Знайдено 28 результатів

Свінгери 2
Свінгери 2 (2019) 1 березня 2019  ✓ укр. аудіо 5.2 imdb 4.8
Сюжет Коли в чоловіка починаються проблеми в ліжку, він разом зі своєю дружиною намагається позбутися їх будь-якими засобами — від рольових ігор до секс-терапії.
Свінгери 2 Трейлер

Свінгери 2 (2019)

Swingers 2

16+
Україна   1 год 30 хв
Читати опис Коли в чоловіка починаються проблеми в ліжку, він разом зі своєю дружиною намагається позбутися їх будь-якими засобами — від рольових ігор до секс-терапії.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.2 (29)  IMDb: 4.8 (198)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Капітан Марвел
Капітан Марвел (2019) 7 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.8
Сюжет Коли світ за крок від хаосу – час відкрити нове ім’я у кіновсесвіті Marvel. Відважна льотчиця Керол Денверс стає однією з найпотужніших супергероїнь і усвідомлює своє справжнє призначення. З невеликою групою союзників Керол опиняється у самому епіцентрі міжгалактичної війни – тепер вона Капітан Марвел, і від неї залежить доля людства.
Капітан Марвел Трейлер

Капітан Марвел (2019)

Captain Marvel

12+
США, Австралія   2 год 3 хв
Читати опис Коли світ за крок від хаосу – час відкрити нове ім’я у кіновсесвіті Marvel. Відважна льотчиця Керол Денверс стає однією з найпотужніших супергероїнь і усвідомлює своє справжнє призначення. З невеликою групою союзників Керол опиняється у самому епіцентрі міжгалактичної війни – тепер вона Капітан Марвел, і від неї залежить доля людства.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (411)  IMDb: 6.8 (609997)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Повернення Бена
Повернення Бена (2018) 7 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 6.7
Сюжет Дев’ятнадцятирічний Бен свого часу чимало клопоту приніс найближчим людям — родині. Зараз він на переддень Святвечора втік із реабілітаційного центру з клятвами, що змінився і що він зараз зовсім інша людина. Мама на ім'я Холлі дуже рада бачити сина та приймає його з розпростертими обіймами, хоча й побоюється його через минуле — зовсім не факт, що хлопець змінився. Наступні 24 години покажуть дуже багато того, що приховано. Відкриється чимало таємниць, через які безмежна любов Холлі до сина пройде величезні випробування. Що би не сталося, мати зробить усе можливе, щоб урятувати Бена від усіх неприємностей.
Повернення Бена Трейлер

Повернення Бена (2018)

Ben Is Back

16+
США   1 год 43 хв
Читати опис Дев’ятнадцятирічний Бен свого часу чимало клопоту приніс найближчим людям — родині. Зараз він на переддень Святвечора втік із реабілітаційного центру з клятвами, що змінився і що він зараз зовсім інша людина. Мама на ім'я Холлі дуже рада бачити сина та приймає його з розпростертими обіймами, хоча й побоюється його через минуле — зовсім не факт, що хлопець змінився. Наступні 24 години покажуть дуже багато того, що приховано. Відкриється чимало таємниць, через які безмежна любов Холлі до сина пройде величезні випробування. Що би не сталося, мати зробить усе можливе, щоб урятувати Бена від усіх неприємностей.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (14)  IMDb: 6.7 (24126)
Моя оцінка:
/10
Батьки легкої поведінки
Батьки легкої поведінки (2018) 7 березня 2019  ✓ укр. аудіо 4.3 imdb 4.0
Сюжет Френк та Ненсі з дочкою живуть на широку ногу у великому домі. Але тільки-но вони відправляють дочку в коледж, з’ясовується, що їх багатство не безмежне. Щоб оплатити освіту дитини та приховати від близьких банкрутство, Френк та Ненсі потайки від сусідів влаштовують гаражний розпродаж, запиваючи це все алкоголем.
Батьки легкої поведінки Трейлер

Батьки легкої поведінки (2018)

Drunk Parents

16+
США   1 год 37 хв
Читати опис Френк та Ненсі з дочкою живуть на широку ногу у великому домі. Але тільки-но вони відправляють дочку в коледж, з’ясовується, що їх багатство не безмежне. Щоб оплатити освіту дитини та приховати від близьких банкрутство, Френк та Ненсі потайки від сусідів влаштовують гаражний розпродаж, запиваючи це все алкоголем.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.3 (19)  IMDb: 4.0 (7823)
Моя оцінка:
/10
Королівський коргі
Королівський коргі (2019) 7 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 4.9
Сюжет Анімація про один з найчарівніших символів британської королівської сім'ї - песика породи коргі. Фільм розповість нам історію про улюбленця королеви на прізвисько Рекс, який загубився на вулицях Лондона та на шляху додому знаходить і свою другу половинку, і самого себе.
Королівський коргі Трейлер

Королівський коргі (2019)

The Queen's Corgi

2+
Бельгія   1 год 25 хв
Читати опис Анімація про один з найчарівніших символів британської королівської сім'ї - песика породи коргі. Фільм розповість нам історію про улюбленця королеви на прізвисько Рекс, який загубився на вулицях Лондона та на шляху додому знаходить і свою другу половинку, і самого себе.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (35)  IMDb: 4.9 (7737)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Гаспар їде на весілля
Гаспар їде на весілля (2017) 7 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.1
Сюжет Переїхавши до Парижа, Гаспар довгий час відмовлявся підтримувати зв’язок з родиною, але тепер все ж наважується з'їздити у рідний дім на весілля батька. У дорозі він випадково знайомиться з ексцентричною дівчиною та запрошує її приєднатися, щоб зіграти роль його подружки. Вона ще не знає, що наступні дні їй доведеться провести посеред заповідника в оточенні дивовижних звірів та не менш чудернацьких людей.
Гаспар їде на весілля Трейлер

Гаспар їде на весілля (2017)

Gaspard at the Wedding

16+
Франція, Бельгія   1 год 43 хв
Читати опис Переїхавши до Парижа, Гаспар довгий час відмовлявся підтримувати зв’язок з родиною, але тепер все ж наважується з'їздити у рідний дім на весілля батька. У дорозі він випадково знайомиться з ексцентричною дівчиною та запрошує її приєднатися, щоб зіграти роль його подружки. Вона ще не знає, що наступні дні їй доведеться провести посеред заповідника в оточенні дивовижних звірів та не менш чудернацьких людей.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (3)  IMDb: 6.1 (801)
Моя оцінка:
/10
Між нами, дівчатами
Між нами, дівчатами (2016) 7 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 5.7
Сюжет Лучія і Марія товаришують ще зі школи. Вони настільки різні, що не можуть одна без одної. Лучія — правильна і сувора, Марія — яскрава і позитивна. Те саме й в особистому житті: Лучія поставила хрест на особистому житті після невдалого шлюбу, а Марія готова пустити у ліжко першого ліпшого.

Все змінюється, коли у житті подруг з'являється 19-річний Лука. Бешкетлива комедія Крістіни Коменчині розкриває усі грані жіночої дружби, перевертає з ніг на голову звичний хід подій.
Між нами, дівчатами

Між нами, дівчатами (2016)

Something New

16+
Італія   1 год 33 хв
Читати опис Лучія і Марія товаришують ще зі школи. Вони настільки різні, що не можуть одна без одної. Лучія — правильна і сувора, Марія — яскрава і позитивна. Те саме й в особистому житті: Лучія поставила хрест на особистому житті після невдалого шлюбу, а Марія готова пустити у ліжко першого ліпшого.

Все змінюється, коли у житті подруг з'являється 19-річний Лука. Бешкетлива комедія Крістіни Коменчині розкриває усі грані жіночої дружби, перевертає з ніг на голову звичний хід подій.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (2)  IMDb: 5.7 (698)
Моя оцінка:
/10
Гуцулка Ксеня
Гуцулка Ксеня (2019) 7 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 7.1
Сюжет З Америки у Ворохту прибувають американці з метою знайти наречену для молодого Яро. Батько юнака залишив заповіт, за яким Яро отримає у спадок мільйон доларів, якщо одружиться зі свідомою українкою.
Гуцулка Ксеня Трейлер

Гуцулка Ксеня (2019)

Hutsul Girl Ksenia

12+
Україна   1 год 30 хв
Читати опис З Америки у Ворохту прибувають американці з метою знайти наречену для молодого Яро. Батько юнака залишив заповіт, за яким Яро отримає у спадок мільйон доларів, якщо одружиться зі свідомою українкою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (49)  IMDb: 7.1 (633)
Моя оцінка:
/10
Гарний хлопчик
Гарний хлопчик (2018) 14 березня 2019  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 7.4
Сюжет Девід Шефф переживає трагедію: його милий і чарівний син Нік став наркоманом. Звідки взялася згубна звичка? Нік росте в люблячій сім'ї, він відмінно вчиться. Розлучення батьків пройшло спокійно. З матір'ю, яка живе в Лос-Анджелесі, Нік спілкується досі. Намагаючись знайти відповіді, Девід згадує, яким дитина була раніше - вдумливим і гарним хлопчиком.
Гарний хлопчик Трейлер

Гарний хлопчик (2018)

Beautiful Boy

12+
США   2 год 1 хв
Читати опис Девід Шефф переживає трагедію: його милий і чарівний син Нік став наркоманом. Звідки взялася згубна звичка? Нік росте в люблячій сім'ї, він відмінно вчиться. Розлучення батьків пройшло спокійно. З матір'ю, яка живе в Лос-Анджелесі, Нік спілкується досі. Намагаючись знайти відповіді, Девід згадує, яким дитина була раніше - вдумливим і гарним хлопчиком.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (35)  IMDb: 7.4 (99137)
Моя оцінка:
/10
Майбутній король
Майбутній король (2019) 14 березня 2019  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 6.1
Сюжет Магія старої школи в умовах сучасного світу у новому пригодницькому фільмі «МАЙБУТНІЙ КОРОЛЬ». Алекс (Серкіс) вважає себе звичайним нікчемою, поки випадково не стає володарем таємничого Меча у Камені – Ескалібура. Тепер він має об’єднати друзів і ворогів у команду лицарів і разом з легендарним чарівником Мерліном (Стюарт) стати на бій зі злою чаклункою Морґаною (Ферґюсон).
На карту поставлено майбутнє всього світу, тож Алекс має стати великим вождем, про що ніколи навіть не мріяв.
Майбутній король Трейлер

Майбутній король (2019)

The Kid Who Would Be King

2+
Велика Британія, США   2 год 0 хв
Читати опис Магія старої школи в умовах сучасного світу у новому пригодницькому фільмі «МАЙБУТНІЙ КОРОЛЬ». Алекс (Серкіс) вважає себе звичайним нікчемою, поки випадково не стає володарем таємничого Меча у Камені – Ескалібура. Тепер він має об’єднати друзів і ворогів у команду лицарів і разом з легендарним чарівником Мерліном (Стюарт) стати на бій зі злою чаклункою Морґаною (Ферґюсон).
На карту поставлено майбутнє всього світу, тож Алекс має стати великим вождем, про що ніколи навіть не мріяв.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (20)  IMDb: 6.1 (18700)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Пригоди Мії та білого лева
Пригоди Мії та білого лева (2018) 14 березня 2019  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 6.5
Сюжет Дівчинка Мія переїжджає разом з батьками з Лондона в Африку. У спекотній країні Мія знаходить собі нового друга — маленьке біле левеня.
Пригоди Мії та білого лева Трейлер

Пригоди Мії та білого лева (2018)

Mia and the White Lion

2+
Франція, Німеччина, ПАР   1 год 38 хв
Читати опис Дівчинка Мія переїжджає разом з батьками з Лондона в Африку. У спекотній країні Мія знаходить собі нового друга — маленьке біле левеня.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (21)  IMDb: 6.5 (6353)
Моя оцінка:
/10
Свята Аґата
Свята Аґата (2018) 14 березня 2019  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 4.8
Сюжет 50-і роки XX століття, маленьке містечко у штаті Джорджія. Вагітна шахрайка на ім'я Аґата, перебуваючи у бігах, шукає притулку у монастирі. Спочатку це місце здається ідеальним для того, щоб завести дитину, але незабаром героїні відкриваються його жахливі таємниці. Аґату чекає справжнє випробування, коли вона з'ясує болючу правду про монастир та про дивних людей, які ховаються всередині.
Свята Аґата Трейлер

Свята Аґата (2018)

St. Agatha

16+
США   1 год 43 хв
Читати опис 50-і роки XX століття, маленьке містечко у штаті Джорджія. Вагітна шахрайка на ім'я Аґата, перебуваючи у бігах, шукає притулку у монастирі. Спочатку це місце здається ідеальним для того, щоб завести дитину, але незабаром героїні відкриваються його жахливі таємниці. Аґату чекає справжнє випробування, коли вона з'ясує болючу правду про монастир та про дивних людей, які ховаються всередині.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (9)  IMDb: 4.8 (6178)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Чесний чоловік
Чесний чоловік (2018) 14 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.2
Сюжет Паризька історія про кохання, смерть, дружбу та зраду. Друга режисерська робота Луї Гарреля – любовний трикутник навиворіт, де кожен герой найбільше на світі любить ...себе.
Чесний чоловік Трейлер

Чесний чоловік (2018)

A Faithful Man

16+
Франція   1 год 15 хв
Читати опис Паризька історія про кохання, смерть, дружбу та зраду. Друга режисерська робота Луї Гарреля – любовний трикутник навиворіт, де кожен герой найбільше на світі любить ...себе.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (4)  IMDb: 6.2 (4339)
Моя оцінка:
/10
Скажені канікули
Скажені канікули (2018) 14 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 5.9
Сюжет Історія про парижан Маріон і Бене, які познайомились в інтернеті. І вже за два тижні після першого побачення вирушили у спільну відпустку. Але що робити, коли погляди на ідеальний відпочинок не співпадають? Одному до смаку екстрим, а інший – фанат п’ятизіркових готелів… Недарма кажуть, що відпустка – найбільше випробування для пари, як і ремонт!
Скажені канікули Трейлер

Скажені канікули (2018)

Our Happy Holiday

16+
Франція   1 год 42 хв
Читати опис Історія про парижан Маріон і Бене, які познайомились в інтернеті. І вже за два тижні після першого побачення вирушили у спільну відпустку. Але що робити, коли погляди на ідеальний відпочинок не співпадають? Одному до смаку екстрим, а інший – фанат п’ятизіркових готелів… Недарма кажуть, що відпустка – найбільше випробування для пари, як і ремонт!
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (8)  IMDb: 5.9 (2117)
Моя оцінка:
/10
Абсолютно нові пригоди Аладдіна
Абсолютно нові пригоди Аладдіна (2018) 14 березня 2019  ✓ укр. аудіо 4.8 imdb 3.8
Сюжет Позбавивши Багдад від зловісного візира, Аладдін нудиться у палаці та не наважується освідчитись принцесі. Та все змінюється, коли одного разу у палаці з’являється зловісний диктатор Шах Заман, який хоче захопити місто і одружитись на принцесі...
Абсолютно нові пригоди Аладдіна Трейлер

Абсолютно нові пригоди Аладдіна (2018)

The Brand New Adventures of Aladin

12+
Франція   1 год 38 хв
Читати опис Позбавивши Багдад від зловісного візира, Аладдін нудиться у палаці та не наважується освідчитись принцесі. Та все змінюється, коли одного разу у палаці з’являється зловісний диктатор Шах Заман, який хоче захопити місто і одружитись на принцесі...
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.8 (10)  IMDb: 3.8 (1244)
Моя оцінка:
/10
Норм: Ключі від королівства
Норм: Ключі від королівства (2018) 14 березня 2019  ✓ укр. аудіо 2.5 imdb 3.0
Сюжет Білий ведмідь на ім’я Норм з дитинства розуміє людську мову, так само, як і його дідусь. Якось це вже допомогло невгамовному молодику – його дід потрапив у полон до одного поганого чоловіка і довелося його рятувати, спілкуючись людською мовою. Героїчні вчинки Норма прославили його і ведмедя запросили до Нью-Йорку аби вручити йому символічну нагороду – Ключі від Королівства. Скориставшись популярністю Норма, якийсь шахрай, вдягнутий у його костюм, здійснює серію пограбувань банків. Аби врятувати свою репутацію, ведмідь вирушає на пошуки злочинця.

Пригодницький мультфільм «Норм: ключі від королівства» є продовженням історії героя з мультфільму «Норм та незламні» 2016 року. Обидва анімаційні фільми створено у копродукції Індії та Сполучених Штатів. Одразу після прем’єри першого мультфільму було оголошено, що готуються дві частини продовження. Творчий колектив сиквелу склали режисери та актори, які не працювали над першою стрічкою.
Норм: Ключі від королівства Трейлер

Норм: Ключі від королівства (2018)

Norm of the North: Keys to the Kingdom

2+
Індія, США   1 год 31 хв
Читати опис Білий ведмідь на ім’я Норм з дитинства розуміє людську мову, так само, як і його дідусь. Якось це вже допомогло невгамовному молодику – його дід потрапив у полон до одного поганого чоловіка і довелося його рятувати, спілкуючись людською мовою. Героїчні вчинки Норма прославили його і ведмедя запросили до Нью-Йорку аби вручити йому символічну нагороду – Ключі від Королівства. Скориставшись популярністю Норма, якийсь шахрай, вдягнутий у його костюм, здійснює серію пограбувань банків. Аби врятувати свою репутацію, ведмідь вирушає на пошуки злочинця.

Пригодницький мультфільм «Норм: ключі від королівства» є продовженням історії героя з мультфільму «Норм та незламні» 2016 року. Обидва анімаційні фільми створено у копродукції Індії та Сполучених Штатів. Одразу після прем’єри першого мультфільму було оголошено, що готуються дві частини продовження. Творчий колектив сиквелу склали режисери та актори, які не працювали над першою стрічкою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 2.5 (2)  IMDb: 3.0 (942)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $4.99 / купівля від $5.99
В обіймах брехні
В обіймах брехні (2018) 21 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.0
Сюжет Молода дівчина на ім'я Френсіс зовсім недавно переїхала на Манхеттен. Поки у неї тут немає ніяких знайомих, вона від усіх тримається осторонь. Але один випадок багато чого змінив у її житті. Дівчина знайшла в метро сумочку, яку забула якась Грета. Френсіс вирішила знайти її будинок і віддати її майно, що у неї й вийшло. Грета трохи старша за дівчину, уже встигла побути заміжньою й овдовіти. Начебто зовсім різні, але вони змогли подружитися. Це була хороша дружба, поки Френсіс не зрозуміла, що її весь час дурили. Коли Грету розкрили, вона перестала бути дуже люб’язною. Вона постарається будь-якими методами втримати Френсіс.
В обіймах брехні Трейлер

В обіймах брехні (2018)

Greta

16+
Ірландія, США   1 год 38 хв
Читати опис Молода дівчина на ім'я Френсіс зовсім недавно переїхала на Манхеттен. Поки у неї тут немає ніяких знайомих, вона від усіх тримається осторонь. Але один випадок багато чого змінив у її житті. Дівчина знайшла в метро сумочку, яку забула якась Грета. Френсіс вирішила знайти її будинок і віддати її майно, що у неї й вийшло. Грета трохи старша за дівчину, уже встигла побути заміжньою й овдовіти. Начебто зовсім різні, але вони змогли подружитися. Це була хороша дружба, поки Френсіс не зрозуміла, що її весь час дурили. Коли Грету розкрили, вона перестала бути дуже люб’язною. Вона постарається будь-якими методами втримати Френсіс.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (50)  IMDb: 6.0 (37978)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $1.99
Час відплати
Час відплати (2018) 21 березня 2019  ✓ укр. аудіо 4.7 imdb 6.2
Сюжет Впроваджена в злочинну банду Лос-Анджелеса тендітна Ерін мимоволі закохується в свого напарника. Однак її життя змінюється назавжди, коли ретельно підготовлена спецоперація несподівано йде не за планом. Через кілька років минуле знову наздожене дівчину, але вже сильну і безжальну. Гряде час відплати...
Час відплати Трейлер

Час відплати (2018)

Destroyer

16+
США   2 год 1 хв
Читати опис Впроваджена в злочинну банду Лос-Анджелеса тендітна Ерін мимоволі закохується в свого напарника. Однак її життя змінюється назавжди, коли ретельно підготовлена спецоперація несподівано йде не за планом. Через кілька років минуле знову наздожене дівчину, але вже сильну і безжальну. Гряде час відплати...
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.7 (21)  IMDb: 6.2 (31772)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Диво-парк
Диво-парк (2019) 21 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 5.8
Сюжет Винахідлива Джун створила модель особливого місця, де панує справжня магія – неймовірного парку атракціонів. Та дівчинка навіть не здогадується, що Диво-парк існує не тільки в її уяві – на неї чекають неймовірні пригоди, нові друзі та важлива місія.
Диво-парк Трейлер

Диво-парк (2019)

Wonder Park

2+
Іспанія, США   1 год 25 хв
Читати опис Винахідлива Джун створила модель особливого місця, де панує справжня магія – неймовірного парку атракціонів. Та дівчинка навіть не здогадується, що Диво-парк існує не тільки в її уяві – на неї чекають неймовірні пригоди, нові друзі та важлива місія.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (21)  IMDb: 5.8 (12728)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $9.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Ласкаво просимо до Акапулько
Ласкаво просимо до Акапулько (2019) 21 березня 2019  ✓ укр. аудіо 3.6 imdb 4.2
Сюжет Дизайнер відео ігор Метт Бус має лише один шанс порятунку кар'єри - треба поїхати до Нью-Мексико на конкурс відео ігор і презентувати там свій найкращий проект. Але, зустрівши в аеропорту друга і випивши з ним по чарці, він раптом опиняється у справжній Мексиці, а саме в Акапулько. Потрапивши туди, він одразу стає мішенню для небезпечних злочинців, смертоносного кілера і федералів, що полюють на таємничий пакунок, який невідомо як опинився серед його багажу. Розкривши в собі потенціал справжнього екшн-героя, Метт заручається підтримкою чарівної і небезпечної жінки, і удвох вони розкриють змову, що здатна похитнути підвалини Сполучених Штатів, а може навіть і всього світу.
Ласкаво просимо до Акапулько Трейлер

Ласкаво просимо до Акапулько (2019)

Welcome to Acapulco

16+
Мексика, Болгарія, США   1 год 28 хв
Читати опис Дизайнер відео ігор Метт Бус має лише один шанс порятунку кар'єри - треба поїхати до Нью-Мексико на конкурс відео ігор і презентувати там свій найкращий проект. Але, зустрівши в аеропорту друга і випивши з ним по чарці, він раптом опиняється у справжній Мексиці, а саме в Акапулько. Потрапивши туди, він одразу стає мішенню для небезпечних злочинців, смертоносного кілера і федералів, що полюють на таємничий пакунок, який невідомо як опинився серед його багажу. Розкривши в собі потенціал справжнього екшн-героя, Метт заручається підтримкою чарівної і небезпечної жінки, і удвох вони розкриють змову, що здатна похитнути підвалини Сполучених Штатів, а може навіть і всього світу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.6 (5)  IMDb: 4.2 (623)
Моя оцінка:
/10
Тім Талер, або Проданий сміх
Тім Талер, або Проданий сміх (2017) 21 березня 2019  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.1
Сюжет Хлопчик на ім'я Тім Талер найбільше на світі любив сміятися, і сміх у нього був страшенно заразливим. Одного разу на кінних перегонах Тім знайомиться з дивним паном, який пропонує хлопчикові цікаву угоду: Тім продає йому свій сміх і тепер буде вигравати будь-які парі.
Тім Талер, або Проданий сміх Трейлер

Тім Талер, або Проданий сміх (2017)

The Legend of Timm Thaler: or The Boy Who Sold His Laughter

2+
Німеччина   1 год 42 хв
Читати опис Хлопчик на ім'я Тім Талер найбільше на світі любив сміятися, і сміх у нього був страшенно заразливим. Одного разу на кінних перегонах Тім знайомиться з дивним паном, який пропонує хлопчикові цікаву угоду: Тім продає йому свій сміх і тепер буде вигравати будь-які парі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (7)  IMDb: 6.1 (599)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Давай танцюй!
Давай танцюй! (2019) 21 березня 2019  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 6.4
Сюжет Талановитий молодий танцюрист Микита приїжджає до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Для нього участь в проекті - більше, ніж хобі і розвага. Він повинен перемогти, щоб допомогти рідному брату зібрати необхідні гроші на операцію. Хлопець повинен викластися на повну, щоб обійти крутих суперників. Але найбільшим випробуванням стає кохання, яке він зустрічає на танцполі. Здобути перемогу виявляється не так просто.
Давай танцюй! Трейлер

Давай танцюй! (2019)

Let's Dance

12+
Україна   1 год 35 хв
Читати опис Талановитий молодий танцюрист Микита приїжджає до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Для нього участь в проекті - більше, ніж хобі і розвага. Він повинен перемогти, щоб допомогти рідному брату зібрати необхідні гроші на операцію. Хлопець повинен викластися на повну, щоб обійти крутих суперників. Але найбільшим випробуванням стає кохання, яке він зустрічає на танцполі. Здобути перемогу виявляється не так просто.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (12)  IMDb: 6.4 (92)
Моя оцінка:
/10
Перша сотня
Перша сотня (2018) 21 березня 2019  ✓ укр. аудіо 8.5 imdb 9.0
Сюжет Стрічка розповідає історію Першої сотні Майдану, яка подолала внутрішнього ворога та пішла на фронт, щоб боротися з зовнішнім ворогом. Це занурення в епіцентр подій, відвертий художній та громадянський погляд на людські стосунки на тлі кривавих заворушень.
Перша сотня Трейлер

Перша сотня (2018)

The First Company

12+
Україна   1 год 40 хв
Читати опис Стрічка розповідає історію Першої сотні Майдану, яка подолала внутрішнього ворога та пішла на фронт, щоб боротися з зовнішнім ворогом. Це занурення в епіцентр подій, відвертий художній та громадянський погляд на людські стосунки на тлі кривавих заворушень.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.5 (4)  IMDb: 9.0 (26)
Моя оцінка:
/10
Ми
Ми (2019) 28 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.8
Сюжет Родина вирушає до пляжного будинку, щоб відпочити та весело провести час біля моря. Вони не підозрюють, що зовсім скоро моторошні гості-двійники перетворять їхнє життя на пекло. Шляху для втечі не існує – адже від себе не втечеш.
Ми Трейлер

Ми (2019)

Us

16+
США, Китай, Японія   1 год 56 хв
Читати опис Родина вирушає до пляжного будинку, щоб відпочити та весело провести час біля моря. Вони не підозрюють, що зовсім скоро моторошні гості-двійники перетворять їхнє життя на пекло. Шляху для втечі не існує – адже від себе не втечеш.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (169)  IMDb: 6.8 (340471)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Дамбо
Дамбо (2019) 28 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.3
Сюжет Через свої велетенські вуха незвичайний слоник Дамбо стає посміховиськом для усього цирку. Але вада Дамбо виявляється його секретною суперсилою - вуха дають йому можливість літати!
Дамбо Трейлер

Дамбо (2019)

Dumbo

2+
США   1 год 52 хв
Читати опис Через свої велетенські вуха незвичайний слоник Дамбо стає посміховиськом для усього цирку. Але вада Дамбо виявляється його секретною суперсилою - вуха дають йому можливість літати!
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (81)  IMDb: 6.3 (82440)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Битва за Землю
Битва за Землю (2019) 28 березня 2019  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 6.0
Сюжет Дія розгортається в передмісті Чикаго. Майже 10 років минуло з моменту його окупації інопланетними силами, для яких це місце стало новою домівкою.
Битва за Землю Трейлер

Битва за Землю (2019)

Captive State

16+
США   1 год 49 хв
Читати опис Дія розгортається в передмісті Чикаго. Майже 10 років минуло з моменту його окупації інопланетними силами, для яких це місце стало новою домівкою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (54)  IMDb: 6.0 (57841)
Моя оцінка:
/10
Плейбой під прикриттям
Плейбой під прикриттям (2018) 28 березня 2019  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 6.5
Сюжет Комедія від автора касових хітів «Superнянь 1, 2» та «SuperАлібі» Філіпа Лашо. Нікі Ларсон - супердетектив та найкрутіший тілоохоронець у світі. На нього чекає небезпечна місія - знайти викрадений парфюм, що робить привабливим для протилежної статі будь-кого, хто ним користується...
Плейбой під прикриттям Трейлер

Плейбой під прикриттям (2018)

Nicky Larson and the Cupid's Perfume

16+
Франція   1 год 31 хв
Читати опис Комедія від автора касових хітів «Superнянь 1, 2» та «SuperАлібі» Філіпа Лашо. Нікі Ларсон - супердетектив та найкрутіший тілоохоронець у світі. На нього чекає небезпечна місія - знайти викрадений парфюм, що робить привабливим для протилежної статі будь-кого, хто ним користується...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (29)  IMDb: 6.5 (5492)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $1.99
Білий лебідь
Білий лебідь (2018) 28 березня 2019  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 5.9
Сюжет Вона підкорила Голівуд, і перша створила наймасштабніші льодові шоу у світі з тисячною масовкою. Кінозірка, олімпійська чемпіонка, легенда, ікона, бунтарка і страшенне стерво, - вона була ще й найбагатшою жінкою свого часу! Але слава та успіх мають свою ціну...
Білий лебідь Трейлер

Білий лебідь (2018)

Sonja: The White Swan

16+
Норвегія   1 год 54 хв
Читати опис Вона підкорила Голівуд, і перша створила наймасштабніші льодові шоу у світі з тисячною масовкою. Кінозірка, олімпійська чемпіонка, легенда, ікона, бунтарка і страшенне стерво, - вона була ще й найбагатшою жінкою свого часу! Але слава та успіх мають свою ціну...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (4)  IMDb: 5.9 (1102)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: