Знайдено 29 результатів

Богемна рапсодія
Богемна рапсодія (2018) 1 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 8.0 imdb 7.9
Сюжет Байопік про те, як Фредді Мерк’юрі та його друзі Браян Мей, Роджер Тейлор та Джон Дікон створили гурт Queen — один з найбільш культових рок-гуртів усіх часів. Фільм розповідає, як створювалися окремі хіти, що займали топові місця у чартах, постійно удосконалюючи якість звучання. Завдяки своїм відчайдушним пісням Killer Queen, Bohemian Rhapsody, We Are the Champions, We Will Rock You та безлічі інших, гурт досягнув нечуваного успіху, а Фредді став одним з найулюбленіших співаків на планеті.
Богемна рапсодія Трейлер

Богемна рапсодія (2018)

Bohemian Rhapsody

16+
Велика Британія, США   2 год 14 хв
Читати опис Байопік про те, як Фредді Мерк’юрі та його друзі Браян Мей, Роджер Тейлор та Джон Дікон створили гурт Queen — один з найбільш культових рок-гуртів усіх часів. Фільм розповідає, як створювалися окремі хіти, що займали топові місця у чартах, постійно удосконалюючи якість звучання. Завдяки своїм відчайдушним пісням Killer Queen, Bohemian Rhapsody, We Are the Champions, We Will Rock You та безлічі інших, гурт досягнув нечуваного успіху, а Фредді став одним з найулюбленіших співаків на планеті.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.0 (376)  IMDb: 7.9 (592249)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 50 грн / купівля від 99 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Репродукція
Репродукція (2018) 1 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.5
Сюжет Науково-фантастичний трилер про талановитого вченого-біолога, який втрачає в автокатастрофі свою сім'ю. Одержимий бажанням повернути близьких, він переступає закони держави, наукової етики і самої природи.
Репродукція Трейлер

Репродукція (2018)

Replicas

16+
Велика Британія, Китай, Пуерто-Рико, США   1 год 47 хв
Читати опис Науково-фантастичний трилер про талановитого вченого-біолога, який втрачає в автокатастрофі свою сім'ю. Одержимий бажанням повернути близьких, він переступає закони держави, наукової етики і самої природи.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (77)  IMDb: 5.5 (41987)
Моя оцінка:
/10
На межі світів
На межі світів (2018) 1 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 7.0
Сюжет Тіна працює в охороні на митниці. Вона з першого погляду може визначати контрабандистів завдяки своєму надзвичайному таланту, адже відчуває запах емоцій, гніву та інших людських проявів. Але одного разу героїня зустрічає людину, яку не може розкрити звичним способом — це затягує Тіну в глибші стосунки, як у вир, звідки не кожен здатен виплисти...
На межі світів Трейлер

На межі світів (2018)

Border

16+
Швеція, Данія   1 год 50 хв
Читати опис Тіна працює в охороні на митниці. Вона з першого погляду може визначати контрабандистів завдяки своєму надзвичайному таланту, адже відчуває запах емоцій, гніву та інших людських проявів. Але одного разу героїня зустрічає людину, яку не може розкрити звичним способом — це затягує Тіну в глибші стосунки, як у вир, звідки не кожен здатен виплисти...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (26)  IMDb: 7.0 (34210)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $2.99 / купівля від $3.99
Марія до Каллас
Марія до Каллас (2017) 1 листопада 2018 0.0 imdb 7.2
Сюжет Уперше після 40 років мовчання всесвітньо відома оперна діва дала дозвіл на інтерв'ю. Рідкісні зйомки, архівні фотографії, особисті кадри - це говорить сама історія, говорить сама Марія Каллас, а разом з нею Мерилін Монро, Ален Делон, Ів Сен-Лоран, Дж. Ф. Кеннеді, Лукіно Вісконті, Вінстон Черчилль, Грейс Келлі, Ліз Тейлор та інші.
Марія до Каллас Трейлер

Марія до Каллас (2017)

Maria by Callas: In Her Own Words

12+
Франція   1 год 59 хв
Читати опис Уперше після 40 років мовчання всесвітньо відома оперна діва дала дозвіл на інтерв'ю. Рідкісні зйомки, архівні фотографії, особисті кадри - це говорить сама історія, говорить сама Марія Каллас, а разом з нею Мерилін Монро, Ален Делон, Ів Сен-Лоран, Дж. Ф. Кеннеді, Лукіно Вісконті, Вінстон Черчилль, Грейс Келлі, Ліз Тейлор та інші.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 7.2 (2119)
Моя оцінка:
/10
Хоробре серце. Змова в королівстві
Хоробре серце. Змова в королівстві (2017) 1 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 0.0 imdb 5.6
Сюжет У королівстві Металомії криза. Лицар Рості повинен здійснити мрію свого батька і стати захисником королівства.
Разом зі своїми друзями: придворною дамою Бо і Дракошею, на нього чекають веселі, небезпечні і захоплюючі пригоди.
Хоробре серце. Змова в королівстві Трейлер

Хоробре серце. Змова в королівстві (2017)

Knight Rusty 2: Full Metal Racket

2+
Німеччина   1 год 27 хв
Читати опис У королівстві Металомії криза. Лицар Рості повинен здійснити мрію свого батька і стати захисником королівства.
Разом зі своїми друзями: придворною дамою Бо і Дракошею, на нього чекають веселі, небезпечні і захоплюючі пригоди.
Є українське аудіо
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.6 (100)
Моя оцінка:
/10
Оверлорд
Оверлорд (2018) 8 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.6
Сюжет Напередодні «Дня Д» кілька американських солдатів вирушають на завдання в тилу ворога й відкривають надприродну таємницю, яку годі уявити навіть у найгірших кошмарах.
Оверлорд Трейлер

Оверлорд (2018)

Overlord

18+
США   1 год 50 хв
Читати опис Напередодні «Дня Д» кілька американських солдатів вирушають на завдання в тилу ворога й відкривають надприродну таємницю, яку годі уявити навіть у найгірших кошмарах.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (121)  IMDb: 6.6 (106495)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $9.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Холодна війна
Холодна війна (2018) 8 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 7.5
Сюжет Повоєнні роки. Співачка Зула (Джоанна Куліг) та композитор Віктор (Томаш Кот) закохуються одне в одного. На перший погляд може здатися, що вони стануть ідеальною парою. Але реалії часу вимагають від них зовсім іншого. Спливають роки. У них дуже різні погляди на життя. Змінюються країни та ситуації, у яких вони знову зустрічаються щоб вкотре усвідомити, що кохання не проходить і вони не можуть жити одне без одного.
Холодна війна Трейлер

Холодна війна (2018)

Cold War

16+
Польща, Франція, Велика Британія   1 год 29 хв
Читати опис Повоєнні роки. Співачка Зула (Джоанна Куліг) та композитор Віктор (Томаш Кот) закохуються одне в одного. На перший погляд може здатися, що вони стануть ідеальною парою. Але реалії часу вимагають від них зовсім іншого. Спливають роки. У них дуже різні погляди на життя. Змінюються країни та ситуації, у яких вони знову зустрічаються щоб вкотре усвідомити, що кохання не проходить і вони не можуть жити одне без одного.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (40)  IMDb: 7.5 (61886)
Моя оцінка:
/10
Дівчина у павутинні
Дівчина у павутинні (2018) 8 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.1
Сюжет Дівчина з татуюванням дракона хакерка Лісбет Саландер продовжує розслідування. Раптова смерть видатного розробника штучного інтелекту виводить Лісбет на слід її найнебезпечнішого ворога, який, мов павук, сплів для неї пастку… Разом з напарником детективом Блумквістом дівчина опиняється в епіцентрі глобальної змови кіберзлочинців і корумпованих чиновників.
Дівчина у павутинні Трейлер

Дівчина у павутинні (2018)

The Girl in the Spider's Web

16+
Велика Британія, Німеччина, Швеція, Канада, США   1 год 55 хв
Читати опис Дівчина з татуюванням дракона хакерка Лісбет Саландер продовжує розслідування. Раптова смерть видатного розробника штучного інтелекту виводить Лісбет на слід її найнебезпечнішого ворога, який, мов павук, сплів для неї пастку… Разом з напарником детективом Блумквістом дівчина опиняється в епіцентрі глобальної змови кіберзлочинців і корумпованих чиновників.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (52)  IMDb: 6.1 (51791)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Білал
Білал (2015) 8 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 8.2 imdb 7.6
Сюжет Тисячу років тому хоробрий хлопчик, який мріяв стати великим воїном, був викрадений підступними ворогами. Далеко від дому, в світі, де все підпорядковано жадобі наживи, де справедливість - лише міф, він знаходить в собі сили підняти свій голос і все змінити.
Білал Трейлер

Білал (2015)

Bilal: A New Breed of Hero

12+
Об'єднані Арабські Емірати, Саудівська Аравія   1 год 45 хв
Читати опис Тисячу років тому хоробрий хлопчик, який мріяв стати великим воїном, був викрадений підступними ворогами. Далеко від дому, в світі, де все підпорядковано жадобі наживи, де справедливість - лише міф, він знаходить в собі сили підняти свій голос і все змінити.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.2 (5)  IMDb: 7.6 (19226)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $3.99
Александр МакКвін
Александр МакКвін (2018) 8 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 8.6 imdb 7.7
Сюжет Александр / Лі, поганий хлопець / золота дитина британського дизайну. Він створив власний будинок моди McQ, працював креативним директором Gucci та Givenchy. Його характеризують як «funny and disrespectful» — він надихався зовсім непоєднуваними речами: саботажем та традиціями, культурою фетішу, Френсісом Беконом та вівтарями Ренессансу. Правдиво і нешаблонно він перекладав свої емоції на мову одягу. «Якщо хочете пізнати мене, подивіться на мої роботи» — казав Лі.

Але у блискучої кар’єри завжди є і темний бік. Втома, втрата матері та Ізабелли Блоу (саме вона порадила взяти йому псевдонім Александр) приводять Лі до самотності. Він шукає порятунку в кокаїні та ліпосакції, але це не допомагає. 11 лютого 2010 року Александр МакКвін покінчив життя самогубством.

Ця стрічка допоможе по-новому розкрити особистість МакКвіна крізь інтерв'ю з його найближчими людьми. Вони розповідають історію видатної людини, яка, окрім цього, була ще й фешн-дизайнером. Окрім інтерв'ю, фільм містить архівні зйомки з показів нових колекцій, що розповідають історію МакКвіна яскравіше за будь-які біографічні деталі.
Александр МакКвін Трейлер

Александр МакКвін (2018)

McQueen

16+
Велика Британія   1 год 51 хв
Читати опис Александр / Лі, поганий хлопець / золота дитина британського дизайну. Він створив власний будинок моди McQ, працював креативним директором Gucci та Givenchy. Його характеризують як «funny and disrespectful» — він надихався зовсім непоєднуваними речами: саботажем та традиціями, культурою фетішу, Френсісом Беконом та вівтарями Ренессансу. Правдиво і нешаблонно він перекладав свої емоції на мову одягу. «Якщо хочете пізнати мене, подивіться на мої роботи» — казав Лі.

Але у блискучої кар’єри завжди є і темний бік. Втома, втрата матері та Ізабелли Блоу (саме вона порадила взяти йому псевдонім Александр) приводять Лі до самотності. Він шукає порятунку в кокаїні та ліпосакції, але це не допомагає. 11 лютого 2010 року Александр МакКвін покінчив життя самогубством.

Ця стрічка допоможе по-новому розкрити особистість МакКвіна крізь інтерв'ю з його найближчими людьми. Вони розповідають історію видатної людини, яка, окрім цього, була ще й фешн-дизайнером. Окрім інтерв'ю, фільм містить архівні зйомки з показів нових колекцій, що розповідають історію МакКвіна яскравіше за будь-які біографічні деталі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.6 (6)  IMDb: 7.7 (8410)
Моя оцінка:
/10
Кришталь
Кришталь (2018) 8 листопада 2018 5.8 imdb 7.0
Сюжет Події розгортаються у Білорусі у середині 90-х. Дівчина Вєля (Аліна Насібулліна), ді-джей у нічних клубах Мінська, понад усе хоче поїхати в Америку. Документи на здобуття візи вона вже подала. Аби підробна довідка з вигаданої роботи виглядала достовірно, Вєлі доведеться пожити у незнайомій родині у білоруській глибинці. Місцеві жителі дадуть їй змогу побачити життя з нового для неї ракурсу.
Кришталь Трейлер

Кришталь (2018)

Crystal Swan

16+
Білорусь, США, Німеччина, Росія   1 год 35 хв
Читати опис Події розгортаються у Білорусі у середині 90-х. Дівчина Вєля (Аліна Насібулліна), ді-джей у нічних клубах Мінська, понад усе хоче поїхати в Америку. Документи на здобуття візи вона вже подала. Аби підробна довідка з вигаданої роботи виглядала достовірно, Вєлі доведеться пожити у незнайомій родині у білоруській глибинці. Місцеві жителі дадуть їй змогу побачити життя з нового для неї ракурсу.
КіноБаза: 5.8 (10)  IMDb: 7.0 (1889)
Моя оцінка:
/10
Лігво диявола
Лігво диявола (2017) 8 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 5.3 imdb 5.2
Сюжет Події розгортаються у Мексиці у наші дні. У трьох сестер з неблагополучної родини великі проблеми з боргами. І аби розплатитися, дівчата вирішують пограбувати будинок місцевого сенатора. І це виявилось досить легко, адже споруда не охоронялась, а окрім господарів всередині нікого не було. Сенатор віддав їм усі гроші зі свого сейфу та попросив забиратися геть, не нишпорячи будинком. Та сестрам така пересторога лише додала інтересу. Спустившись у підвал, вони знайшли там прикуту дівчину, доньку сенатора, яка благала її звільнити. Сестри охоче звільнили бранку від пут і тим самим стали злочинницями двічі: перший раз коли здійснили пограбування і другий – випустивши на волю зло, дати раду якому не в силах ніхто.
Лігво диявола

Лігво диявола (2017)

The Inhabitant

16+
Мексика   1 год 33 хв
Читати опис Події розгортаються у Мексиці у наші дні. У трьох сестер з неблагополучної родини великі проблеми з боргами. І аби розплатитися, дівчата вирішують пограбувати будинок місцевого сенатора. І це виявилось досить легко, адже споруда не охоронялась, а окрім господарів всередині нікого не було. Сенатор віддав їм усі гроші зі свого сейфу та попросив забиратися геть, не нишпорячи будинком. Та сестрам така пересторога лише додала інтересу. Спустившись у підвал, вони знайшли там прикуту дівчину, доньку сенатора, яка благала її звільнити. Сестри охоче звільнили бранку від пут і тим самим стали злочинницями двічі: перший раз коли здійснили пограбування і другий – випустивши на волю зло, дати раду якому не в силах ніхто.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.3 (3)  IMDb: 5.2 (1273)
Моя оцінка:
/10
Дике поле
Дике поле (2018) 8 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 7.2
Сюжет Чоловік повертається до рідного міста — потрібно врятувати автозаправну станцію, що належить його сім’ї, від лап мафії. А бандити підуть на все, щоб відібрати бізнес.
Дике поле Трейлер

Дике поле (2018)

The Wild Fields

16+
Україна   2 год 0 хв
Читати опис Чоловік повертається до рідного міста — потрібно врятувати автозаправну станцію, що належить його сім’ї, від лап мафії. А бандити підуть на все, щоб відібрати бізнес.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (78)  IMDb: 7.2 (1008)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Лиса Гора
Лиса Гора (2018) 8 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 5.2 imdb 5.5
Сюжет Випадкове знайомство приводить Майю та Марка на знамениту «Лису Гору». Місце, яке завжди було об'єктом різних чуток, не залишає сумнівів, що там відбувається щось жахливе...

Одна неприємна подія змушує Майю ховатись від ледь знайомого хлопця. Заблукавши, вона розуміє, що не дарма завжди боялась піднятися на загадкову гору. Адже декілька років тому саме тут при невідомих обставинах зникла її мати.
Лиса Гора Трейлер

Лиса Гора (2018)

The Hill of Hell

16+
Україна   1 год 23 хв
Читати опис Випадкове знайомство приводить Майю та Марка на знамениту «Лису Гору». Місце, яке завжди було об'єктом різних чуток, не залишає сумнівів, що там відбувається щось жахливе...

Одна неприємна подія змушує Майю ховатись від ледь знайомого хлопця. Заблукавши, вона розуміє, що не дарма завжди боялась піднятися на загадкову гору. Адже декілька років тому саме тут при невідомих обставинах зникла її мати.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.2 (13)  IMDb: 5.5 (57)
Моя оцінка:
/10
Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда
Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда (2018) 15 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.5
Сюжет Ґріндельвальд тікає з-під варти і збирає тих, хто вважає чарівників вищими за всіх не магічних істот. Єдиний, хто може зупинити його, це Албус Дамблдор. Раніше вони були друзями, але тепер опинились по різні боки барикад. Але Дамблдору не впоратися самотужки, тож він вирішує заручитися підтримкою свого колишнього учня Ньюта Скамандера. Захоплююча пригода знову об'єднає Ньюта з Тіною, Квіні з Якобом та випробує їхню вірність одне одному.
Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда Трейлер

Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда (2018)

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

12+
Велика Британія, США   2 год 14 хв
Читати опис Ґріндельвальд тікає з-під варти і збирає тих, хто вважає чарівників вищими за всіх не магічних істот. Єдиний, хто може зупинити його, це Албус Дамблдор. Раніше вони були друзями, але тепер опинились по різні боки барикад. Але Дамблдору не впоратися самотужки, тож він вирішує заручитися підтримкою свого колишнього учня Ньюта Скамандера. Захоплююча пригода знову об'єднає Ньюта з Тіною, Квіні з Якобом та випробує їхню вірність одне одному.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (366)  IMDb: 6.5 (308556)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 129 грн
Вдови
Вдови (2018) 15 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.8
Сюжет Історія про чотирьох жінок, які не мають нічого спільного, окрім боргів, залишених їхніми загиблими чоловіками-злочинцями. Напруга зростає, коли Вероніка, Еліс, Лінда і Бель беруть долю у власні руки і вступають у змову, щоб будувати майбутнє на своїх умовах...
Вдови Трейлер

Вдови (2018)

Widows

16+
Велика Британія, США   2 год 9 хв
Читати опис Історія про чотирьох жінок, які не мають нічого спільного, окрім боргів, залишених їхніми загиблими чоловіками-злочинцями. Напруга зростає, коли Вероніка, Еліс, Лінда і Бель беруть долю у власні руки і вступають у змову, щоб будувати майбутнє на своїх умовах...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (75)  IMDb: 6.8 (104094)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Бути Астрід Ліндгрен
Бути Астрід Ліндгрен (2018) 15 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.1
Сюжет Коли письменниця Астрід Ліндгрен була ще зовсім маленькою, щось дуже глибоко на неї вплинуло — якась магія та багато подій її дитинства. Вона ніколи не була спокійною дитиною, завжди вирізнялися з-поміж своїх ровесників. Дівчинка росла в дуже релігійній сім'ї, але це було не для Астрід. Вона вирішила боротися проти законів суспільства й іти за тим, що велить її серце. Асирід працювала в редакції журналу «Блумберг», наодинці виховувала маленького сина та дарувала мільйонам дітей по всьому світу позитивні емоції. Її персонажі, будучи зовсім маленькими, могли боротися проти цілого світу. І це надихало. І за це її полюбив весь світ.
Бути Астрід Ліндгрен Трейлер

Бути Астрід Ліндгрен (2018)

Becoming Astrid

12+
Швеція, Данія   2 год 3 хв
Читати опис Коли письменниця Астрід Ліндгрен була ще зовсім маленькою, щось дуже глибоко на неї вплинуло — якась магія та багато подій її дитинства. Вона ніколи не була спокійною дитиною, завжди вирізнялися з-поміж своїх ровесників. Дівчинка росла в дуже релігійній сім'ї, але це було не для Астрід. Вона вирішила боротися проти законів суспільства й іти за тим, що велить її серце. Асирід працювала в редакції журналу «Блумберг», наодинці виховувала маленького сина та дарувала мільйонам дітей по всьому світу позитивні емоції. Її персонажі, будучи зовсім маленькими, могли боротися проти цілого світу. І це надихало. І за це її полюбив весь світ.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (17)  IMDb: 7.1 (7340)
Моя оцінка:
/10
Ральф-Руйнівник 2: Інтернетрі
Ральф-Руйнівник 2: Інтернетрі (2018) 22 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.0
Сюжет Головний герой мультфільму Ральф – персонаж гри в ігровому автоматі. Колись він був вигнанцем серед сусідів по грі. Його не любили за те, що його завданням було руйнувати усі будови, які зводили гравці. Довівши всім, що заслуговує на повагу, Ральф став повноправним улюбленим героєм. Минуло шість років. Прогрес не стоїть на місці – з'являються нові ігри і нові герої. Якось, маршрутизатор Wi-Fi випадково підключає до інтернету ігровий автомат, де живе Ральф. Подорожувати по іншим іграм для нього не новина, тому герой вирушає назустріч пригодам у всесвітню мережу.
Ральф-Руйнівник 2: Інтернетрі Трейлер

Ральф-Руйнівник 2: Інтернетрі (2018)

Ralph Breaks the Internet

2+
США   1 год 52 хв
Читати опис Головний герой мультфільму Ральф – персонаж гри в ігровому автоматі. Колись він був вигнанцем серед сусідів по грі. Його не любили за те, що його завданням було руйнувати усі будови, які зводили гравці. Довівши всім, що заслуговує на повагу, Ральф став повноправним улюбленим героєм. Минуло шість років. Прогрес не стоїть на місці – з'являються нові ігри і нові герої. Якось, маршрутизатор Wi-Fi випадково підключає до інтернету ігровий автомат, де живе Ральф. Подорожувати по іншим іграм для нього не новина, тому герой вирушає назустріч пригодам у всесвітню мережу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (184)  IMDb: 7.0 (182631)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Суспірія
Суспірія (2018) 22 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 6.7
Сюжет Події розгортаються у Берліні у 1977 році. До відомої балетної школи приїздить на навчання американська танцівниця Сьюзі (Дакота Джонсон). Невдовзі вона розуміє, що окрім танців тут займаються речами, про які моторошно не тільки говорити, а навіть думати. Одна з танцівниць, що живе та навчається тут деякий час, ділиться зі Сьюзі своїми підозрами. Тепер, аби не стати наступною жертвою нелюдських розваг своїх наставниць, дівчина має якомога швидше розгадати їхню таємницю.
Суспірія Трейлер

Суспірія (2018)

Suspiria

18+
Італія, США   2 год 32 хв
Читати опис Події розгортаються у Берліні у 1977 році. До відомої балетної школи приїздить на навчання американська танцівниця Сьюзі (Дакота Джонсон). Невдовзі вона розуміє, що окрім танців тут займаються речами, про які моторошно не тільки говорити, а навіть думати. Одна з танцівниць, що живе та навчається тут деякий час, ділиться зі Сьюзі своїми підозрами. Тепер, аби не стати наступною жертвою нелюдських розваг своїх наставниць, дівчина має якомога швидше розгадати їхню таємницю.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (76)  IMDb: 6.7 (92077)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Менді
Менді (2018) 22 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.5
Сюжет 1983 рік. Дроворуб Ред з милою дружиною Менді тихо живе в сільській місцевості поряд з лісом. Нічого дивного, але в лісі оселилося зло — релігійний культ в компанії з пекельною байкерською бандою. Як невчасно пішла Менді прогулятися в лісі, де і впала в око зловісному лідеру культу Єремії. Той наказує байкерам викрасти дівчину, накачує її наркотиками і надає ритуального спалення. І не залишає вибору дроворубові Реду, крім як стати на стежку помсти.
Менді Трейлер

Менді (2018)

Mandy

18+
США, Бельгія, Велика Британія   2 год 1 хв
Читати опис 1983 рік. Дроворуб Ред з милою дружиною Менді тихо живе в сільській місцевості поряд з лісом. Нічого дивного, але в лісі оселилося зло — релігійний культ в компанії з пекельною байкерською бандою. Як невчасно пішла Менді прогулятися в лісі, де і впала в око зловісному лідеру культу Єремії. Той наказує байкерам викрасти дівчину, накачує її наркотиками і надає ритуального спалення. І не залишає вибору дроворубові Реду, крім як стати на стежку помсти.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (64)  IMDb: 6.5 (89415)
Моя оцінка:
/10
Нація убивць
Нація убивць (2018) 22 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 6.0
Сюжет Це на тисячу відсотків правдива історія про те, як американське місто Салем повністю втратило розум.
Нація убивць Трейлер

Нація убивць (2018)

Assassination Nation

18+
США   1 год 48 хв
Читати опис Це на тисячу відсотків правдива історія про те, як американське місто Салем повністю втратило розум.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (28)  IMDb: 6.0 (21719)
Моя оцінка:
/10
Король Данило
Король Данило (2018) 22 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 4.7 imdb 4.5
Сюжет 1238 рік. Князь Данило зі своїм братом Васильком нападають на прикордонний замок таємного ордену. Завдяки своїй винахідливості Данило захоплює магістра в полон. Останній переконує князя стати його союзником у боротьбі з могутнім ворогом зі Сходу.
Король Данило Трейлер

Король Данило (2018)

Kingdom of Swords

12+
Україна   1 год 40 хв
Читати опис 1238 рік. Князь Данило зі своїм братом Васильком нападають на прикордонний замок таємного ордену. Завдяки своїй винахідливості Данило захоплює магістра в полон. Останній переконує князя стати його союзником у боротьбі з могутнім ворогом зі Сходу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.7 (17)  IMDb: 4.5 (222)
Моя оцінка:
/10
2020. Безлюдна країна
2020. Безлюдна країна (2018) 22 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 5.1 imdb 6.0
Сюжет Дія стрічки розгортається у найближчому майбутньому. Канадський режисер з українським корінням вирішує відвідати землю предків та згодом опиняється у незвичних умовах. У результаті певних міжнародних договорів жителям України відкриваються кордони до всього світу. Розчаровані своєю країною, обтяжені численною кількістю невирішених проблем, вони нарешті можуть вільно відвідати будь – який куточок світу. Відтак, за декілька тижнів наша країна опиняється порожньою. Її жителі на радощах покидають її територію у гонитві за кращим життям.

Тим часом наш герой намагається знайти когось з тих, хто залишився. Протягом тривалої експедиції йому та його знімальній команді вдається знайти лише декількох людей, що знаходились у різних куточках України. Вони єдині, хто лишився жити в одній з найбільших країн Європи. Разом з експертами з різних сфер він намагається знайти пояснення цій ситуації та зрозуміти: що сталось з населенням майже у 40 мільйонів людей, та чому саме ця країна раптово спорожніла?
2020. Безлюдна країна Трейлер

2020. Безлюдна країна (2018)

20/20 Deserted Country

16+
Україна   1 год 10 хв
Читати опис Дія стрічки розгортається у найближчому майбутньому. Канадський режисер з українським корінням вирішує відвідати землю предків та згодом опиняється у незвичних умовах. У результаті певних міжнародних договорів жителям України відкриваються кордони до всього світу. Розчаровані своєю країною, обтяжені численною кількістю невирішених проблем, вони нарешті можуть вільно відвідати будь – який куточок світу. Відтак, за декілька тижнів наша країна опиняється порожньою. Її жителі на радощах покидають її територію у гонитві за кращим життям.

Тим часом наш герой намагається знайти когось з тих, хто залишився. Протягом тривалої експедиції йому та його знімальній команді вдається знайти лише декількох людей, що знаходились у різних куточках України. Вони єдині, хто лишився жити в одній з найбільших країн Європи. Разом з експертами з різних сфер він намагається знайти пояснення цій ситуації та зрозуміти: що сталось з населенням майже у 40 мільйонів людей, та чому саме ця країна раптово спорожніла?
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.1 (7)  IMDb: 6.0 (58)
Моя оцінка:
/10
Робін Гуд
Робін Гуд (2018) 29 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 5.4 imdb 5.3
Сюжет Середньовічна Англія. Загартований війною Робін із Локслі (Тарон Еджертон) разом зі своїм вірним мавританським другом Маленьким Джоном (Джеймі Фокс) готують повстання. Корумповані представники королівської родини отруюють життя усім своїм підданим, тож настав час припинити жорстоку експлуатацію людей.
Робін Гуд Трейлер

Робін Гуд (2018)

Robin Hood

12+
США   1 год 56 хв
Читати опис Середньовічна Англія. Загартований війною Робін із Локслі (Тарон Еджертон) разом зі своїм вірним мавританським другом Маленьким Джоном (Джеймі Фокс) готують повстання. Корумповані представники королівської родини отруюють життя усім своїм підданим, тож настав час припинити жорстоку експлуатацію людей.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.4 (90)  IMDb: 5.3 (79459)
Моя оцінка:
/10
Щасливі невдахи
Щасливі невдахи (2018) 29 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.9
Сюжет Бертран переживає складні часи. Та він точно знає, що йому по силам будь які випробування, якщо поряд друзі. Тож аби підтримати давнього приятеля збирається семеро чоловіків. Вони багато чого пережили разом і тепер планують підкорити нову висоту. Аби протидіяти хвилям життя треба добре триматися на воді. Саме цьому вони і вчитимуться. Друзі подають заявку на участь у чемпіонаті світу з синхронного плавання. Перша ж зустріч із тренером докорінно змінює їх уявлення про цей спорт. Їх тренуватиме колишня чемпіонка Дельфіна (Вірджинія Ефіра). А поблажок від цієї жінки годі й чекати. Тепер чоловіки днюватимуть і ночуватимуть у басейні, аби з гідністю вийти з ситуації.
Щасливі невдахи Трейлер

Щасливі невдахи (2018)

Sink or Swim

16+
Франція   2 год 1 хв
Читати опис Бертран переживає складні часи. Та він точно знає, що йому по силам будь які випробування, якщо поряд друзі. Тож аби підтримати давнього приятеля збирається семеро чоловіків. Вони багато чого пережили разом і тепер планують підкорити нову висоту. Аби протидіяти хвилям життя треба добре триматися на воді. Саме цьому вони і вчитимуться. Друзі подають заявку на участь у чемпіонаті світу з синхронного плавання. Перша ж зустріч із тренером докорінно змінює їх уявлення про цей спорт. Їх тренуватиме колишня чемпіонка Дельфіна (Вірджинія Ефіра). А поблажок від цієї жінки годі й чекати. Тепер чоловіки днюватимуть і ночуватимуть у басейні, аби з гідністю вийти з ситуації.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (21)  IMDb: 6.9 (11933)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $2.99 / купівля від $2.99
Казка на ніч
Казка на ніч (2018) 29 листопада 2018  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.3
Сюжет Молода мама разом зі своїми двома прекрасними донечками приїхала до віддаленого будиночку десь у Канаді. Навколо тільки дерева й озеро, і майже немає людей. Є тільки сусід Джонні – злегка дивний чоловік середніх років. Сім'я чекає, що ось-ось ввечері до них приєднається батько та чоловік – і вони зможуть у затишку провести вечір. Дівчаткам дуже подобатися цей будиночок, адже можна погуляти в лісі, побути далеко від цивілізації. На одній галявині вони навіть знайшли накритий стіл із тістечками, як ніби їх хтось чекав... І цей хтось – це маніяк, який вийде вночі. Він вийде, щоб здійснити свій план, щоб знищити цю сім'ю. О, як давно чоловік виношував цю ідею. Він не дасть їм піти живими ні за що.
Казка на ніч Трейлер

Казка на ніч (2018)

He's Out There

16+
США   1 год 29 хв
Читати опис Молода мама разом зі своїми двома прекрасними донечками приїхала до віддаленого будиночку десь у Канаді. Навколо тільки дерева й озеро, і майже немає людей. Є тільки сусід Джонні – злегка дивний чоловік середніх років. Сім'я чекає, що ось-ось ввечері до них приєднається батько та чоловік – і вони зможуть у затишку провести вечір. Дівчаткам дуже подобатися цей будиночок, адже можна погуляти в лісі, побути далеко від цивілізації. На одній галявині вони навіть знайшли накритий стіл із тістечками, як ніби їх хтось чекав... І цей хтось – це маніяк, який вийде вночі. Він вийде, щоб здійснити свій план, щоб знищити цю сім'ю. О, як давно чоловік виношував цю ідею. Він не дасть їм піти живими ні за що.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (6)  IMDb: 5.3 (9514)
Моя оцінка:
/10
Кілер з гарантією
Кілер з гарантією (2018) 29 листопада 2018 6.8 imdb 6.3
Сюжет У головного героя в житті все іде шкереберть: робота, навчання, особисте життя. Він вирішує, що нічого не залишається, як звести рахунки з життям. Однак після дев'ятої невдалої спроби скоїти самогубство, юнак розуміє, що справу необхідно довірити професіоналам! Підписавши контракт з кілером, за умовами якого той зобов'язується його вбити протягом тижня, головний герой зітхнув з полегшенням… і передумав помирати, оскільки життя якось різко почало налагоджуватись. Тільки проблема в тому, що кілер попався сумлінний, і за всіма підписаними контрактами гарантує 100% виконання …
Кілер з гарантією Трейлер

Кілер з гарантією (2018)

Dead in a Week (Or Your Money Back)

16+
Велика Британія   1 год 30 хв
Читати опис У головного героя в житті все іде шкереберть: робота, навчання, особисте життя. Він вирішує, що нічого не залишається, як звести рахунки з життям. Однак після дев'ятої невдалої спроби скоїти самогубство, юнак розуміє, що справу необхідно довірити професіоналам! Підписавши контракт з кілером, за умовами якого той зобов'язується його вбити протягом тижня, головний герой зітхнув з полегшенням… і передумав помирати, оскільки життя якось різко почало налагоджуватись. Тільки проблема в тому, що кілер попався сумлінний, і за всіма підписаними контрактами гарантує 100% виконання …
КіноБаза: 6.8 (22)  IMDb: 6.3 (6792)
Моя оцінка:
/10
Гарві і магічний музей
Гарві і магічний музей (2017) 29 листопада 2018 1.6 imdb 4.1
Сюжет Десятирічний Гарві - розумний, хоча й занадто жвавий хлопчик, який прагне лише одного: подолати останній «непрохідний» рівень улюбленої комп’ютерної гри. Коли він потрапить до «Зали Геймерської Слави», шкільні задираки змушені будуть ставитися до нього з повагою, і навіть розсіяний батько хлопця пан Спейбл зрештою пишатиметься своїм сином.
Проте закінчення віртуальної гри стає лише початком дуже реальної пригоди, коли Гарві, його собака Джеррі та незворушна сусідська дівчинка Моніка опиняються у забутому царстві старого міського музею ляльок. Гарві випадково активує легендарний магічний диск, від якого оживають не лише музей та його чудові ляльки, але й страхітливий старезний лялькар! Усвідомивши, яким силам він дав волю, Гарві змушений буде розвинути свої геймерські навички до нових рівнів та зібрати всю свою мужність для боротьби з божевільним лялькарем, аби врятувати від безжальної загадкової загрози не лише власного батька, але й ціле місто!
Гарві і магічний музей Трейлер

Гарві і магічний музей (2017)

Harvie and the Magic Museum

2+
Чехія   1 год 26 хв
Читати опис Десятирічний Гарві - розумний, хоча й занадто жвавий хлопчик, який прагне лише одного: подолати останній «непрохідний» рівень улюбленої комп’ютерної гри. Коли він потрапить до «Зали Геймерської Слави», шкільні задираки змушені будуть ставитися до нього з повагою, і навіть розсіяний батько хлопця пан Спейбл зрештою пишатиметься своїм сином.
Проте закінчення віртуальної гри стає лише початком дуже реальної пригоди, коли Гарві, його собака Джеррі та незворушна сусідська дівчинка Моніка опиняються у забутому царстві старого міського музею ляльок. Гарві випадково активує легендарний магічний диск, від якого оживають не лише музей та його чудові ляльки, але й страхітливий старезний лялькар! Усвідомивши, яким силам він дав волю, Гарві змушений буде розвинути свої геймерські навички до нових рівнів та зібрати всю свою мужність для боротьби з божевільним лялькарем, аби врятувати від безжальної загадкової загрози не лише власного батька, але й ціле місто!
КіноБаза: 1.6 (3)  IMDb: 4.1 (332)
Моя оцінка:
/10
Паризька опера
Паризька опера (2017) 29 листопада 2018 0.0 imdb 7.0
Сюжет Один сезон за лаштунками Opéra de Paris. Переходячи від танцю до музики, часом іронічний, часом легкий і жорстокий, стрічка «Опера» виводить на сцену людські пристрасті та розповідає уривки історій життя дійових осіб одного з найпрестижніших музичних закладів світу.
Паризька опера Трейлер

Паризька опера (2017)

The Paris Opera

12+
Швейцарія, Франція   1 год 50 хв
Читати опис Один сезон за лаштунками Opéra de Paris. Переходячи від танцю до музики, часом іронічний, часом легкий і жорстокий, стрічка «Опера» виводить на сцену людські пристрасті та розповідає уривки історій життя дійових осіб одного з найпрестижніших музичних закладів світу.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 7.0 (273)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: