злочинів та корупції.
Корупція Трейлер

Корупція (2019)

The Corrupted

16+
Велика Британія   1 год 43 хв
Читати опис Фільм розкаже про Ліама (Сем Клафлін), колишнього ув'язненого, що намагається повернути любов і довіру сім'ї. Він втратив все, що мав, через місцевий кримінальний синдикат на чолі з Кліффордом Калленом, що має зв'язки з політичними, фінансовими та провоохоронними колами.
Намагаючись спокутувати провину, Ліам опиняється серед хитросплетіння таємних змов, злочинів та корупції.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (5)  IMDb: 5.7 (1835)
Моя оцінка:
/10
Норм та Незламні: Велика пригода
Норм та Незламні: Велика пригода (2019) 4 липня 2019  ✓ укр. аудіо 2.0 imdb 3.3
Сюжет У крижаних горах Арктики зазнає аварії літак під керуванням археолога Джина. Катастрофу влаштував його підступний напарник, який викрадає безцінну нефритову статуетку китайського божества — ключ до незліченних скарбів. На допомогу Джину приходить король Арктики Норм. У компанії з лемінгами він вирушає у смертельно небезпечну подорож. Цього разу чарівний і щиросердий ведмедик має не лише знешкодити злодія та повернути безцінну реліквію, але й встигнути на весілля свого ексцентричного дідуся.
Норм та Незламні: Велика пригода Трейлер

Норм та Незламні: Велика пригода (2019)

Norm of the North: King Sized Adventure

2+
США, Індія, Південна Корея, Китай   1 год 30 хв
Читати опис У крижаних горах Арктики зазнає аварії літак під керуванням археолога Джина. Катастрофу влаштував його підступний напарник, який викрадає безцінну нефритову статуетку китайського божества — ключ до незліченних скарбів. На допомогу Джину приходить король Арктики Норм. У компанії з лемінгами він вирушає у смертельно небезпечну подорож. Цього разу чарівний і щиросердий ведмедик має не лише знешкодити злодія та повернути безцінну реліквію, але й встигнути на весілля свого ексцентричного дідуся.
Є українське аудіо
КіноБаза: 2.0 (1)  IMDb: 3.3 (533)
Моя оцінка:
/10
Хижаки
Хижаки (2019) 11 липня 2019  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.1
Сюжет Нищівний ураган накриває Флориду. Ігноруючи накази про евакуацію, дівчина просувається до епіцентру стихії – вона повинна знайти свого батька. Рівень води з кожною хвилиною стає критичнішим. Опинившись у пастці, потерпілі з'ясовують, що у глибинах ховається загроза значно страшніша, ніж шторм.
Хижаки Трейлер

Хижаки (2019)

Crawl

16+
США   1 год 27 хв
Читати опис Нищівний ураган накриває Флориду. Ігноруючи накази про евакуацію, дівчина просувається до епіцентру стихії – вона повинна знайти свого батька. Рівень води з кожною хвилиною стає критичнішим. Опинившись у пастці, потерпілі з'ясовують, що у глибинах ховається загроза значно страшніша, ніж шторм.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (62)  IMDb: 6.1 (93630)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $6.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Водій для копа
Водій для копа (2019) 11 липня 2019  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 6.2
Сюжет Скромний водій таксі Uber на ім’я Стью (Кумейл Нанджиані) підбирає пасажира (Дейв Батіста), який виявляється копом, що переслідує жорстокого вбивцю.Тепер на Стью чекають карколомні випробування, під час яких він відчайдушно намагається не втратити розум, зберегти власне життя й 5-зірковий рейтинг.
Водій для копа Трейлер

Водій для копа (2019)

Stuber

16+
США   1 год 33 хв
Читати опис Скромний водій таксі Uber на ім’я Стью (Кумейл Нанджиані) підбирає пасажира (Дейв Батіста), який виявляється копом, що переслідує жорстокого вбивцю.Тепер на Стью чекають карколомні випробування, під час яких він відчайдушно намагається не втратити розум, зберегти власне життя й 5-зірковий рейтинг.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (77)  IMDb: 6.2 (51264)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
План втечі 3
План втечі 3 (2019) 11 липня 2019  ✓ укр. аудіо 4.2 imdb 4.4
Сюжет Рей Бреслін - неперевершений зломщик в'язниць, який разом зі своєю вірною командою береться розшукати викрадену дочку свого друга - бізнесмена з Гонконгу. Нитки розслідування приводять до однієї з найбільших секретних в'язниць Америки, що називається «Пункт Диявола».
План втечі 3 Трейлер

План втечі 3 (2019)

Escape Plan: The Extractors

16+
США   1 год 37 хв
Читати опис Рей Бреслін - неперевершений зломщик в'язниць, який разом зі своєю вірною командою береться розшукати викрадену дочку свого друга - бізнесмена з Гонконгу. Нитки розслідування приводять до однієї з найбільших секретних в'язниць Америки, що називається «Пункт Диявола».
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.2 (22)  IMDb: 4.4 (16869)
Моя оцінка:
/10
Мистецтво обману
Мистецтво обману (2019) 11 липня 2019  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 5.4
Сюжет Іван незважаючи на свій молодий вік уже досить давно займається злодійським ремеслом у Лос-Анджелесі. Варто зазначити, що у нього це чудово виходить, у нього явно до цього дар. Іван спеціалізується на творах мистецтва, до прекрасного у нього особлива любов. Але, як і в будь-якій справі, колись потрібно йти. Хлопець відчуває, що зараз саме час. Звичайно ж, кліщі кримінального світу так просто його не відпустять, але спробувати варто. Зустріч із красунею акторкою Елізою дещо змінює – дівчина загрузла в боргах. Іван в силах допомогти їй вирішити цю проблему завдяки своїм талантам. Разом у них ще більше шансів на успіх. Іван готовий взятися за останню справу, щоб отримати свободу.
Мистецтво обману Трейлер

Мистецтво обману (2019)

Lying and Stealing

16+
США   1 год 40 хв
Читати опис Іван незважаючи на свій молодий вік уже досить давно займається злодійським ремеслом у Лос-Анджелесі. Варто зазначити, що у нього це чудово виходить, у нього явно до цього дар. Іван спеціалізується на творах мистецтва, до прекрасного у нього особлива любов. Але, як і в будь-якій справі, колись потрібно йти. Хлопець відчуває, що зараз саме час. Звичайно ж, кліщі кримінального світу так просто його не відпустять, але спробувати варто. Зустріч із красунею акторкою Елізою дещо змінює – дівчина загрузла в боргах. Іван в силах допомогти їй вирішити цю проблему завдяки своїм талантам. Разом у них ще більше шансів на успіх. Іван готовий взятися за останню справу, щоб отримати свободу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (17)  IMDb: 5.4 (6816)
Моя оцінка:
/10
Пригоди маленького Ремі
Пригоди маленького Ремі (2018) 11 липня 2019  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.1
Сюжет Пригоди хлопчика з неймовірним голосом і його друзів — пса і мавпенятка, які подорожують з мандрівним цирком у пошуках родини. Знятий за відомою дитячою книгою.
Пригоди маленького Ремі Трейлер

Пригоди маленького Ремі (2018)

Remi, Nobody's Boy

0+
Франція   1 год 45 хв
Читати опис Пригоди хлопчика з неймовірним голосом і його друзів — пса і мавпенятка, які подорожують з мандрівним цирком у пошуках родини. Знятий за відомою дитячою книгою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (21)  IMDb: 7.1 (2957)
Моя оцінка:
/10
Зоопарк
Зоопарк (2017) 11 липня 2019  ✓ укр. аудіо 8.5 imdb 6.5
Сюжет 1941 рік. Юний Том і його друзі щосили намагаються врятувати тварин з місцевого зоопарку Белфаста, який опинився під ударами німецьких бомбардувальників.
Зоопарк Трейлер

Зоопарк (2017)

Zoo

2+
Ірландія, Велика Британія   1 год 37 хв
Читати опис 1941 рік. Юний Том і його друзі щосили намагаються врятувати тварин з місцевого зоопарку Белфаста, який опинився під ударами німецьких бомбардувальників.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.5 (2)  IMDb: 6.5 (1424)
Моя оцінка:
/10
Король Лев
Король Лев (2019) 18 липня 2019  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 6.8
Сюжет Улюблена історія про Короля Лева оживе у приголомшливій пригоді від Disney влітку 2019! Сімбі, синові короля Муфаси, доведеться пройти нелегкий шлях, щоб заявити своє право на владу. Найсучасніші технології занурять вас у фантастичний світ африканської савани. Зустріньтеся з її дикими мешканцями, що не менше за людей знають про любов і зраду, дружбу, сміливість і справжню відданість!
Король Лев Трейлер

Король Лев (2019)

The Lion King

2+
США   1 год 58 хв
Читати опис Улюблена історія про Короля Лева оживе у приголомшливій пригоді від Disney влітку 2019! Сімбі, синові короля Муфаси, доведеться пройти нелегкий шлях, щоб заявити своє право на владу. Найсучасніші технології занурять вас у фантастичний світ африканської савани. Зустріньтеся з її дикими мешканцями, що не менше за людей знають про любов і зраду, дружбу, сміливість і справжню відданість!
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (219)  IMDb: 6.8 (266070)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Анна
Анна (2019) 18 липня 2019  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 6.6
Сюжет Історія Анни, чия незрівнянна краса приховує вражаючу міць і смертоносний талант найнебезпечнішого найманого вбивці в світі.
Анна Трейлер

Анна (2019)

Anna

16+
Франція, США   1 год 58 хв
Читати опис Історія Анни, чия незрівнянна краса приховує вражаючу міць і смертоносний талант найнебезпечнішого найманого вбивці в світі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (75)  IMDb: 6.6 (93073)
Моя оцінка:
/10
Біль та слава
Біль та слава (2019) 18 липня 2019  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 7.5
Сюжет Талановитий кінорежисер наприкинці свого творчого шляху озирається в минуле й опиняється у вирі яскравих спогадів. Ніжні почуття до матері, любов і розлука, пошуки щастя й успіху. Все це спонукає творця до важливих роздумів про життя і мистецтво, біль та славу...
Біль та слава Трейлер

Біль та слава (2019)

Pain and Glory

16+
Іспанія   1 год 53 хв
Читати опис Талановитий кінорежисер наприкинці свого творчого шляху озирається в минуле й опиняється у вирі яскравих спогадів. Ніжні почуття до матері, любов і розлука, пошуки щастя й успіху. Все це спонукає творця до важливих роздумів про життя і мистецтво, біль та славу...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (44)  IMDb: 7.5 (62891)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $2.99 / купівля від $3.99
Матриця
Матриця (1999) 25 липня 2019  ✓ укр. аудіо 8.8 imdb 8.7
Сюжет Хакер Томас Андерсон одного дня опиняється перед вибором, запропонованим таємничими незнайомцями. Він може продовжувати жити у своєму звичайному світі, який насправді — лише сон. Або ж поглянути в обличчя страшній дійсності?
Матриця Трейлер

Матриця (1999)

The Matrix

16+
Топ #5 фільм
США, Австралія   2 год 16 хв
Читати опис Хакер Томас Андерсон одного дня опиняється перед вибором, запропонованим таємничими незнайомцями. Він може продовжувати жити у своєму звичайному світі, який насправді — лише сон. Або ж поглянути в обличчя страшній дійсності?
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.8 (771)  IMDb: 8.7 (2043628)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Відок: Імператор Парижа
Відок: Імператор Парижа (2018) 25 липня 2019  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.3
Сюжет Реальна історія легендарного французького детектива XIX століття Ежена Франсуа Відока. Спритний злочинець і майстер по частині переслідувань - Відок міняв міста і професії, поки не був найнятий наполеонівським урядом очистити вулиці Парижа від криміналу. Знаючи злочинний світ зсередини, Відок став найуспішнішим детективом своєї епохи і справжнім Імператором Парижа.
Відок: Імператор Парижа Трейлер

Відок: Імператор Парижа (2018)

The Emperor of Paris

16+
Франція   2 год 0 хв
Читати опис Реальна історія легендарного французького детектива XIX століття Ежена Франсуа Відока. Спритний злочинець і майстер по частині переслідувань - Відок міняв міста і професії, поки не був найнятий наполеонівським урядом очистити вулиці Парижа від криміналу. Знаючи злочинний світ зсередини, Відок став найуспішнішим детективом своєї епохи і справжнім Імператором Парижа.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (22)  IMDb: 6.3 (6103)
Моя оцінка:
/10
Падіння американської імперії
Падіння американської імперії (2018) 25 липня 2019  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.9
Сюжет Скромняга-ботан, володар ученого ступеня, змушений підробляти кур'єром. Одного прекрасного дня, приносячи чергову посилку, він першим опиняється на місці злочину, і стає власником мільйонного куша. Поки він розмірковує повернути чи привласнити величезну суму готівки, його починають переслідувати бандити, а поліція не спускає з нього очей. Шанс випадає раз на життя, і головний герой вирішує ним скористатись. Чи вдасться йому провернути фінансову аферу, щоб сховати гроші від злочинців, поліції і навіть уряду?
Падіння американської імперії Трейлер

Падіння американської імперії (2018)

The Fall of the American Empire

16+
Канада   2 год 7 хв
Читати опис Скромняга-ботан, володар ученого ступеня, змушений підробляти кур'єром. Одного прекрасного дня, приносячи чергову посилку, він першим опиняється на місці злочину, і стає власником мільйонного куша. Поки він розмірковує повернути чи привласнити величезну суму готівки, його починають переслідувати бандити, а поліція не спускає з нього очей. Шанс випадає раз на життя, і головний герой вирішує ним скористатись. Чи вдасться йому провернути фінансову аферу, щоб сховати гроші від злочинців, поліції і навіть уряду?
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (11)  IMDb: 6.9 (4253)
Моя оцінка:
/10
Крок уперед: Рік танців
Крок уперед: Рік танців (2019) 25 липня 2019  ✓ укр. аудіо 4.6 imdb 3.7
Сюжет Нові рухи. Нова сцена. Нова команда.
Цього разу світ спостерігає за вірністю, за коханням, за родиною!
Крок уперед: Рік танців Трейлер

Крок уперед: Рік танців (2019)

Step Up: Year of the Dance

12+
Китай   1 год 40 хв
Читати опис Нові рухи. Нова сцена. Нова команда.
Цього разу світ спостерігає за вірністю, за коханням, за родиною!
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.6 (6)  IMDb: 3.7 (2347)
Моя оцінка:
/10
Французький жиголо
Французький жиголо (2019) 25 липня 2019  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 5.6
Сюжет Алекс звик завжди жити за рахунок інших. Із самої молодості його приваблива зовнішність допомагала хлопцеві бути відмінним жиголо. 25 років Алекс жив із старшою, але неймовірно багатою жінкою. У нього було все: будинок, машина, басейн, багато грошей і так далі. Але часи йдуть, і його пасія знайшла собі молодшого жиголо. А що ж робити Алексу, у якого немає ні роботи, ні колишньої привабливості? Він вирішив з'їздити в гості до сестри. Правда, та його терпіти не може, але вигнати брата – гріх. Єдине, що зараз врятує Алекса – це нова стара жінка, яка буде готова його утримувати. Разом із сином своєї сестри Х'юго вони вийдуть на полювання. Правда, старі методи Алекса в силу віку вже так не працюють...
Французький жиголо Трейлер

Французький жиголо (2019)

Just a Gigolo

12+
Франція   1 год 34 хв
Читати опис Алекс звик завжди жити за рахунок інших. Із самої молодості його приваблива зовнішність допомагала хлопцеві бути відмінним жиголо. 25 років Алекс жив із старшою, але неймовірно багатою жінкою. У нього було все: будинок, машина, басейн, багато грошей і так далі. Але часи йдуть, і його пасія знайшла собі молодшого жиголо. А що ж робити Алексу, у якого немає ні роботи, ні колишньої привабливості? Він вирішив з'їздити в гості до сестри. Правда, та його терпіти не може, але вигнати брата – гріх. Єдине, що зараз врятує Алекса – це нова стара жінка, яка буде готова його утримувати. Разом із сином своєї сестри Х'юго вони вийдуть на полювання. Правда, старі методи Алекса в силу віку вже так не працюють...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (12)  IMDb: 5.6 (1243)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $0.99 / купівля від $1.99
Натурал під Прикриттям
Натурал під Прикриттям (2014) 25 липня 2019 0.0 imdb 4.5
Сюжет У консервативному місті Єрусалимі, Шошан, ізраїльський футболіст, змушений вести себе як гомосексуаліст, як покарання за флірт з подругою мафіозного боса. Шошан втративши повагу гравців і шанувальників своєї команди, стає героєм гей-спільноти.
Натурал під Прикриттям Трейлер

Натурал під Прикриттям (2014)

Kicking Out Shoshana

16+
Ізраїль   1 год 40 хв
Читати опис У консервативному місті Єрусалимі, Шошан, ізраїльський футболіст, змушений вести себе як гомосексуаліст, як покарання за флірт з подругою мафіозного боса. Шошан втративши повагу гравців і шанувальників своєї команди, стає героєм гей-спільноти.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 4.5 (607)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: