Знайдено 25 результатів

Люди Ікс: Темний Фенікс
Люди Ікс: Темний Фенікс (2019) 6 червня 2019  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 5.7
Сюжет Після подій фільму «Люди Ікс. Апокаліпсис» школа для обдарованих підлітків Чарльза Ксав’єра процвітає. Професор Ікс відвідує урочисті заходи, у той час як його команда рятує жителів планети. Але одного разу юні мутанти вирушають у відкритий космос на завдання, яке виходить з-під контролю. У результаті Джин Ґрей мало не гине і стає вмістилищем небезпечної космічної сили, яка примножує її здібності. Не в силах з ними впоратися, вона ставить під загрозу життя своїх близьких і вносить розбрат у команду…
Люди Ікс: Темний Фенікс Трейлер

Люди Ікс: Темний Фенікс (2019)

Dark Phoenix

12+
США   1 год 53 хв
Читати опис Після подій фільму «Люди Ікс. Апокаліпсис» школа для обдарованих підлітків Чарльза Ксав’єра процвітає. Професор Ікс відвідує урочисті заходи, у той час як його команда рятує жителів планети. Але одного разу юні мутанти вирушають у відкритий космос на завдання, яке виходить з-під контролю. У результаті Джин Ґрей мало не гине і стає вмістилищем небезпечної космічної сили, яка примножує її здібності. Не в силах з ними впоратися, вона ставить під загрозу життя своїх близьких і вносить розбрат у команду…
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (221)  IMDb: 5.7 (204794)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 50 грн / купівля від 99 грн
Рокетмен
Рокетмен (2019) 6 червня 2019  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.3
Сюжет Фентезійний байопік про одного з найуспішніших виконавців сучасності – неповторного сера Елтона Джона. Історія про те, як музичний вундеркінд перетворився в легенду британського року.
Рокетмен Трейлер

Рокетмен (2019)

Rocketman

16+
Велика Британія, США, Канада   2 год 1 хв
Читати опис Фентезійний байопік про одного з найуспішніших виконавців сучасності – неповторного сера Елтона Джона. Історія про те, як музичний вундеркінд перетворився в легенду британського року.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (94)  IMDb: 7.3 (194445)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $9.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Біллі Кід
Біллі Кід (2019) 6 червня 2019  ✓ укр. аудіо 5.4 imdb 5.9
Сюжет Історія молодого хлопця Біллі, який стає свідком кривавої війни між легендарним бандитом Дикого Заходу Біллі Кідом на прізвисько Малюк Кід і жорстоким шерифом Петом Гарреттом (Кріс Пратт і Ітан Гоук). Підліток пройшов через довгу низку зрад родичів, загибель батька, зникнення сестри і тільки зустріч з кривавим тезкою Малюком Кідом дозволить знайти вихід з цієї ситуації. Але на їх шляху встає місцевий шериф ...
Біллі Кід Трейлер

Біллі Кід (2019)

The Kid

16+
США   1 год 40 хв
Читати опис Історія молодого хлопця Біллі, який стає свідком кривавої війни між легендарним бандитом Дикого Заходу Біллі Кідом на прізвисько Малюк Кід і жорстоким шерифом Петом Гарреттом (Кріс Пратт і Ітан Гоук). Підліток пройшов через довгу низку зрад родичів, загибель батька, зникнення сестри і тільки зустріч з кривавим тезкою Малюком Кідом дозволить знайти вихід з цієї ситуації. Але на їх шляху встає місцевий шериф ...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.4 (14)  IMDb: 5.9 (9466)
Моя оцінка:
/10
Віта і Вірджинія
Віта і Вірджинія (2018) 6 червня 2019  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 5.9
Сюжет Віта та Вірджинія абсолютно різні жінки. Першу свого часу називали «королевою лондонського світу», вона любила проводити час серед людей. Друга же письменниця, справжня літературна ікона Великобританії. Коли ці дві неперевершені особистості зустрічаються, магнетична Віта вирішує, що їй потрібно завоювати вперту, чарівну та неймовірно обдаровану Вірджинію, чого би це не коштувало. Ці двоє почнуть відносини, про які пізніше будуть говорити багато хто. Їх роман і дружба зруйнують всі бар'єри того часу. Саме зв’язок із Вітою Секвілл-Вест допоможе Вірджинії Вульф написати одну з її найвідоміших новел під назвою «Орландо».
Віта і Вірджинія Трейлер

Віта і Вірджинія (2018)

Vita & Virginia

Ірландія, Велика Британія   1 год 50 хв
Читати опис Віта та Вірджинія абсолютно різні жінки. Першу свого часу називали «королевою лондонського світу», вона любила проводити час серед людей. Друга же письменниця, справжня літературна ікона Великобританії. Коли ці дві неперевершені особистості зустрічаються, магнетична Віта вирішує, що їй потрібно завоювати вперту, чарівну та неймовірно обдаровану Вірджинію, чого би це не коштувало. Ці двоє почнуть відносини, про які пізніше будуть говорити багато хто. Їх роман і дружба зруйнують всі бар'єри того часу. Саме зв’язок із Вітою Секвілл-Вест допоможе Вірджинії Вульф написати одну з її найвідоміших новел під назвою «Орландо».
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (6)  IMDb: 5.9 (4840)
Моя оцінка:
/10
Принцеса Еммі
Принцеса Еммі (2019) 6 червня 2019  ✓ укр. аудіо 0.0 imdb 5.7
Сюжет Еммі — справжня принцеса, вона розуміє мову тварин і незабаром має зайняти королівський трон. Але, як і у кожної принцеси, у неї є підступні конкурентки, готові поламати всі плани Еммі!
Принцеса Еммі Трейлер

Принцеса Еммі (2019)

Princess Emmy

2+
Німеччина, Бельгія, Велика Британія   1 год 18 хв
Читати опис Еммі — справжня принцеса, вона розуміє мову тварин і незабаром має зайняти королівський трон. Але, як і у кожної принцеси, у неї є підступні конкурентки, готові поламати всі плани Еммі!
Є українське аудіо
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.7 (124)
Моя оцінка:
/10
Люди в чорному: Інтернешнл
Люди в чорному: Інтернешнл (2019) 13 червня 2019  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.6
Сюжет Землі загрожують прибульці, здатні змінювати зовнішність. Новобранець і досвідчений агент «Людей у чорному» отримують завдання врятувати свою організацію та весь світ.
Люди в чорному: Інтернешнл Трейлер

Люди в чорному: Інтернешнл (2019)

Men in Black: International

12+
США   1 год 54 хв
Читати опис Землі загрожують прибульці, здатні змінювати зовнішність. Новобранець і досвідчений агент «Людей у чорному» отримують завдання врятувати свою організацію та весь світ.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (218)  IMDb: 5.6 (146926)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 29 грн / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Подорож хорошого пса
Подорож хорошого пса (2019) 13 червня 2019  ✓ укр. аудіо 7.9 imdb 7.4
Сюжет Зворушлива історія за мотивами світового бестселера «Життя та мета собаки» отримає продовження. Доля подарує відважному собаці Бейлі нову мету – стати справжнім другом та захисником для онучки свого хазяїна Ітана. Захоплива пригода про любов та дружбу, відданість та надію в неймовірній історії на всі часи.
Подорож хорошого пса Трейлер

Подорож хорошого пса (2019)

A Dog's Journey

2+
Китай, Індія, Гонконг, США   1 год 49 хв
Читати опис Зворушлива історія за мотивами світового бестселера «Життя та мета собаки» отримає продовження. Доля подарує відважному собаці Бейлі нову мету – стати справжнім другом та захисником для онучки свого хазяїна Ітана. Захоплива пригода про любов та дружбу, відданість та надію в неймовірній історії на всі часи.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.9 (79)  IMDb: 7.4 (28641)
Моя оцінка:
/10
Доміно
Доміно (2019) 13 червня 2019  ✓ укр. аудіо 3.6 imdb 4.5
Сюжет Крістіан, офіцер поліції Копенгагена, прагне помститися за смерть напарника, якого вбив член угруповання ІДІЛ на ім’я Імран. Разом з колегою Крістіан полює на вбивцю. Усе більше заглиблюючись у цю справу, вони ненароком дізнаються про агента ЦРУ, який використовує Імрана, щоб натрапити на слід інших членів терористичного угруповання. Тож тепер Крістіану доводиться рятувати власне життя, а не лише шукати відплати за загиблого колегу.
Доміно Трейлер

Доміно (2019)

Domino

16+
Данія, Франція, Італія, Бельгія, Нідерланди   1 год 29 хв
Читати опис Крістіан, офіцер поліції Копенгагена, прагне помститися за смерть напарника, якого вбив член угруповання ІДІЛ на ім’я Імран. Разом з колегою Крістіан полює на вбивцю. Усе більше заглиблюючись у цю справу, вони ненароком дізнаються про агента ЦРУ, який використовує Імрана, щоб натрапити на слід інших членів терористичного угруповання. Тож тепер Крістіану доводиться рятувати власне життя, а не лише шукати відплати за загиблого колегу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.6 (6)  IMDb: 4.5 (6633)
Моя оцінка:
/10
Історія іграшок 4
Історія іграшок 4 (2019) 20 червня 2019  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.7
Сюжет Найвідоміші аніматори світу, оскароносні Disney\Pixar запрошують на зустріч з улюбленими героями! З переїздом у новий дім, життя ковбоя Вуді і космічного рейнджера Базза перевертається з ніг на голову. Залишивши турботи, герої змушені об’єднатися, щоб вирушити у захопливу і небезпечну мандрівку, рівної якій ще не було у світі Іграшок.
Історія іграшок 4 Трейлер

Історія іграшок 4 (2019)

Toy Story 4

2+
США   1 год 40 хв
Читати опис Найвідоміші аніматори світу, оскароносні Disney\Pixar запрошують на зустріч з улюбленими героями! З переїздом у новий дім, життя ковбоя Вуді і космічного рейнджера Базза перевертається з ніг на голову. Залишивши турботи, герої змушені об’єднатися, щоб вирушити у захопливу і небезпечну мандрівку, рівної якій ще не було у світі Іграшок.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (183)  IMDb: 7.7 (280089)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Дитя робота
Дитя робота (2019) 20 червня 2019  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.7
Сюжет Епідемія знищила життя на Землі. Єдиний шлях до спасіння – бункер, де робот-гуманоїд «Мати» повинен виховати у безпеці дитину. Дівчинка росте здоровою та нічого не потребує. Вона ніколи не виходила назовні та не бачила інших людей, але її не полишають думки про світ, що існує поза межами бункера. Одного разу життя дівчини повністю змінюється, коли на порозі з’являється жінка із проханням про допомогу…
Дитя робота Трейлер

Дитя робота (2019)

I Am Mother

12+
Австралія   1 год 53 хв
Читати опис Епідемія знищила життя на Землі. Єдиний шлях до спасіння – бункер, де робот-гуманоїд «Мати» повинен виховати у безпеці дитину. Дівчинка росте здоровою та нічого не потребує. Вона ніколи не виходила назовні та не бачила інших людей, але її не полишають думки про світ, що існує поза межами бункера. Одного разу життя дівчини повністю змінюється, коли на порозі з’являється жінка із проханням про допомогу…
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (101)  IMDb: 6.7 (99277)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Ма
Ма (2019) 20 червня 2019  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 5.6
Сюжет Фільм розповідає про самотню жінку, яка завойовує довіру групи підлітків і дозволяє їм влаштувати вечірку в своєму будинку, але для дітей це не закінчиться нічим хорошим...
Ма Трейлер

Ма (2019)

Ma

16+
США   1 год 39 хв
Читати опис Фільм розповідає про самотню жінку, яка завойовує довіру групи підлітків і дозволяє їм влаштувати вечірку в своєму будинку, але для дітей це не закінчиться нічим хорошим...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (49)  IMDb: 5.6 (59611)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Дитячі ігри
Дитячі ігри (2019) 20 червня 2019  ✓ укр. аудіо 5.4 imdb 5.7
Сюжет Мати-одиначка Карен дарує своєму синові Енді ляльку, про яку мріють всі діти. Однак, невдовзі стає зрозуміло, що Енді отримав більше, ніж просто іграшку...
Дитячі ігри Трейлер

Дитячі ігри (2019)

Child's Play

18+
Франція, Канада, США   1 год 30 хв
Читати опис Мати-одиначка Карен дарує своєму синові Енді ляльку, про яку мріють всі діти. Однак, невдовзі стає зрозуміло, що Енді отримав більше, ніж просто іграшку...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.4 (27)  IMDb: 5.7 (56286)
Моя оцінка:
/10
Поклик вовка
Поклик вовка (2019) 20 червня 2019  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 6.9
Сюжет Молодий підводник володіє рідкісним даром розпізнавати кожен звук, який він чує. Від його «золотого вуха» залежать долі людей, а помилка ставить під загрозу життя всього екіпажу підводного човна. Бажаючи повернути довіру своїх товаришів, він проводить власне розслідування військової провокації, в результаті якої весь світ виявляється в кроці від ядерного апокаліпсису. Щоб запобігти світовій війні, елітній бойовій команді підводного човна необхідно зробити неможливе, адже головний наказ скасуванню не підлягає.
Поклик вовка Трейлер

Поклик вовка (2019)

The Wolf's Call

16+
Франція   1 год 55 хв
Читати опис Молодий підводник володіє рідкісним даром розпізнавати кожен звук, який він чує. Від його «золотого вуха» залежать долі людей, а помилка ставить під загрозу життя всього екіпажу підводного човна. Бажаючи повернути довіру своїх товаришів, він проводить власне розслідування військової провокації, в результаті якої весь світ виявляється в кроці від ядерного апокаліпсису. Щоб запобігти світовій війні, елітній бойовій команді підводного човна необхідно зробити неможливе, адже головний наказ скасуванню не підлягає.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (29)  IMDb: 6.9 (21078)
Моя оцінка:
/10
За мрією
За мрією (2018) 20 червня 2019  ✓ укр. аудіо 5.4 imdb 6.1
Сюжет Вайолет виросла в маленькому містечку і завжди мріяла про славу. Участь в національному конкурсі — це шанс домогтися всього. Як впоратися з невпевненістю, страхом і перемогти?
За мрією Трейлер

За мрією (2018)

Teen Spirit

12+
Велика Британія, США   1 год 33 хв
Читати опис Вайолет виросла в маленькому містечку і завжди мріяла про славу. Участь в національному конкурсі — це шанс домогтися всього. Як впоратися з невпевненістю, страхом і перемогти?
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.4 (10)  IMDb: 6.1 (9720)
Моя оцінка:
/10
Ігрища престолів
Ігрища престолів (2019) 20 червня 2019  ✓ укр. аудіо 3.5 imdb 2.2
Сюжет Комедійна пародія на культовий серіал «Гра престолів».
Ігрища престолів Трейлер

Ігрища престолів (2019)

Purge of Kingdoms

США   1 год 25 хв
Читати опис Комедійна пародія на культовий серіал «Гра престолів».
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.5 (6)  IMDb: 2.2 (601)
Моя оцінка:
/10
Меланхолічка
Меланхолічка (2019) 20 червня 2019 7.0 imdb 5.9
Сюжет Дівчина блукає містом, шукаючи, де заночувати. Вона знайомиться з екзистенціалістом, для якого секс — це «просто ще один ринок». Її спроба написати книгу не виходить за рамки першого речення другого розділу, вона не знаходить собі місця між художніми галереями, студіями йоги і постільною білизною незнайомців. Замість того, щоб пристосуватися до реального життя, вона починає розглядати свою депресію як політичну проблему.
Меланхолічка Трейлер

Меланхолічка (2019)

Aren't You Happy?

16+
Німеччина   1 год 20 хв
Читати опис Дівчина блукає містом, шукаючи, де заночувати. Вона знайомиться з екзистенціалістом, для якого секс — це «просто ще один ринок». Її спроба написати книгу не виходить за рамки першого речення другого розділу, вона не знаходить собі місця між художніми галереями, студіями йоги і постільною білизною незнайомців. Замість того, щоб пристосуватися до реального життя, вона починає розглядати свою депресію як політичну проблему.
КіноБаза: 7.0 (1)  IMDb: 5.9 (513)
Моя оцінка:
/10
Місто без євреїв
Місто без євреїв (1924) 22 червня 2019 0.0 imdb 6.3
Сюжет За сюжетом мешканка міста Утопія закохується у молодого художника. До влади приходить антисеміт з консервативною Християнсько-соціальною партією. Художника виганяють через його приналежність до євреїв з країни, але він готується до повернення, підбурюючи решту.
Місто без євреїв

Місто без євреїв (1924)

The City Without Jews

Австрія   1 год 20 хв
Читати опис За сюжетом мешканка міста Утопія закохується у молодого художника. До влади приходить антисеміт з консервативною Християнсько-соціальною партією. Художника виганяють через його приналежність до євреїв з країни, але він готується до повернення, підбурюючи решту.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.3 (455)
Моя оцінка:
/10
Вчора
Вчора (2019) 27 червня 2019  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.8
Сюжет Музикант розуміє, що він - єдина людина на Землі, яка може запам'ятати Бітлз.
Вчора Трейлер

Вчора (2019)

Yesterday

12+
Велика Британія, США   1 год 56 хв
Читати опис Музикант розуміє, що він - єдина людина на Землі, яка може запам'ятати Бітлз.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (82)  IMDb: 6.8 (167594)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Божевільна парочка
Божевільна парочка (2019) 27 червня 2019  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.8
Сюжет Фред Фларські, безробітний журналіст-невдаха, вирішує завоювати серце жінки, що в дитинстві була його нянею, а зараз стала чи не найбільш впливовою жінкою на планеті і абсолютно недосяжною.
Божевільна парочка Трейлер

Божевільна парочка (2019)

Long Shot

16+
США   2 год 5 хв
Читати опис Фред Фларські, безробітний журналіст-невдаха, вирішує завоювати серце жінки, що в дитинстві була його нянею, а зараз стала чи не найбільш впливовою жінкою на планеті і абсолютно недосяжною.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (121)  IMDb: 6.8 (121615)
Моя оцінка:
/10
Анабель 3
Анабель 3 (2019) 27 червня 2019  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 5.9
Сюжет Події розгортатимуться після того, що було показано у першій стрічці про ляльку. Подружжя Ед (Патрік Вілсон) та Лоррейн Уоррен (Віра Фарміґа) помістили Анабель у сховище у своєму будинку. Цього разу моторошна лялька проявить інтерес до доньки дослідників Джуді (Маккенна Грейс). Артефакти, які Ед та Лоррейн необачно наважилися тримати в себе вдома, можуть стати страшною зброєю у руках ляльки.
Анабель 3 Трейлер

Анабель 3 (2019)

Annabelle Comes Home

16+
США   1 год 46 хв
Читати опис Події розгортатимуться після того, що було показано у першій стрічці про ляльку. Подружжя Ед (Патрік Вілсон) та Лоррейн Уоррен (Віра Фарміґа) помістили Анабель у сховище у своєму будинку. Цього разу моторошна лялька проявить інтерес до доньки дослідників Джуді (Маккенна Грейс). Артефакти, які Ед та Лоррейн необачно наважилися тримати в себе вдома, можуть стати страшною зброєю у руках ляльки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (42)  IMDb: 5.9 (87034)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 129 грн
Готель Мумбаї
Готель Мумбаї (2018) 27 червня 2019  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 7.6
Сюжет Реальна історія облоги готелю «Тадж-Махал» в Мумбаї групою терористів у 2008 році. Три дні протистояння смерті, три дні боротьби за виживання. Серед гостей та персоналу готелю знайдуться відчайдухи, що ризикнути всім, аби захистити тих, хто поруч.
Готель Мумбаї Трейлер

Готель Мумбаї (2018)

Hotel Mumbai

16+
Австралія, США, Індія   2 год 3 хв
Читати опис Реальна історія облоги готелю «Тадж-Махал» в Мумбаї групою терористів у 2008 році. Три дні протистояння смерті, три дні боротьби за виживання. Серед гостей та персоналу готелю знайдуться відчайдухи, що ризикнути всім, аби захистити тих, хто поруч.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (85)  IMDb: 7.6 (70568)
Моя оцінка:
/10
Клуб анонімних кілерів
Клуб анонімних кілерів (2019) 27 червня 2019  ✓ укр. аудіо 4.8 imdb 4.0
Сюжет Злочинці створили клуб анонімних кілерів, де його учасники в колі довіри діляться своїми злочинами.
Клуб анонімних кілерів Трейлер

Клуб анонімних кілерів (2019)

Killers Anonymous

16+
Велика Британія, США   1 год 35 хв
Читати опис Злочинці створили клуб анонімних кілерів, де його учасники в колі довіри діляться своїми злочинами.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.8 (13)  IMDb: 4.0 (10331)
Моя оцінка:
/10
Обіцянка на світанку
Обіцянка на світанку (2017) 27 червня 2019  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 7.1
Сюжет Екранізація автобіографічного роману письменника Ромена Ґарі. Ще у дитинстві майбутнього лауреата Ґонкурівської премії його мати твердо вирішила: він стане дипломатом та всесвітньо відомим письменником. Попри насмішки оточуючих та сумніви сина у власних силах, вона продовжувала в нього вірити, – і всі її неймовірні мрії збулися. Материнська любов та безумовна підтримка вели Ромена через всі випробування і пригоди його життя, повного таємниць, битв і неймовірних поворотів.
Обіцянка на світанку Трейлер

Обіцянка на світанку (2017)

Promise at Dawn

16+
Франція, Бельгія   2 год 11 хв
Читати опис Екранізація автобіографічного роману письменника Ромена Ґарі. Ще у дитинстві майбутнього лауреата Ґонкурівської премії його мати твердо вирішила: він стане дипломатом та всесвітньо відомим письменником. Попри насмішки оточуючих та сумніви сина у власних силах, вона продовжувала в нього вірити, – і всі її неймовірні мрії збулися. Материнська любов та безумовна підтримка вели Ромена через всі випробування і пригоди його життя, повного таємниць, битв і неймовірних поворотів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (11)  IMDb: 7.1 (3848)
Моя оцінка:
/10
Казанова. Останнє кохання
Казанова. Останнє кохання (2019) 27 червня 2019  ✓ укр. аудіо 2.0 imdb 4.8
Сюжет Легендарний спокусник і невтомний шукач задоволень Казанова, готовий на все заради свавільної красуні куртизанки. яка щораз вислизає з його обіймів…
Казанова. Останнє кохання Трейлер

Казанова. Останнє кохання (2019)

Casanova, Last Love

16+
Франція   1 год 38 хв
Читати опис Легендарний спокусник і невтомний шукач задоволень Казанова, готовий на все заради свавільної красуні куртизанки. яка щораз вислизає з його обіймів…
Є українське аудіо
КіноБаза: 2.0 (1)  IMDb: 4.8 (604)
Моя оцінка:
/10
Кунг-фу воїн
Кунг-фу воїн (2017) 27 червня 2019  ✓ укр. аудіо 3.0 imdb 6.2
Сюжет Багато хто з нас про щось мріє. Відвідати якусь країну, виступити перед багатомільйонною аудиторією, досконало вивчити бойове мистецтво кунгфу. Останнє саме про неймовірно доброго хлопця Дошика. Тільки ось суто за фізичними даними він не дуже підходить під роль бійця. Він великий, м’який, загалом, пухкенький хлопець. Ніхто навколо не вірить, що йому колись підкориться кунгфу. Дошику потрібно всім довести, що саме він той самий Воїн, який може боротися проти зла. Йому потрібно всього лише повірити в себе та прислухатися до порад легендарного вчителя Лінь Шао. Як би важко тобі не було, головне — завжди йти за своєю мрією, саме тоді у тебе є можливість прожити життя недаремно.
Кунг-фу воїн

Кунг-фу воїн (2017)

Tofu

6+
Китай   1 год 21 хв
Читати опис Багато хто з нас про щось мріє. Відвідати якусь країну, виступити перед багатомільйонною аудиторією, досконало вивчити бойове мистецтво кунгфу. Останнє саме про неймовірно доброго хлопця Дошика. Тільки ось суто за фізичними даними він не дуже підходить під роль бійця. Він великий, м’який, загалом, пухкенький хлопець. Ніхто навколо не вірить, що йому колись підкориться кунгфу. Дошику потрібно всім довести, що саме він той самий Воїн, який може боротися проти зла. Йому потрібно всього лише повірити в себе та прислухатися до порад легендарного вчителя Лінь Шао. Як би важко тобі не було, головне — завжди йти за своєю мрією, саме тоді у тебе є можливість прожити життя недаремно.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.0 (1)  IMDb: 6.2 (61)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: