Знайдено 16 результатів

Острів собак
Острів собак (2018) 3 травня 2018  ✓ укр. аудіо 8.0 imdb 7.8
Сюжет Це історія про Атарі Кобаяші, 12-річного хлопчика, який перебуває під опікою корумпованого мера Кобаяші. Коли за наказом мера усіх домашніх собак міста Мегасакі висилають до величезного сміттєзвалища, Атарі самостійно рушає на мініатюрному турбогвинтовому літаку до Сміттєвого Острову у пошуках свого вірного песика Спотса. Там з допомогою зграї нових друзів – дворняжок він організує грандіозний похід, який вирішить долю й майбутнє всієї Префектури.
Острів собак Трейлер

Острів собак (2018)

Isle of Dogs

12+
США, Німеччина   1 год 41 хв
Читати опис Це історія про Атарі Кобаяші, 12-річного хлопчика, який перебуває під опікою корумпованого мера Кобаяші. Коли за наказом мера усіх домашніх собак міста Мегасакі висилають до величезного сміттєзвалища, Атарі самостійно рушає на мініатюрному турбогвинтовому літаку до Сміттєвого Острову у пошуках свого вірного песика Спотса. Там з допомогою зграї нових друзів – дворняжок він організує грандіозний похід, який вирішить долю й майбутнє всієї Префектури.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.0 (172)  IMDb: 7.8 (190691)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Статус: Update
Статус: Update (2018) 3 травня 2018  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 5.8
Сюжет Старшокласник Кайл (Росс Лінч) щойно перевівся до нової школи. Лише місцевий невдаха прийняв його з розкритими обіймами. Більш успішні хлопці при першій же зустрічі розбили його телефон. Дивакуватий незнайомець із телефонного сервісу встановив на новий гаджет Кайла якийсь додаток. Тепер будь-яке вигадане повідомлення, опубліковане Кайлом, одразу стає реальністю.
Статус: Update Трейлер

Статус: Update (2018)

Status Update

12+
Китай, Канада, США   1 год 46 хв
Читати опис Старшокласник Кайл (Росс Лінч) щойно перевівся до нової школи. Лише місцевий невдаха прийняв його з розкритими обіймами. Більш успішні хлопці при першій же зустрічі розбили його телефон. Дивакуватий незнайомець із телефонного сервісу встановив на новий гаджет Кайла якийсь додаток. Тепер будь-яке вигадане повідомлення, опубліковане Кайлом, одразу стає реальністю.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (12)  IMDb: 5.8 (6233)
Моя оцінка:
/10
Татко гусак
Татко гусак (2018) 3 травня 2018  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 5.7
Сюжет Гоноровий гусак Пенг залишає свою зграю, адже хоче жити за власними правилами. Але одного разу він випадково рятує двох осиротілих каченят, Чі та Чао, від страшного кота Банзу. Після того малюки прив’язуються до Пенга, як до татуся. Мимохіть гусак погоджується доглянути малих, адже насувається зима, а навколо чатують кровожерливі звірі. Незвичайна трійця вирушає у цікаву, але й сповнену небезпек подорож через ліси та гори, щоб віднайти свої рідні зграї та...самих себе.
Татко гусак Трейлер

Татко гусак (2018)

Duck Duck Goose

6+
Китай, США   1 год 31 хв
Читати опис Гоноровий гусак Пенг залишає свою зграю, адже хоче жити за власними правилами. Але одного разу він випадково рятує двох осиротілих каченят, Чі та Чао, від страшного кота Банзу. Після того малюки прив’язуються до Пенга, як до татуся. Мимохіть гусак погоджується доглянути малих, адже насувається зима, а навколо чатують кровожерливі звірі. Незвичайна трійця вирушає у цікаву, але й сповнену небезпек подорож через ліси та гори, щоб віднайти свої рідні зграї та...самих себе.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (10)  IMDb: 5.7 (4114)
Моя оцінка:
/10
Душа компанії
Душа компанії (2018) 10 травня 2018  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 5.6
Сюжет У свої сорок з лишком жінка дізнається, що чоловік хоче з нею розлучитись. Тоді вона вирішує кардинально змінити життя і нарешті отримати диплом про вищу освіту, подавши документи до університету, в який щойно вступила дочка. Дуже швидко вона стає знаменитістю університетських соцмереж завдяки своєму таланту влаштовувати вечірки.
Душа компанії Трейлер

Душа компанії (2018)

Life of the Party

12+
США   1 год 45 хв
Читати опис У свої сорок з лишком жінка дізнається, що чоловік хоче з нею розлучитись. Тоді вона вирішує кардинально змінити життя і нарешті отримати диплом про вищу освіту, подавши документи до університету, в який щойно вступила дочка. Дуже швидко вона стає знаменитістю університетських соцмереж завдяки своєму таланту влаштовувати вечірки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (37)  IMDb: 5.6 (39625)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Термінал
Термінал (2018) 10 травня 2018  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 5.3
Сюжет Сюжет картини розповідає історію про двох найманих вбивць (Макс Айронс і Декстер Флетчер), що беруться виконати небезпечне завдання, за яке його містичний замовник пропонує кілерам досить пристойну суму. Але потім пара зустрічає дівчину Енні (Марго Роббі), яка виявляється не такою простою, як їм здалося спочатку.
Термінал Трейлер

Термінал (2018)

Terminal

16+
Ірландія, Велика Британія, Гонконг, Угорщина, США   1 год 35 хв
Читати опис Сюжет картини розповідає історію про двох найманих вбивць (Макс Айронс і Декстер Флетчер), що беруться виконати небезпечне завдання, за яке його містичний замовник пропонує кілерам досить пристойну суму. Але потім пара зустрічає дівчину Енні (Марго Роббі), яка виявляється не такою простою, як їм здалося спочатку.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (68)  IMDb: 5.3 (25342)
Моя оцінка:
/10
Моє діамантове розлучення
Моє діамантове розлучення (2018) 10 травня 2018  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 4.4
Сюжет Головна героїня щаслива й упевнена у своєму ідеальному житті. Квартира в Ніцці, кохана людина та майже доросла донька. Ідеальний світ головної героїні руйнується напередодні Різдва: чоловік йде від неї, дочка вирішує, що краще святкувати з бойфрендом, а подруга вважає за краще прийняти снодійне, чим провести вечір з нею.
Моє діамантове розлучення Трейлер

Моє діамантове розлучення (2018)

Brillantissime

16+
Франція, Бельгія
Читати опис Головна героїня щаслива й упевнена у своєму ідеальному житті. Квартира в Ніцці, кохана людина та майже доросла донька. Ідеальний світ головної героїні руйнується напередодні Різдва: чоловік йде від неї, дочка вирішує, що краще святкувати з бойфрендом, а подруга вважає за краще прийняти снодійне, чим провести вечір з нею.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (3)  IMDb: 4.4 (691)
Моя оцінка:
/10
Дедпул 2
Дедпул 2 (2018) 17 травня 2018  ✓ укр. аудіо 7.6 imdb 7.6
Сюжет Ледь не загинувши від нападу оскаженілого бика, шеф-кухар зі спотвореною зовнішністю (Уейд Уїлсон) бореться за здійснення своєї мрії – стати власником найкрутішого бару у Мейбері, водночас пристосовуючись до життя із втраченим відчуттям смаку. Намагаючись повернути собі смак до життя, а також потоковий накопичувач, Уейд вступає у боротьбу з ніндзя, якудзою і зграєю сексуально агресивних собак. Мандруючи світом, він відкриває для себе важливість родини, дружби і аромату життя, відчуває новий смак до пригод і здобуває заповітний титул Найкращого у світі коханця.
Дедпул 2 Трейлер

Дедпул 2 (2018)

Deadpool 2

18+
США   2 год 0 хв
Читати опис Ледь не загинувши від нападу оскаженілого бика, шеф-кухар зі спотвореною зовнішністю (Уейд Уїлсон) бореться за здійснення своєї мрії – стати власником найкрутішого бару у Мейбері, водночас пристосовуючись до життя із втраченим відчуттям смаку. Намагаючись повернути собі смак до життя, а також потоковий накопичувач, Уейд вступає у боротьбу з ніндзя, якудзою і зграєю сексуально агресивних собак. Мандруючи світом, він відкриває для себе важливість родини, дружби і аромату життя, відчуває новий смак до пригод і здобуває заповітний титул Найкращого у світі коханця.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.6 (485)  IMDb: 7.6 (644845)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 50 грн / купівля від 99 грн
Анонім
Анонім (2018) 17 травня 2018  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 6.1
Сюжет Ідеальне суспільство майбутнього: режим тотального нагляду, відсутність особистого життя, приватних територій і громадянських прав. Здавалося б, у повністю контрольованій державі немає місця помилкам і правопорушенням. Але одного разу детектив Сол Фріленд знайомиться з дівчиною, яка не числиться в базах даних. Перед ним відкриваються двері злочинного світу нової ери...
Анонім Трейлер

Анонім (2018)

Anon

16+
Німеччина   1 год 40 хв
Читати опис Ідеальне суспільство майбутнього: режим тотального нагляду, відсутність особистого життя, приватних територій і громадянських прав. Здавалося б, у повністю контрольованій державі немає місця помилкам і правопорушенням. Але одного разу детектив Сол Фріленд знайомиться з дівчиною, яка не числиться в базах даних. Перед ним відкриваються двері злочинного світу нової ери...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (69)  IMDb: 6.1 (48725)
Моя оцінка:
/10
Соло. Зоряні Війни. Історія
Соло. Зоряні Війни. Історія (2018) 24 травня 2018  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.9
Сюжет Історія найвідомішого контрабандиста у Всесвіті Зоряних Війн. Ким був Хан Соло насправді, і чому перейшов на бік повстанців у боротьбі проти могутнього Верховного Порядку?
Соло. Зоряні Війни. Історія Трейлер

Соло. Зоряні Війни. Історія (2018)

Solo: A Star Wars Story

12+
США   2 год 15 хв
Читати опис Історія найвідомішого контрабандиста у Всесвіті Зоряних Війн. Ким був Хан Соло насправді, і чому перейшов на бік повстанців у боротьбі проти могутнього Верховного Порядку?
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (250)  IMDb: 6.9 (378908)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
За бортом
За бортом (2018) 24 травня 2018  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 6.0
Сюжет Заможній герой фільму – пихатий та з паскудним характером - падає за борт своєї яхти. Після того, як його було врятовано, несподівано виявляється, що у чоловіка амнезія. Одна з його працівниць вирішує помститися за зневажливе ставлення, удавши, що вони одружені.
За бортом Трейлер

За бортом (2018)

Overboard

12+
США   1 год 52 хв
Читати опис Заможній герой фільму – пихатий та з паскудним характером - падає за борт своєї яхти. Після того, як його було врятовано, несподівано виявляється, що у чоловіка амнезія. Одна з його працівниць вирішує помститися за зневажливе ставлення, удавши, що вони одружені.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (67)  IMDb: 6.0 (41165)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Від сім'ї не втечеш
Від сім'ї не втечеш (2018) 24 травня 2018  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 5.7
Сюжет Дуже важко стати популярним і затребуваним дизайнером світового класу – занадто велика конкуренція. Тим більше у столиці моди Парижі. Але у Валентина Ді це вийшло завдяки його уродженому таланту та потягу до прекрасного. Він зі своєю колегою Констанцією стоять за крок від підписання багатомільйонного контракту, але саме в цей момент до Валентина прийшли його родичі.
Від сім'ї не втечеш Трейлер

Від сім'ї не втечеш (2018)

Family Is Family

16+
Франція   1 год 47 хв
Читати опис Дуже важко стати популярним і затребуваним дизайнером світового класу – занадто велика конкуренція. Тим більше у столиці моди Парижі. Але у Валентина Ді це вийшло завдяки його уродженому таланту та потягу до прекрасного. Він зі своєю колегою Констанцією стоять за крок від підписання багатомільйонного контракту, але саме в цей момент до Валентина прийшли його родичі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (27)  IMDb: 5.7 (4546)
Моя оцінка:
/10
Зачарований принц
Зачарований принц (2018) 24 травня 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.6
Сюжет Це історія про молодого Принца Філіпа Прекрасного з нездоланними бажаннями і про юну дівчину-шибайголову, якій треба від принца тільки його багатство. Шкідливий як дитина, Філіп робить пропозицію руки і серця кожній дівчині, що зустріне. Він не розуміє, що таким чином тільки все збільшує число розчарованих дам і мстивих коханців, що вносить хаос і може принести шкоду Королівству. Оскаженілий батько Філіпа, Король Прекрасний нарешті це не витримує і ставить синові умову: до настання двадцять першого дня народження Принца він повинен знайти справжню любов. В іншому випадку Філіп втратить все своє багатство і шанси стати королем. Тільки щирі почуття його врятують.
Зачарований принц Трейлер

Зачарований принц (2018)

Charming

6+
США, Канада   1 год 25 хв
Читати опис Це історія про молодого Принца Філіпа Прекрасного з нездоланними бажаннями і про юну дівчину-шибайголову, якій треба від принца тільки його багатство. Шкідливий як дитина, Філіп робить пропозицію руки і серця кожній дівчині, що зустріне. Він не розуміє, що таким чином тільки все збільшує число розчарованих дам і мстивих коханців, що вносить хаос і може принести шкоду Королівству. Оскаженілий батько Філіпа, Король Прекрасний нарешті це не витримує і ставить синові умову: до настання двадцять першого дня народження Принца він повинен знайти справжню любов. В іншому випадку Філіп втратить все своє багатство і шанси стати королем. Тільки щирі почуття його врятують.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (14)  IMDb: 5.6 (3952)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Красуня на всю голову
Красуня на всю голову (2018) 31 травня 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 5.6
Сюжет Її життя складалося з вічних спроб сісти на дієту або зайнятися фітнесом. «Спроба зарахована», - подумав Всесвіт і скинув бідолаху з велотренажера. Дівчина ударяється головою і знаходить аномальну впевненість в тому, що тепер вона просто чарівна. Одна проблема - в очах інших людей вона ні краплі не змінилася. Загалом, красуня на всю голову.
Красуня на всю голову Трейлер

Красуня на всю голову (2018)

I Feel Pretty

12+
Китай, США   1 год 50 хв
Читати опис Її життя складалося з вічних спроб сісти на дієту або зайнятися фітнесом. «Спроба зарахована», - подумав Всесвіт і скинув бідолаху з велотренажера. Дівчина ударяється головою і знаходить аномальну впевненість в тому, що тепер вона просто чарівна. Одна проблема - в очах інших людей вона ні краплі не змінилася. Загалом, красуня на всю голову.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (98)  IMDb: 5.6 (57212)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Ескобар
Ескобар (2018) 31 травня 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.3
Сюжет Хронікa злетів і падінь найстрашнішого наркобарона світу Пабло Ескобара та історія про його драматичне кохання з найвідомішою журналісткою Колумбії Вірджинією Вальєхо на фоні терору, що розривав країну на частини.
Ескобар Трейлер

Ескобар (2018)

Escobar

16+
Іспанія, Болгарія   2 год 3 хв
Читати опис Хронікa злетів і падінь найстрашнішого наркобарона світу Пабло Ескобара та історія про його драматичне кохання з найвідомішою журналісткою Колумбії Вірджинією Вальєхо на фоні терору, що розривав країну на частини.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (66)  IMDb: 6.3 (22383)
Моя оцінка:
/10
Мері Шеллі та монстр Франкенштейна
Мері Шеллі та монстр Франкенштейна (2017) 31 травня 2018  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.4
Сюжет Історія про 18-річну Мері, талановиту, начитану бунтівну дівчину, яка закохується в харизматичного одруженого 21-річного поета Персі Шеллі, безсоромного бабія, з уже одним зруйнованим шлюбом за плечима. Разом пара збігає до лорда Байрона, що жив в той період недалеко від Женевського озера, на літо розпусти. Саме тут письменниця, нині відома як Мері Шеллі, буде протистояти особистим демонам і створить найвпливовіший епістолярний готичний роман жахів усіх часів – «Франкенштейн, або Сучасний Прометей», натхненням для якого стали її бурхливі стосунки з Персі.
Мері Шеллі та монстр Франкенштейна Трейлер

Мері Шеллі та монстр Франкенштейна (2017)

Mary Shelley

16+
Велика Британія, Люксембург, США   2 год 0 хв
Читати опис Історія про 18-річну Мері, талановиту, начитану бунтівну дівчину, яка закохується в харизматичного одруженого 21-річного поета Персі Шеллі, безсоромного бабія, з уже одним зруйнованим шлюбом за плечима. Разом пара збігає до лорда Байрона, що жив в той період недалеко від Женевського озера, на літо розпусти. Саме тут письменниця, нині відома як Мері Шеллі, буде протистояти особистим демонам і створить найвпливовіший епістолярний готичний роман жахів усіх часів – «Франкенштейн, або Сучасний Прометей», натхненням для якого стали її бурхливі стосунки з Персі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (21)  IMDb: 6.4 (17758)
Моя оцінка:
/10
Бджілка Мая 2: Кубок меду
Бджілка Мая 2: Кубок меду (2018) 31 травня 2018  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 5.5
Сюжет Культова смугаста героїня повертається на великі екрани! Нові пригоди веселої і працьовитої Бджілки Маї та її друзів: незграбного трутня Віллі, невгамовного коника Фліпа та інших героїв – улюбленців багатьох поколінь дітей по всьому світу!
Бджілка Мая 2: Кубок меду Трейлер

Бджілка Мая 2: Кубок меду (2018)

Maya l'abeille 2: Les jeux du miel

6+
Німеччина, Австралія   1 год 25 хв
Читати опис Культова смугаста героїня повертається на великі екрани! Нові пригоди веселої і працьовитої Бджілки Маї та її друзів: незграбного трутня Віллі, невгамовного коника Фліпа та інших героїв – улюбленців багатьох поколінь дітей по всьому світу!
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (2)  IMDb: 5.5 (1016)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: