Знайдено 24 результати

Ножі наголо
Ножі наголо (2019) 5 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 8.1 imdb 7.9
Сюжет Допитливий детектив на ім'я Бенуа Блан (Деніел Крейґ) розслідує вбивство відомого романіста Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого було знайдено мертвим на території власного маєтку одразу після святкування 85-річчя. Детективу доведеться розібратися у хитросплетінні хибних слідів та брехні, щоб встанновити особу вбивці.
Ножі наголо Трейлер

Ножі наголо (2019)

Knives Out

12+
США   2 год 10 хв
Читати опис Допитливий детектив на ім'я Бенуа Блан (Деніел Крейґ) розслідує вбивство відомого романіста Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого було знайдено мертвим на території власного маєтку одразу після святкування 85-річчя. Детективу доведеться розібратися у хитросплетінні хибних слідів та брехні, щоб встанновити особу вбивці.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.1 (503)  IMDb: 7.9 (770087)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $4.99 / купівля від $6.99
Аеронавти
Аеронавти (2019) 5 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 6.6
Сюжет ХІХ століття – епоха доленосних відкриттів та винаходів. Безстрашний пілот Амелія Рен (Фелісіті Джонс) та вчений Джеймс Глейшер (Едді Редмейн) відправляються у подорож на повітряній кулі. Ані до того, ані після ніхто з людей не зміг піднятися у такий спосіб настільки високо. У верхніх шарах атмосфери Амелія та Джеймс роблять чимало важливих для науки відкриттів. Та аби мати змогу поділитися цим зі світом їм потрібно вдало повернутися на землю, а це не так просто, як хотілося б.

Пригодницька драма «Аеронавти» описує політ на повітряній кулі, якій дійсно відбувся 5 вересня 1862 року. Насправді, у літальному пристрої піднялися в повітря Джеймс Глейшер разом з Генрі Коксвеллом, якого замінили вигаданим жіночим персонажем, у якому поєднали риси одразу кількох реальних жінок, що захоплювались польотами. Серед прототипів головної героїні Софі Бланшар, Маргарет Грем та Амелі Ерхарт. Кожна жінка зробила вагомий внесок у розвиток галузі.
Аеронавти Трейлер

Аеронавти (2019)

The Aeronauts

12+
Велика Британія, США   1 год 40 хв
Читати опис ХІХ століття – епоха доленосних відкриттів та винаходів. Безстрашний пілот Амелія Рен (Фелісіті Джонс) та вчений Джеймс Глейшер (Едді Редмейн) відправляються у подорож на повітряній кулі. Ані до того, ані після ніхто з людей не зміг піднятися у такий спосіб настільки високо. У верхніх шарах атмосфери Амелія та Джеймс роблять чимало важливих для науки відкриттів. Та аби мати змогу поділитися цим зі світом їм потрібно вдало повернутися на землю, а це не так просто, як хотілося б.

Пригодницька драма «Аеронавти» описує політ на повітряній кулі, якій дійсно відбувся 5 вересня 1862 року. Насправді, у літальному пристрої піднялися в повітря Джеймс Глейшер разом з Генрі Коксвеллом, якого замінили вигаданим жіночим персонажем, у якому поєднали риси одразу кількох реальних жінок, що захоплювались польотами. Серед прототипів головної героїні Софі Бланшар, Маргарет Грем та Амелі Ерхарт. Кожна жінка зробила вагомий внесок у розвиток галузі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (45)  IMDb: 6.6 (37234)
Моя оцінка:
/10
Звірополюс
Звірополюс (2019) 5 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 4.8
Сюжет Арктичний лис Свіфті працює в поштовому відділі Швидкісної служби доставки Арктики, але мріє одного дня стати Топ-собакою — зоряним кур'єром Арктики. Щоб довести, що він гідний посади, Свіфті таємно бере сані й доставляє пакет до таємничого місця. Він знаходить таємну фортецю, де стикається з Отто фон Вальрусом — злим генієм з персональною армією. Свіфті незабаром розкриває план фон Валруса, який хоче розтопити полярні льодові шапки та затопити світ, щоб правити ним. Тепер Свіфті повинен заручитися допомогою своїх друзів: стривоженого білого ведмідя ПБ, розсіяного альбатроса Леммі, двох видр, які одержимі теоріями змов, Берта і Леопольда, а також світською лисицею Джейд. Ця група арктичних вигнанців повинна об'єднатися, щоб зупинити грізні плани фон Вальруса і врятувати день.
Звірополюс Трейлер

Звірополюс (2019)

Arctic Dogs

2+
Індія, Велика Британія, Китай, Канада, Японія, Південна Корея, США   1 год 33 хв
Читати опис Арктичний лис Свіфті працює в поштовому відділі Швидкісної служби доставки Арктики, але мріє одного дня стати Топ-собакою — зоряним кур'єром Арктики. Щоб довести, що він гідний посади, Свіфті таємно бере сані й доставляє пакет до таємничого місця. Він знаходить таємну фортецю, де стикається з Отто фон Вальрусом — злим генієм з персональною армією. Свіфті незабаром розкриває план фон Валруса, який хоче розтопити полярні льодові шапки та затопити світ, щоб правити ним. Тепер Свіфті повинен заручитися допомогою своїх друзів: стривоженого білого ведмідя ПБ, розсіяного альбатроса Леммі, двох видр, які одержимі теоріями змов, Берта і Леопольда, а також світською лисицею Джейд. Ця група арктичних вигнанців повинна об'єднатися, щоб зупинити грізні плани фон Вальруса і врятувати день.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (19)  IMDb: 4.8 (2262)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $2.99 / купівля від $2.99
Фабрика мрій
Фабрика мрій (2019) 5 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 2.5 imdb 6.6
Сюжет Романтична історія кохання хлопця з масовки та французької дівчини, які опинилися по різні боки Берлінської стіни у 1961 році.
Фабрика мрій Трейлер

Фабрика мрій (2019)

Dream Factory

12+
Німеччина   2 год 5 хв
Читати опис Романтична історія кохання хлопця з масовки та французької дівчини, які опинилися по різні боки Берлінської стіни у 1961 році.
Є українське аудіо
КіноБаза: 2.5 (2)  IMDb: 6.6 (2138)
Моя оцінка:
/10
Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку
Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку (2019) 5 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.3
Сюжет Король і королева отруєні, і Еспен з принцесою Крістін відправляються на пошуки джерела Живої води, який захований в стінах таємничого Золотого замку…
Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку Трейлер

Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку (2019)

The Ash Lad: In Search of the Golden Castle

2+
Норвегія   1 год 39 хв
Читати опис Король і королева отруєні, і Еспен з принцесою Крістін відправляються на пошуки джерела Живої води, який захований в стінах таємничого Золотого замку…
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (11)  IMDb: 6.3 (1554)
Моя оцінка:
/10
Мослі
Мослі (2019) 5 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.3
Сюжет У центрі сюжету дивовижно-милі створіння туріфанти. Вони добрі і хороші тваринки, яких ось уже багато років експлуатують жорстокі власники. Туріфанти вирішують, що настав час повстати проти життя в рабстві! Тож вони відправляються в захоплюючу подорож у пошуках свободи, щоб знайти легендарне місто, в якому вони зможуть розпочати нове щасливе життя.
Мослі Трейлер

Мослі (2019)

Mosley

2+
Нова Зеландія, Китай   1 год 40 хв
Читати опис У центрі сюжету дивовижно-милі створіння туріфанти. Вони добрі і хороші тваринки, яких ось уже багато років експлуатують жорстокі власники. Туріфанти вирішують, що настав час повстати проти життя в рабстві! Тож вони відправляються в захоплюючу подорож у пошуках свободи, щоб знайти легендарне місто, в якому вони зможуть розпочати нове щасливе життя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (10)  IMDb: 6.3 (1215)
Моя оцінка:
/10
Чорний ворон
Чорний ворон (2019) 5 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 7.3
Сюжет Після розпаду Російської імперії один чоловік бореться за справедливість і незалежність для рідного міста. На основі визнаного роману Василя Шкляра.
Чорний ворон Трейлер

Чорний ворон (2019)

Black Raven

12+
Україна   1 год 50 хв
Читати опис Після розпаду Російської імперії один чоловік бореться за справедливість і незалежність для рідного міста. На основі визнаного роману Василя Шкляра.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (69)  IMDb: 7.3 (606)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Роздiловi Наживо
Роздiловi Наживо (2019) 11 грудня 2019 0.0 imdb 8.5
Сюжет 11 найкращих операторів України одночасно слідкують за останнім виступом «роздІлових»: поетом Сергієм Жаданом, художницею Олею Михайлюк, акордеоністом Олексієм Ворсобою, саксфоністом Томашем Сікорою та Сергієм Пілявецем. Ефект присутності, несподівані моменти творчості, можливість бути разом, чути й відчувати один одного — усе це «Розділові Наживо».
Роздiловi Наживо Трейлер

Роздiловi Наживо (2019)

Divisional Live

Україна   1 год 6 хв
Читати опис 11 найкращих операторів України одночасно слідкують за останнім виступом «роздІлових»: поетом Сергієм Жаданом, художницею Олею Михайлюк, акордеоністом Олексієм Ворсобою, саксфоністом Томашем Сікорою та Сергієм Пілявецем. Ефект присутності, несподівані моменти творчості, можливість бути разом, чути й відчувати один одного — усе це «Розділові Наживо».
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 8.5 (10)
Моя оцінка:
/10
Джуманджі: Наступний рівень
Джуманджі: Наступний рівень (2019) 12 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.7
Сюжет Фантастична гра Джуманджі переходить на новий рівень і змінює правила. Щоб вижити у жорстких умовах, героям доведеться приміряти нові несподівані ролі, відкрити нові можливості і кинути виклик новим небезпекам.
Джуманджі: Наступний рівень Трейлер

Джуманджі: Наступний рівень (2019)

Jumanji: The Next Level

12+
США   2 год 3 хв
Читати опис Фантастична гра Джуманджі переходить на новий рівень і змінює правила. Щоб вижити у жорстких умовах, героям доведеться приміряти нові несподівані ролі, відкрити нові можливості і кинути виклик новим небезпекам.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (288)  IMDb: 6.7 (281173)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Кур'єр
Кур'єр (2019) 12 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 4.6 imdb 4.8
Сюжет Як інколи просто опинитися не в той час не в тому місці... Нік став свідком жорстоких убивств, які він бачити не повинен був. Через це один кримінальний бос хоче його смерті – він занадто багато знає. Для цього йому може допомогти один кур'єр – вона їздить у чорному одязі на своє чорному мотоциклі вулицями Лондона так, що жодна камера не може її відстежити. Ніхто не знає її імені, але роботу вона завжди виконує ідеально. Й ось зараз їй доручили доставити бомбу з газом, щоб усунути Ніка. Вийшло так, що дівчина його навпаки врятувала. Їх чекає ніч полювання – полювання на них. І мисливці їм дісталися безжальні та професійні... Мета одна – вижити.
Кур'єр Трейлер

Кур'єр (2019)

The Courier

16+
Велика Британія, США   1 год 39 хв
Читати опис Як інколи просто опинитися не в той час не в тому місці... Нік став свідком жорстоких убивств, які він бачити не повинен був. Через це один кримінальний бос хоче його смерті – він занадто багато знає. Для цього йому може допомогти один кур'єр – вона їздить у чорному одязі на своє чорному мотоциклі вулицями Лондона так, що жодна камера не може її відстежити. Ніхто не знає її імені, але роботу вона завжди виконує ідеально. Й ось зараз їй доручили доставити бомбу з газом, щоб усунути Ніка. Вийшло так, що дівчина його навпаки врятувала. Їх чекає ніч полювання – полювання на них. І мисливці їм дісталися безжальні та професійні... Мета одна – вижити.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.6 (13)  IMDb: 4.8 (11585)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $2.99 / купівля від $2.99
Малюк Джо
Малюк Джо (2019) 12 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 5.8
Сюжет Мати-одиначка, співробітниця відділу корпорації з виведення нових видів, створює незвичайну рослину. Якщо за цією квіточкою правильно доглядати, вона зробить свого власника щасливим.
Малюк Джо Трейлер

Малюк Джо (2019)

Little Joe

12+
Австрія, Велика Британія, Німеччина   1 год 45 хв
Читати опис Мати-одиначка, співробітниця відділу корпорації з виведення нових видів, створює незвичайну рослину. Якщо за цією квіточкою правильно доглядати, вона зробить свого власника щасливим.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (13)  IMDb: 5.8 (9280)
Моя оцінка:
/10
Король Віслюк
Король Віслюк (2018) 12 грудня 2019 6.0 imdb 6.1
Сюжет Віслюк Манґу отримав цінне напуття від батька про те, що будь-які мрії можуть здійснитися. Він вирішує, що не обов’язково жити як віслюк, навіть якщо ти таким народися, і з оптимізмом дивиться у майбутнє. І одного разу удача посміхається йому у відповідь, коли в країні відбуваються вибори нового володаря. Але йому доведеться конкурувати зі справжнім принцем, який, хоч і не є улюбленцем народу, проте має знатне походження. Чи вистачить у віслюка мудрості, щоб очолити народ?
Король Віслюк Трейлер

Король Віслюк (2018)

The Donkey King

2+
Пакистан   1 год 25 хв
Читати опис Віслюк Манґу отримав цінне напуття від батька про те, що будь-які мрії можуть здійснитися. Він вирішує, що не обов’язково жити як віслюк, навіть якщо ти таким народися, і з оптимізмом дивиться у майбутнє. І одного разу удача посміхається йому у відповідь, коли в країні відбуваються вибори нового володаря. Але йому доведеться конкурувати зі справжнім принцем, який, хоч і не є улюбленцем народу, проте має знатне походження. Чи вистачить у віслюка мудрості, щоб очолити народ?
КіноБаза: 6.0 (4)  IMDb: 6.1 (772)
Моя оцінка:
/10
Хто твоя бабця, чуваче?
Хто твоя бабця, чуваче? (2019) 12 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 4.9
Сюжет Аврора вже далеко не так молода ззовні, але відривається на пенсії жінка так, як не відриваються багато молодих людей. У неї чимало дітей, а ще більше онуків, які дуже люблять свою бабусю. Правда, вона терпіти не може, коли її так називають, адже вона ще не така стара, але це не так важливо. Аврора прекрасно живе на Лазурному Березі у Франції у своїх розкішних апартаментах, але їй вирішили підкинути на літо онука на ім'я Гулівер. Звичайно ж, пацану буде весело з такою бабусею, адже з нею можна робити все, що завгодно. А ще, щоб йому не було нудно, інші онуки теж вирішили приїхати провідати бабусю – так її улюбленці від 6 до 18 років проведуть із нею найбільш скажені канікули в житті.
Хто твоя бабця, чуваче? Трейлер

Хто твоя бабця, чуваче? (2019)

What's With This Granny?!

12+
Франція, Бельгія   1 год 39 хв
Читати опис Аврора вже далеко не так молода ззовні, але відривається на пенсії жінка так, як не відриваються багато молодих людей. У неї чимало дітей, а ще більше онуків, які дуже люблять свою бабусю. Правда, вона терпіти не може, коли її так називають, адже вона ще не така стара, але це не так важливо. Аврора прекрасно живе на Лазурному Березі у Франції у своїх розкішних апартаментах, але їй вирішили підкинути на літо онука на ім'я Гулівер. Звичайно ж, пацану буде весело з такою бабусею, адже з нею можна робити все, що завгодно. А ще, щоб йому не було нудно, інші онуки теж вирішили приїхати провідати бабусю – так її улюбленці від 6 до 18 років проведуть із нею найбільш скажені канікули в житті.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (8)  IMDb: 4.9 (512)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $0.99 / купівля від $1.99
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) 19 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.4
Сюжет Космічна сага, що підкорила мільйони, повертається на великі екрани! Дев'ятий епізод епосу «Зоряні Війни» розповість історію Скайвокерів, що триває понад 40 років, та дасть відповіді на всі загадки. Культові герої, унікальні світи, захопливі подорожі на край Всесвіту і приголомшливий фінал!
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження Трейлер

Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019)

Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker

12+
США   2 год 22 хв
Читати опис Космічна сага, що підкорила мільйони, повертається на великі екрани! Дев'ятий епізод епосу «Зоряні Війни» розповість історію Скайвокерів, що триває понад 40 років, та дасть відповіді на всі загадки. Культові герої, унікальні світи, захопливі подорожі на край Всесвіту і приголомшливий фінал!
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (263)  IMDb: 6.4 (491210)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Чорне Різдво
Чорне Різдво (2019) 19 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 4.6 imdb 3.5
Сюжет На свята, у розпал новорічних вечірок у коледжі стається серія моторошних вбивств молодих студенток. Але розплата не забариться… Дівчата нового покоління не хочуть ставати безпомічними жертвами і кидають виклик жорстокому маніяку. Хто був мисливцем – стане здобиччю!
Чорне Різдво Трейлер

Чорне Різдво (2019)

Black Christmas

12+
США, Нова Зеландія   1 год 32 хв
Читати опис На свята, у розпал новорічних вечірок у коледжі стається серія моторошних вбивств молодих студенток. Але розплата не забариться… Дівчата нового покоління не хочуть ставати безпомічними жертвами і кидають виклик жорстокому маніяку. Хто був мисливцем – стане здобиччю!
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.6 (13)  IMDb: 3.5 (19050)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 129 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Собаки не носять штанів
Собаки не носять штанів (2019) 19 грудня 2019 6.8 imdb 6.8
Сюжет Декілька років тому Юха втратив свою дружину і все ще переживає біль та неспроможність до людської комунікації. Зустріч з домінанткою Моною змінює кардинально все в його житті.
Собаки не носять штанів Трейлер

Собаки не носять штанів (2019)

Dogs Don't Wear Pants

18+
Фінляндія, Латвія   1 год 45 хв
Читати опис Декілька років тому Юха втратив свою дружину і все ще переживає біль та неспроможність до людської комунікації. Зустріч з домінанткою Моною змінює кардинально все в його житті.
КіноБаза: 6.8 (9)  IMDb: 6.8 (6916)
Моя оцінка:
/10
Моє спекотне літо з Софі
Моє спекотне літо з Софі (2019) 19 грудня 2019 5.5 imdb 5.6
Сюжет Наїме ще так юна. Дівчина зараз живе в сонячних Каннах, їй тільки кілька днів тому виповнилося шістнадцять років, вона навіть не знає ще що буде робити далі по життю. Але настав час приймати дорослі рішення. Це літо якраз має бути присвячено пошуку шляху дівчини в цьому житті. Але як можна думати про щось серйозне, коли в гості до Наїме приїжджає її двадцятидвохрічна карколомна кузина Софія. Ця дівчина бере від світу все можливе – навряд чи її життя можна назвати спокійним. У спокусливої дівчини не менш спокусливий спосіб проводити час, і Наїме хоче спробувати так само. Це точно буде незабутнє спекотне літо.
Моє спекотне літо з Софі Трейлер

Моє спекотне літо з Софі (2019)

An Easy Girl

16+
Франція   1 год 32 хв
Читати опис Наїме ще так юна. Дівчина зараз живе в сонячних Каннах, їй тільки кілька днів тому виповнилося шістнадцять років, вона навіть не знає ще що буде робити далі по життю. Але настав час приймати дорослі рішення. Це літо якраз має бути присвячено пошуку шляху дівчини в цьому житті. Але як можна думати про щось серйозне, коли в гості до Наїме приїжджає її двадцятидвохрічна карколомна кузина Софія. Ця дівчина бере від світу все можливе – навряд чи її життя можна назвати спокійним. У спокусливої дівчини не менш спокусливий спосіб проводити час, і Наїме хоче спробувати так само. Це точно буде незабутнє спекотне літо.
КіноБаза: 5.5 (6)  IMDb: 5.6 (6189)
Моя оцінка:
/10
Тільки диво
Тільки диво (2019) 19 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 5.3 imdb 6.4
Сюжет Це історія юнака Северина, який, ризикуючи собою, рятує життя батькові. Хлопцю доведеться боротися з фантастичними звірами та поганими хлопцями і отримати перемогу й серце коханої Софії.
Тільки диво Трейлер

Тільки диво (2019)

Only a Miracle

2+
Україна   1 год 35 хв
Читати опис Це історія юнака Северина, який, ризикуючи собою, рятує життя батькові. Хлопцю доведеться боротися з фантастичними звірами та поганими хлопцями і отримати перемогу й серце коханої Софії.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.3 (14)  IMDb: 6.4 (49)
Моя оцінка:
/10
Професіонали
Професіонали (2015) 19 грудня 2019 5.0 imdb 0.0
Сюжет Кожна серія починається питанням головних персонажів КИМ БУТИ? Вони уявляють себе професіоналами в різних галузях та намагаються оволодіти певними професіями та опиняються там, де потрібна чергова професія: на будівельному майданчику, в лікарні, у меблевий цеху, в авто і т. ін.
Професіонали

Професіонали (2015)

Професіонали

Україна   50 хв
Читати опис Кожна серія починається питанням головних персонажів КИМ БУТИ? Вони уявляють себе професіоналами в різних галузях та намагаються оволодіти певними професіями та опиняються там, де потрібна чергова професія: на будівельному майданчику, в лікарні, у меблевий цеху, в авто і т. ін.
КіноБаза: 5.0 (1)  IMDb: 0.0 (0)
Моя оцінка:
/10
Шпигуни під прикриттям
Шпигуни під прикриттям (2019) 25 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 6.8
Сюжет У цьому мультфільмі в усій красі постає неперевершений шпигун Ленс Стерлінґ, який рятує світ від серйозних загроз. Він впевнений у своїх силах, розумний, досвідчений та вправний. Утім він часто залежить від технічного розуму молодого, але геніального винахідника Волтера Беккета. Усі розроблені ним пристрої використовує у своїй роботі Ленс. Але більш незграбного хлопця годі й шукати...
Шпигуни під прикриттям Трейлер

Шпигуни під прикриттям (2019)

Spies in Disguise

2+
США   1 год 42 хв
Читати опис У цьому мультфільмі в усій красі постає неперевершений шпигун Ленс Стерлінґ, який рятує світ від серйозних загроз. Він впевнений у своїх силах, розумний, досвідчений та вправний. Утім він часто залежить від технічного розуму молодого, але геніального винахідника Волтера Беккета. Усі розроблені ним пристрої використовує у своїй роботі Ленс. Але більш незграбного хлопця годі й шукати...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (101)  IMDb: 6.8 (56259)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 99 грн
Скажене весілля 2
Скажене весілля 2 (2019) 25 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 5.2 imdb 5.4
Сюжет Люблячий батько незадоволений різницею у віці між його донькою та її багатим нареченим, тому планує розлучити їх до весілля.
Скажене весілля 2 Трейлер

Скажене весілля 2 (2019)

Crazy Wedding 2

12+
Україна   1 год 30 хв
Читати опис Люблячий батько незадоволений різницею у віці між його донькою та її багатим нареченим, тому планує розлучити їх до весілля.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.2 (70)  IMDb: 5.4 (332)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Кішки
Кішки (2019) 26 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 2.8 imdb 2.8
Сюжет Щороку збіговисько котів і кішок, які називають себе «Плем'ям обраних», проводять грандіозний бал і обирають свого ватажка. У кожного кандидата є своя історія і своя таємниця.
Кішки Трейлер

Кішки (2019)

Cats

2+
Велика Британія, США   1 год 50 хв
Читати опис Щороку збіговисько котів і кішок, які називають себе «Плем'ям обраних», проводять грандіозний бал і обирають свого ватажка. У кожного кандидата є своя історія і своя таємниця.
Є українське аудіо
КіноБаза: 2.8 (19)  IMDb: 2.8 (55760)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 129 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Монос
Монос (2019) 26 грудня 2019 6.0 imdb 6.8
Сюжет Патаґранде, Рембо, Лейді, Суека, Пітуфо, Лобо, Перро та Бум-Бум. Восьмеро безпритульних підлітків, кожен із позивним, створюють озброєне угрупування на віддаленій горі. Їх підсвідомо тягне до гедонізму та жорстокості. Посланець передає повідомлення від Організації: вони мають піклуватися про корову Шакірою та викрадену американку Доктору. Все руйнується, коли до угруповання приходить смерть. Тепер компанія змушена перебратися вглиб джунглів.
Монос Трейлер

Монос (2019)

Monos

16+
Колумбія, Аргентина, Нідерланди, Німеччина, Швеція, Уругвай   1 год 42 хв
Читати опис Патаґранде, Рембо, Лейді, Суека, Пітуфо, Лобо, Перро та Бум-Бум. Восьмеро безпритульних підлітків, кожен із позивним, створюють озброєне угрупування на віддаленій горі. Їх підсвідомо тягне до гедонізму та жорстокості. Посланець передає повідомлення від Організації: вони мають піклуватися про корову Шакірою та викрадену американку Доктору. Все руйнується, коли до угруповання приходить смерть. Тепер компанія змушена перебратися вглиб джунглів.
КіноБаза: 6.0 (7)  IMDb: 6.8 (18849)
Моя оцінка:
/10
Ігри з вогнем
Ігри з вогнем (2019) 26 грудня 2019  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 5.1
Сюжет На новорічні канікули групі пожежників доведеться зібрати волю у кулак. Адже перед ними загроза найвищого ступеня – троє нестримних підлітків, які дуже люблять бешкетувати.
Ігри з вогнем Трейлер

Ігри з вогнем (2019)

Playing with Fire

2+
США   1 год 36 хв
Читати опис На новорічні канікули групі пожежників доведеться зібрати волю у кулак. Адже перед ними загроза найвищого ступеня – троє нестримних підлітків, які дуже люблять бешкетувати.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (28)  IMDb: 5.1 (16147)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 140 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: