Знайдено 33 результати

За п'ять кроків до кохання
За п'ять кроків до кохання (2019) 2 травня 2019  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 7.2
Сюжет Спадкова хвороба, яка супроводжується ускладненням дихання та потребує пересадки легенів – ось вирок, про який вони знають з дитинства. Стелла (Хейлі Лу Річардсон) та Вілл (Коул Спроус) проходять лікування у одній клініці. Проте через особливості протікання хвороби, пацієнти не можуть наближатися один до одного. Будь-яка найменша інфекція, не помітна для здорової людини, для них може стати смертельною. Увесь сенс життя як Стелли, так і Вілла полягає в чіткому дотриманні правил та щоденному виживанні. Так було доти, доки вони не зустріли один одного. Тепер кожен зрозуміє навіщо йому боротися та жити далі.
За п'ять кроків до кохання Трейлер

За п'ять кроків до кохання (2019)

Five Feet Apart

12+
США   1 год 56 хв
Читати опис Спадкова хвороба, яка супроводжується ускладненням дихання та потребує пересадки легенів – ось вирок, про який вони знають з дитинства. Стелла (Хейлі Лу Річардсон) та Вілл (Коул Спроус) проходять лікування у одній клініці. Проте через особливості протікання хвороби, пацієнти не можуть наближатися один до одного. Будь-яка найменша інфекція, не помітна для здорової людини, для них може стати смертельною. Увесь сенс життя як Стелли, так і Вілла полягає в чіткому дотриманні правил та щоденному виживанні. Так було доти, доки вони не зустріли один одного. Тепер кожен зрозуміє навіщо йому боротися та жити далі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (66)  IMDb: 7.2 (82334)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Аманда
Аманда (2018) 2 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 7.0
Сюжет Давид живе випадковими заробітками і одного дня закохується в дівчину, яка щойно переїхала до Парижа. Але незабаром його життя різко змінюється після раптової смерті сестри. Окрім шоку і болю, Давид тепер опиняється сам на сам зі своєю молодшою племінницею Амандою, якій потрібна опіка.
Аманда Трейлер

Аманда (2018)

Amanda

12+
Франція   1 год 47 хв
Читати опис Давид живе випадковими заробітками і одного дня закохується в дівчину, яка щойно переїхала до Парижа. Але незабаром його життя різко змінюється після раптової смерті сестри. Окрім шоку і болю, Давид тепер опиняється сам на сам зі своєю молодшою племінницею Амандою, якій потрібна опіка.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (2)  IMDb: 7.0 (3489)
Моя оцінка:
/10
Грай або помри
Грай або помри (2019) 2 травня 2019  ✓ укр. аудіо 4.1 imdb 3.7
Сюжет Ласкаво просимо до небезпечної гри про втечу, що називається «Параноя»! Правила прості: №1 – ніщо не є реальним, №2 – виживе лише один з вас. Лукас і Хлоя, обоє пристрасні й азартні гравці, вирішили взяти участь у цьому жорстокому змаганні. Розв’язавши першу загадку, вони потрапляють у фінальний етап, де на них чекають ще чотири учасники. Завершальне дійство відбудеться у покинутій психіатричній лікарні десь у лісовій глушині. Проте зовсім скоро всі усвідомлюють, що звідти тільки один з них вийде живим…
Грай або помри Трейлер

Грай або помри (2019)

Play or Die

16+
Бельгія   1 год 29 хв
Читати опис Ласкаво просимо до небезпечної гри про втечу, що називається «Параноя»! Правила прості: №1 – ніщо не є реальним, №2 – виживе лише один з вас. Лукас і Хлоя, обоє пристрасні й азартні гравці, вирішили взяти участь у цьому жорстокому змаганні. Розв’язавши першу загадку, вони потрапляють у фінальний етап, де на них чекають ще чотири учасники. Завершальне дійство відбудеться у покинутій психіатричній лікарні десь у лісовій глушині. Проте зовсім скоро всі усвідомлюють, що звідти тільки один з них вийде живим…
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.1 (9)  IMDb: 3.7 (1864)
Моя оцінка:
/10
Велика мандрівка
Велика мандрівка (2019) 2 травня 2019  ✓ укр. аудіо 1.8 imdb 4.8
Сюжет Компанія звірят вирушає у цікаву, але небезпечну подорож з благородною місією — знайти справжніх батьків Малюка Панди!
Велика мандрівка Трейлер

Велика мандрівка (2019)

The Big Trip

2+
Росія, США   1 год 24 хв
Читати опис Компанія звірят вирушає у цікаву, але небезпечну подорож з благородною місією — знайти справжніх батьків Малюка Панди!
Є українське аудіо
КіноБаза: 1.8 (5)  IMDb: 4.8 (1484)
Моя оцінка:
/10
Агент Марні
Агент Марні (2018) 2 травня 2019  ✓ укр. аудіо 5.4 imdb 5.4
Сюжет Марні - пухкенька руда кицька, що завди жила, немов принцеса, і отримувала все, чого хотіла. Але коли настане час пробиватися у цьому світі самотужки, вона усвідомить, хто вона насправді - самотня киця, якій потрібні друзі...
Агент Марні Трейлер

Агент Марні (2018)

Spy Cat

2+
Німеччина, Бельгія   1 год 32 хв
Читати опис Марні - пухкенька руда кицька, що завди жила, немов принцеса, і отримувала все, чого хотіла. Але коли настане час пробиватися у цьому світі самотужки, вона усвідомить, хто вона насправді - самотня киця, якій потрібні друзі...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.4 (7)  IMDb: 5.4 (1330)
Моя оцінка:
/10
Супергерої
Супергерої (2018) 2 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 6.6
Сюжет Історія про те, як супергерої, такі як Бетмен, Блейд, Люди Ікс, Людина-павук, Залізна людина і Чорна пантера, зійшли зі сторінок коміксів в кінотеатри і захопили спочатку Голлівуд, а потім і весь світ.
Супергерої Трейлер

Супергерої (2018)

Rise of the Superheroes

12+
Велика Британія   1 год 57 хв
Читати опис Історія про те, як супергерої, такі як Бетмен, Блейд, Люди Ікс, Людина-павук, Залізна людина і Чорна пантера, зійшли зі сторінок коміксів в кінотеатри і захопили спочатку Голлівуд, а потім і весь світ.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (8)  IMDb: 6.6 (373)
Моя оцінка:
/10
Покемон детектив Пікачу
Покемон детектив Пікачу (2019) 9 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.5
Сюжет Фільм розпочинається із загадкового зникнення приватного детектива Гаррі Гудмана. Після цього його 21-річному синові Тіму належить з’ясувати, що сталось з батьком. У цьому Тімові допоможе його друг, Покемон детектив Пікачу, милий та мудрий дотепник, який часом є загадкою навіть для себе самого.
Тім та Пікачу разом вирушають у неймовірну пригоду. Вони шукають ключ до розгадки у неоновому мегаполісі Рима-сіті, де люди та Покемони живуть пліч-о-пліч у неймовірно реалістичному світі. Тім та Пікачу знайомляться з різноманітними Покемонами та дізнаються шокуючу правду, здатну покласти край мирному співіснуванню та поставити під загрозу весь світ Покемонів.
Покемон детектив Пікачу Трейлер

Покемон детектив Пікачу (2019)

Pokémon Detective Pikachu

2+
США, Японія, Канада   1 год 44 хв
Читати опис Фільм розпочинається із загадкового зникнення приватного детектива Гаррі Гудмана. Після цього його 21-річному синові Тіму належить з’ясувати, що сталось з батьком. У цьому Тімові допоможе його друг, Покемон детектив Пікачу, милий та мудрий дотепник, який часом є загадкою навіть для себе самого.
Тім та Пікачу разом вирушають у неймовірну пригоду. Вони шукають ключ до розгадки у неоновому мегаполісі Рима-сіті, де люди та Покемони живуть пліч-о-пліч у неймовірно реалістичному світі. Тім та Пікачу знайомляться з різноманітними Покемонами та дізнаються шокуючу правду, здатну покласти край мирному співіснуванню та поставити під загрозу весь світ Покемонів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (229)  IMDb: 6.5 (182336)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 129 грн
Шахрайки
Шахрайки (2019) 9 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 5.4
Сюжет Блискучі шахрайки Енн Гетевей та Ребел Вілсон виходять на велике полювання! Одна - витончена грація з холодним розумом, яка завжди зриває куш, інша – дівчина проста і за мить вичистить ваші кишені. Хто ж з них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?
Шахрайки Трейлер

Шахрайки (2019)

The Hustle

16+
США   1 год 33 хв
Читати опис Блискучі шахрайки Енн Гетевей та Ребел Вілсон виходять на велике полювання! Одна - витончена грація з холодним розумом, яка завжди зриває куш, інша – дівчина проста і за мить вичистить ваші кишені. Хто ж з них заволодіє серцем і банківським рахунком нової жертви?
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (149)  IMDb: 5.4 (65506)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $14.99

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Омен: Переродження
Омен: Переродження (2019) 9 травня 2019  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 5.9
Сюжет Її чудовий маленький син починає дивно поводитись. Мати підозрює щось лихе, тому вирушає на пошуки відповідей.
Омен: Переродження Трейлер

Омен: Переродження (2019)

The Prodigy

16+
США, Канада, Гонконг   1 год 32 хв
Читати опис Її чудовий маленький син починає дивно поводитись. Мати підозрює щось лихе, тому вирушає на пошуки відповідей.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (20)  IMDb: 5.9 (28248)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Черлідерки
Черлідерки (2019) 9 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 6.1
Сюжет Комедія про групу жінок, які формують відмінну команду в своєму пенсійному співтоваристві, доводячи, що ви ніколи не були надто дорослими, щоб «принести це!»
Черлідерки Трейлер

Черлідерки (2019)

Poms

12+
Велика Британія, США   1 год 30 хв
Читати опис Комедія про групу жінок, які формують відмінну команду в своєму пенсійному співтоваристві, доводячи, що ви ніколи не були надто дорослими, щоб «принести це!»
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (4)  IMDb: 6.1 (7606)
Моя оцінка:
/10
Подвійні життя
Подвійні життя (2018) 9 травня 2019  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 6.4
Сюжет Успішний паризький видавець Ален щосили намагається пристосуватися до цифрової революції. Він має серйозні сумніви з приводу нового рукопису одного зі своїх давніх авторів Леонара. Відома театральна актриса Селена, дружина Алена, дотримується протилежної думки.
Подвійні життя Трейлер

Подвійні життя (2018)

Non-Fiction

16+
Франція   1 год 48 хв
Читати опис Успішний паризький видавець Ален щосили намагається пристосуватися до цифрової революції. Він має серйозні сумніви з приводу нового рукопису одного зі своїх давніх авторів Леонара. Відома театральна актриса Селена, дружина Алена, дотримується протилежної думки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (2)  IMDb: 6.4 (5779)
Моя оцінка:
/10
Сірано
Сірано (2018) 9 травня 2019  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.3
Сюжет Грудень 1897, Париж. Едмону Ростану немає і тридцяти, а у нього двоє дітей, яких треба годувати й одягати. Минуло вже два роки, як він не може нічого написати. У розпачі він обіцяє своєму патрону принести нову грандіозну та смішну п'єсу у віршах. Проблема в тому, що у Едмона поки є лише назва: «Сірано де Бержерак».
Сірано Трейлер

Сірано (2018)

Cyrano, My Love

12+
Франція, Бельгія   1 год 50 хв
Читати опис Грудень 1897, Париж. Едмону Ростану немає і тридцяти, а у нього двоє дітей, яких треба годувати й одягати. Минуло вже два роки, як він не може нічого написати. У розпачі він обіцяє своєму патрону принести нову грандіозну та смішну п'єсу у віршах. Проблема в тому, що у Едмона поки є лише назва: «Сірано де Бержерак».
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (8)  IMDb: 7.3 (3694)
Моя оцінка:
/10
Мікеланджело. Нескінченність
Мікеланджело. Нескінченність (2018) 9 травня 2019  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 7.2
Сюжет Художньо-документальний фільм про абсолютного генія Ренесансу, який навічно залишив слід у світовій історії мистецтва — Мікеланджело Буонаротті. Фільм за допомогою найпередовіших технологій відтворює на екрані головні скульптурні і живописні твори Буонаротті: приголомшливу Сикстинську капелу, ніжну «П‘єту», величного «Давида», «Мойсея», «Вселенський суд», базиліку святого Петра у Ватикані, «Мадонну Доні» та інші безсмертні шедеври.
Мікеланджело. Нескінченність Трейлер

Мікеланджело. Нескінченність (2018)

Michelangelo Endless

12+
Італія, Ватикан (holy see)   1 год 37 хв
Читати опис Художньо-документальний фільм про абсолютного генія Ренесансу, який навічно залишив слід у світовій історії мистецтва — Мікеланджело Буонаротті. Фільм за допомогою найпередовіших технологій відтворює на екрані головні скульптурні і живописні твори Буонаротті: приголомшливу Сикстинську капелу, ніжну «П‘єту», величного «Давида», «Мойсея», «Вселенський суд», базиліку святого Петра у Ватикані, «Мадонну Доні» та інші безсмертні шедеври.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (3)  IMDb: 7.2 (578)
Моя оцінка:
/10
Джон Вік 3
Джон Вік 3 (2019) 16 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 7.4
Сюжет Найманий вбивця Джон Вік змушений тікати з Нью-Йорка. Після того, як він порушив одне з важливих правил спільноти кілерів та здійснив вбивство в готелі «Континенталь», на нього оголошено справжнє полювання. Той, хто першим уколошкає Джона Віка отримає нагороду у 14 мільйонів доларів.
Джон Вік 3 Трейлер

Джон Вік 3 (2019)

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

16+
США   2 год 10 хв
Читати опис Найманий вбивця Джон Вік змушений тікати з Нью-Йорка. Після того, як він порушив одне з важливих правил спільноти кілерів та здійснив вбивство в готелі «Континенталь», на нього оголошено справжнє полювання. Той, хто першим уколошкає Джона Віка отримає нагороду у 14 мільйонів доларів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (299)  IMDb: 7.4 (425039)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $4.99 / купівля від $6.99
Геній і безумець
Геній і безумець (2019) 16 травня 2019  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 7.2
Сюжет Цю історію мало хто знає. Вона розповість про створення одного з перших видань всесвітньо відомого Оксфордського словника англійської мови...
Геній і безумець Трейлер

Геній і безумець (2019)

The Professor and the Madman

16+
Ірландія   2 год 4 хв
Читати опис Цю історію мало хто знає. Вона розповість про створення одного з перших видань всесвітньо відомого Оксфордського словника англійської мови...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (98)  IMDb: 7.2 (50931)
Моя оцінка:
/10
Піраньї Неаполя
Піраньї Неаполя (2019) 16 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.5
Сюжет Ці п'ятнадцятирічні хлопці представляють неймовірну небезпеку для свого рідного Неаполя. Вони вважають, що вже зовсім скоро стануть королями злочинного світу міста на півдні Італії. Хлопці з юних років звикли тримати в руках зброю та їздити на своїх скутерах нічним Неаполем. У них крутий одяг, татуювання та свавільний характер. Кожен із них вважає людину поруч своїм братом і готовий життя за нього віддати. Вони не бояться в'язниці, смерті та ризику. Хлопці думають, що нічого не мають – але у них є дружба, любов. І все це вони готові віддати, щоб домогтися своїх цілей. Яких би цілей ця італійська молодь не добивалася, їх методи жорстокі. Це може зайти дуже далеко, і краще би цього не допустити.
Піраньї Неаполя Трейлер

Піраньї Неаполя (2019)

Piranhas

16+
Італія   1 год 51 хв
Читати опис Ці п'ятнадцятирічні хлопці представляють неймовірну небезпеку для свого рідного Неаполя. Вони вважають, що вже зовсім скоро стануть королями злочинного світу міста на півдні Італії. Хлопці з юних років звикли тримати в руках зброю та їздити на своїх скутерах нічним Неаполем. У них крутий одяг, татуювання та свавільний характер. Кожен із них вважає людину поруч своїм братом і готовий життя за нього віддати. Вони не бояться в'язниці, смерті та ризику. Хлопці думають, що нічого не мають – але у них є дружба, любов. І все це вони готові віддати, щоб домогтися своїх цілей. Яких би цілей ця італійська молодь не добивалася, їх методи жорстокі. Це може зайти дуже далеко, і краще би цього не допустити.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (10)  IMDb: 6.5 (5295)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Полуничка
Полуничка (2019) 16 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 5.4
Сюжет Париж, 1895 рік. Історія бажання та ревнощів, події якої відбуваються у розквіт еротичної фотографії.
Полуничка Трейлер

Полуничка (2019)

Curiosa

16+
Франція   1 год 47 хв
Читати опис Париж, 1895 рік. Історія бажання та ревнощів, події якої відбуваються у розквіт еротичної фотографії.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (10)  IMDb: 5.4 (3547)
Моя оцінка:
/10
Віллі і таємнича планета
Віллі і таємнича планета (2019) 16 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 6.6
Сюжет Після аварії на космічному кораблі Віллі потрапляє на дику невивчену планету. З допомогою робота-рятувальника Бака він повинен протриматися на новій землі і дочекатися порятунку. Віллі, Бак і їх новий інопланетний друг Флеш досліджують флору і фауну планети. На своєму шляху їх чекає багато пригод і небезпек.
Віллі і таємнича планета Трейлер

Віллі і таємнича планета (2019)

Astro Kid

2+
Франція   1 год 29 хв
Читати опис Після аварії на космічному кораблі Віллі потрапляє на дику невивчену планету. З допомогою робота-рятувальника Бака він повинен протриматися на новій землі і дочекатися порятунку. Віллі, Бак і їх новий інопланетний друг Флеш досліджують флору і фауну планети. На своєму шляху їх чекає багато пригод і небезпек.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (12)  IMDb: 6.6 (2301)
Моя оцінка:
/10
Дитя темряви
Дитя темряви (2017) 16 травня 2019  ✓ укр. аудіо 5.2 imdb 4.9
Сюжет Не можна сказати, що дівчинці-підлітку Саманті пощастило в житті. Вона втратила батьків і стала сиротою, що рідко позитивно впливає на психіку. Проте, Саманті пощастило знайти нову родину, де вона відчуває себе цілком комфортно. Там же вона здобула собі молодшу зведену сестру Олівію. Дівчинка, на вигляд, просто ангельська дитина, але вона поки недолюблює нову сестру, в основному. Хоча, часом, Олівія проявляє зачатки доброго ставлення до нового члена сім'ї. Дівчата з часом здружилися, але Саманта поки не відчула відповідальності за сестру. Саме через це Олівія й загубилася в лісі на кілька днів. Пізніше якимось дивом дівчинка повернулася до сім'ї, але її зовсім не впізнати, як ніби щось в неї вселилося. Можливо, це не просто враження...
Дитя темряви Трейлер

Дитя темряви (2017)

The Hollow Child

18+
Канада   1 год 28 хв
Читати опис Не можна сказати, що дівчинці-підлітку Саманті пощастило в житті. Вона втратила батьків і стала сиротою, що рідко позитивно впливає на психіку. Проте, Саманті пощастило знайти нову родину, де вона відчуває себе цілком комфортно. Там же вона здобула собі молодшу зведену сестру Олівію. Дівчинка, на вигляд, просто ангельська дитина, але вона поки недолюблює нову сестру, в основному. Хоча, часом, Олівія проявляє зачатки доброго ставлення до нового члена сім'ї. Дівчата з часом здружилися, але Саманта поки не відчула відповідальності за сестру. Саме через це Олівія й загубилася в лісі на кілька днів. Пізніше якимось дивом дівчинка повернулася до сім'ї, але її зовсім не впізнати, як ніби щось в неї вселилося. Можливо, це не просто враження...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.2 (4)  IMDb: 4.9 (1725)
Моя оцінка:
/10
Танцюй серцем
Танцюй серцем (2019) 16 травня 2019  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 5.9
Сюжет Пристрасть Джозефа до хіп-хоп-танців змушує його відмовитися від роботи в сімейній фірмі і переїхати в Париж, щоб спробувати щастя. Разом зі своєю подругою Еммою і кращим другом Карімом він приєднується до команди, сформованої відомим паризьким брейкером Юрі, щоб спробувати виграти міжнародний конкурс.
Танцюй серцем Трейлер

Танцюй серцем (2019)

Let's Dance

12+
Франція, Бельгія   1 год 49 хв
Читати опис Пристрасть Джозефа до хіп-хоп-танців змушує його відмовитися від роботи в сімейній фірмі і переїхати в Париж, щоб спробувати щастя. Разом зі своєю подругою Еммою і кращим другом Карімом він приєднується до команди, сформованої відомим паризьким брейкером Юрі, щоб спробувати виграти міжнародний конкурс.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (9)  IMDb: 5.9 (1625)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $0.99 / купівля від $1.99
Золота молодь
Золота молодь (2019) 16 травня 2019  ✓ укр. аудіо 3.5 imdb 4.8
Сюжет Дві закоханих пари знайомляться на вечірці. Ця зустріч змінить життя усіх чотирьох...
Золота молодь Трейлер

Золота молодь (2019)

Golden Youth

16+
Франція, Бельгія   1 год 58 хв
Читати опис Дві закоханих пари знайомляться на вечірці. Ця зустріч змінить життя усіх чотирьох...
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.5 (2)  IMDb: 4.8 (397)
Моя оцінка:
/10
Аладдін
Аладдін (2019) 23 травня 2019  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.9
Сюжет Одна з найвідоміших історій на усі часи оживе у дивовижній фентезі-пригоді! Режисер Ґай Річі запрошує у розкішний східний світ Аладдіна, створений за допомогою найсучасніших технологій. Тим часом, як юнак змагається за серце Жасмін, лиховісний візир прагне захопити владу над світом, викравши ту саму чарівну лампу.
Аладдін Трейлер

Аладдін (2019)

Aladdin

2+
США   2 год 8 хв
Читати опис Одна з найвідоміших історій на усі часи оживе у дивовижній фентезі-пригоді! Режисер Ґай Річі запрошує у розкішний східний світ Аладдіна, створений за допомогою найсучасніших технологій. Тим часом, як юнак змагається за серце Жасмін, лиховісний візир прагне захопити владу над світом, викравши ту саму чарівну лампу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (284)  IMDb: 6.9 (289732)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Брайтбьорн
Брайтбьорн (2019) 23 травня 2019  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 6.1
Сюжет Любляча пара всиновлює хлопчика, який впав із небес у космічному кораблі. Через кілька років вони розуміють, що в ньому прокидається зло та що він має суперсилу.
Брайтбьорн Трейлер

Брайтбьорн (2019)

Brightburn

16+
США   1 год 30 хв
Читати опис Любляча пара всиновлює хлопчика, який впав із небес у космічному кораблі. Через кілька років вони розуміють, що в ньому прокидається зло та що він має суперсилу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (102)  IMDb: 6.1 (107614)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $9.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 29 грн / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Річард говорить
Річард говорить "Прощавай" (2018) 23 травня 2019  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.7
Сюжет Шанований та розумний професор Річард (Джонні Депп) дізнається, що він невиліковно хворий. І жити йому залишилось зовсім не багато. Чоловік розуміє, що усе своє життя поводився зовсім не так, як йому б хотілося. Тож настав час порушувати усі писані й неписані правила. А надолужувати втрачене, тобто насолоджуватися життям у повній мірі, Річард візьметься із непритаманним йому розмахом та сміливістю. Було б непогано наостанок ще й помиритися з усіма, кого він за цей час встигне образити.
Річард говорить Трейлер

Річард говорить "Прощавай" (2018)

The Professor

16+
США   1 год 32 хв
Читати опис Шанований та розумний професор Річард (Джонні Депп) дізнається, що він невиліковно хворий. І жити йому залишилось зовсім не багато. Чоловік розуміє, що усе своє життя поводився зовсім не так, як йому б хотілося. Тож настав час порушувати усі писані й неписані правила. А надолужувати втрачене, тобто насолоджуватися життям у повній мірі, Річард візьметься із непритаманним йому розмахом та сміливістю. Було б непогано наостанок ще й помиритися з усіма, кого він за цей час встигне образити.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (71)  IMDb: 6.7 (37176)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо)
Отруйна троянда
Отруйна троянда (2019) 23 травня 2019  ✓ укр. аудіо 5.3 imdb 4.8
Сюжет Раніше Карсон Філіпс був футбольною зіркою, але тепер працює приватним детективом та шукає порятунок від своїх невдач в алкоголі та азартних іграх. Та одного разу він береться за стандартну справу про зниклих безвісти людей і виходить на дюжину кривавих злочинів. У числі підозрюваних – його давно втрачена дочка-підліток...
Отруйна троянда Трейлер

Отруйна троянда (2019)

The Poison Rose

16+
США, Італія   1 год 38 хв
Читати опис Раніше Карсон Філіпс був футбольною зіркою, але тепер працює приватним детективом та шукає порятунок від своїх невдач в алкоголі та азартних іграх. Та одного разу він береться за стандартну справу про зниклих безвісти людей і виходить на дюжину кривавих злочинів. У числі підозрюваних – його давно втрачена дочка-підліток...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.3 (18)  IMDb: 4.8 (11134)
Моя оцінка:
/10
Зроблено в Італії
Зроблено в Італії (2018) 23 травня 2019  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.8
Сюжет Як часто ми чекаємо на зміни, забуваючи, що все залежить від нас самих. У Ріко, здається, є все для щастя: робота, власний будинок, молода дружина Сара і вірні друзі, на яких можна покластися у будь-якій ситуації… та раптово його життя кардинально зміниться.
Зроблено в Італії Трейлер

Зроблено в Італії (2018)

Made in Italy

16+
Італія   1 год 40 хв
Читати опис Як часто ми чекаємо на зміни, забуваючи, що все залежить від нас самих. У Ріко, здається, є все для щастя: робота, власний будинок, молода дружина Сара і вірні друзі, на яких можна покластися у будь-якій ситуації… та раптово його життя кардинально зміниться.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (1)  IMDb: 5.8 (1344)
Моя оцінка:
/10
Анджело
Анджело (2018) 23 травня 2019  ✓ укр. аудіо 0.0 imdb 6.0
Сюжет Відень, початок XVIII століття. Африканський хлопчик-раб Анджело потрапляє під опіку графині: вона вирішує хрестити його і дати йому освіту. Досягнувши повноліття, Анджело стає знаменитим талісманом віденського двору, поки не вирішує таємно одружитися на білій жінці.
Анджело Трейлер

Анджело (2018)

Angelo

16+
Австрія, Люксембург   1 год 51 хв
Читати опис Відень, початок XVIII століття. Африканський хлопчик-раб Анджело потрапляє під опіку графині: вона вирішує хрестити його і дати йому освіту. Досягнувши повноліття, Анджело стає знаменитим талісманом віденського двору, поки не вирішує таємно одружитися на білій жінці.
Є українське аудіо
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.0 (410)
Моя оцінка:
/10
Весела ферма
Весела ферма (2018) 23 травня 2019  ✓ укр. аудіо 2.0 imdb 5.1
Сюжет Корова на ім’я Клара проживає в місті та мріє стати великою зіркою. На літні канікули вона приїжджає погостювати до батьків на ферму. Там вона вирішує прославити ферму ставши кращим кулінаром. Разом з друзями, місцевими жителями: бичком-репером Ґутом, куркою Чіколіною та іншими вона приступає до роботи.
Весела ферма Трейлер

Весела ферма (2018)

Cattle Hill

2+
Норвегія   1 год 6 хв
Читати опис Корова на ім’я Клара проживає в місті та мріє стати великою зіркою. На літні канікули вона приїжджає погостювати до батьків на ферму. Там вона вирішує прославити ферму ставши кращим кулінаром. Разом з друзями, місцевими жителями: бичком-репером Ґутом, куркою Чіколіною та іншими вона приступає до роботи.
Є українське аудіо
КіноБаза: 2.0 (1)  IMDb: 5.1 (178)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Рубіж. Грубешівська операція
Рубіж. Грубешівська операція (2019) 28 травня 2019 7.0 imdb 8.7
Сюжет Фільм-діалог відтворює думки та погляди повстанця УПА Євгена Штендери та польського партизана АК (Армії Крайової) Мар'яна Ґолемб'євскі. Ці загартовані боями воїни ведуть запеклу суперечку про історію своїх народів у ХХ столітті і, зокрема, у період з 1939 до 1946 року, коли вони хоробро билися проти окупантів і коли їх катувало радянське НКВД та німецьке СС. У жахливому вирі нескінченних битв на всі фронти УПА та АК, зрештою, зіштовхувалися і між собою. Та після років взаємної озлобленості українці й поляки нарешті усвідомили жахливу зовнішню імперіалістичну загрозу, порозумілися і разом почали боротися з загарбниками. У ніч на 28 травня 1946 року була проведена вдала атака на підконтрольне НКВД місто Грубешів — одна з найбільших військових операцій, які УПА здійснила спільно з наступниками АК, польськими повстанцями з ВіН (Воля і Незалежність).

Нагороди
2019 III премія у номінації «Повнометражний документальний фільм» Національної програми Рівненського МКФ «Місто Мрії», Україна
Рубіж. Грубешівська операція Трейлер

Рубіж. Грубешівська операція (2019)

The Borderline. Hrubieszow Operation

Україна   52 хв
Читати опис Фільм-діалог відтворює думки та погляди повстанця УПА Євгена Штендери та польського партизана АК (Армії Крайової) Мар'яна Ґолемб'євскі. Ці загартовані боями воїни ведуть запеклу суперечку про історію своїх народів у ХХ столітті і, зокрема, у період з 1939 до 1946 року, коли вони хоробро билися проти окупантів і коли їх катувало радянське НКВД та німецьке СС. У жахливому вирі нескінченних битв на всі фронти УПА та АК, зрештою, зіштовхувалися і між собою. Та після років взаємної озлобленості українці й поляки нарешті усвідомили жахливу зовнішню імперіалістичну загрозу, порозумілися і разом почали боротися з загарбниками. У ніч на 28 травня 1946 року була проведена вдала атака на підконтрольне НКВД місто Грубешів — одна з найбільших військових операцій, які УПА здійснила спільно з наступниками АК, польськими повстанцями з ВіН (Воля і Незалежність).

Нагороди
2019 III премія у номінації «Повнометражний документальний фільм» Національної програми Рівненського МКФ «Місто Мрії», Україна
КіноБаза: 7.0 (1)  IMDb: 8.7 (17)
Моя оцінка:
/10
Ґодзілла 2. Король монстрів
Ґодзілла 2. Король монстрів (2019) 30 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.0
Сюжет Картина розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати велетенських монстрів. Цього разу проти потужної Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю — триголовий монстр Кінґ Ґідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися у масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти у сторону і намагатися не загинути.
Ґодзілла 2. Король монстрів Трейлер

Ґодзілла 2. Король монстрів (2019)

Godzilla: King of the Monsters

16+
США, Японія   2 год 12 хв
Читати опис Картина розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати велетенських монстрів. Цього разу проти потужної Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю — триголовий монстр Кінґ Ґідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися у масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти у сторону і намагатися не загинути.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (145)  IMDb: 6.0 (206260)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 129 грн

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: