Знайдено 20 результатів

Гра Моллі
Гра Моллі (2017) 1 січня 2018  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.4
Сюжет Біографічна стрічка Аарона Соркіна «Гра Моллі» розповідає про талановиту 26-річну лижницю олімпійського розряду на ім’я Моллі Блум (Джессіка Честейн), що прославилася як хазяйка найпрестижнішого у Каліфорнії підпільного покерного клубу. Серед її гравців були знамениті голлівудські актори (одного з них грає Майкл Сера), топові спортсмени, бізнесмени-мільярдери і, звичайно, російські мафіозі. Масштабну авантюру, в яку вв’язалася Моллі Блум, згорнуло ФБР, заарештувавши дівчину посеред ночі, а єдиними її союзниками залишилися батько (Кевін Костнер) та адвокат Чарлі Джеффрі (Ідрис Ельба).
Гра Моллі Трейлер

Гра Моллі (2017)

Molly's Game

16+
Китай, США, Канада   2 год 20 хв
Читати опис Біографічна стрічка Аарона Соркіна «Гра Моллі» розповідає про талановиту 26-річну лижницю олімпійського розряду на ім’я Моллі Блум (Джессіка Честейн), що прославилася як хазяйка найпрестижнішого у Каліфорнії підпільного покерного клубу. Серед її гравців були знамениті голлівудські актори (одного з них грає Майкл Сера), топові спортсмени, бізнесмени-мільярдери і, звичайно, російські мафіозі. Масштабну авантюру, в яку вв’язалася Моллі Блум, згорнуло ФБР, заарештувавши дівчину посеред ночі, а єдиними її союзниками залишилися батько (Кевін Костнер) та адвокат Чарлі Джеффрі (Ідрис Ельба).
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (187)  IMDb: 7.4 (187313)
Моя оцінка:
/10
Мауглі
Мауглі (2018) 1 січня 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.5
Сюжет У центрі сюжету маленький хлопчик Мауґлі, якого знайшла та виростила у нетрях джунґлів Індії зграя вовків. Хлопчик виховувався за тамтешніми суворими правилами під опікою ведмедя Балу та пантери Баґіри. Усі звірі прийняли хлопчика за свого. Усі, окрім страшного тигра Шер Хана. Проте навіть шаблезубий звір виявився не такою загрозою, як жорстокі та злі люди.
Мауглі Трейлер

Мауглі (2018)

Mowgli: Legend of the Jungle

12+
Велика Британія, США   1 год 44 хв
Читати опис У центрі сюжету маленький хлопчик Мауґлі, якого знайшла та виростила у нетрях джунґлів Індії зграя вовків. Хлопчик виховувався за тамтешніми суворими правилами під опікою ведмедя Балу та пантери Баґіри. Усі звірі прийняли хлопчика за свого. Усі, окрім страшного тигра Шер Хана. Проте навіть шаблезубий звір виявився не такою загрозою, як жорстокі та злі люди.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (60)  IMDb: 6.5 (65602)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Свінгери
Свінгери (2018) 1 січня 2018  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 5.3
Сюжет Втомлена від браку пристрасті в стосунках жінка відповідає на свінгерську об’яву, яка пропонує на одну шалену ніч помінятися партнерами з багатієм і його розкішною дівчиною.
Свінгери Трейлер

Свінгери (2018)

Swingers

16+
Україна, Латвія   1 год 30 хв
Читати опис Втомлена від браку пристрасті в стосунках жінка відповідає на свінгерську об’яву, яка пропонує на одну шалену ніч помінятися партнерами з багатієм і його розкішною дівчиною.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (70)  IMDb: 5.3 (558)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Найвеличніший шоумен
Найвеличніший шоумен (2017) 4 січня 2018  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.5
Сюжет Фінеас Тейлор Барнум завжди мріяв увійти в історію, але всі його заняття не приносили йому задоволення. І коли, здавалося, весь світ обернувся проти нього, він вирішує піти слідом за своєю мрією. Барнум створює неймовірне представлення-сенсацію, яке стало народженням світового шоу-бізнесу.
Найвеличніший шоумен Трейлер

Найвеличніший шоумен (2017)

The Greatest Showman

6+
США   1 год 45 хв
Читати опис Фінеас Тейлор Барнум завжди мріяв увійти в історію, але всі його заняття не приносили йому задоволення. І коли, здавалося, весь світ обернувся проти нього, він вирішує піти слідом за своєю мрією. Барнум створює неймовірне представлення-сенсацію, яке стало народженням світового шоу-бізнесу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (155)  IMDb: 7.5 (310924)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Все тільки починається
Все тільки починається (2017) 4 січня 2018  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 4.6
Сюжет Колись блискучий адвокат, який захищав інтереси верхівок найбільших злочинних угруповань - Дюк і екс-агент ФБР - Лео, здавалося б, відійшли від справ і живуть на віллі Капрі, перебуваючи під програмою захисту свідків. День за днем ??вонинудьгують, ганяючим'ячана полі для гольфу і перекидаючись гострими дотепами. Але одного разу хлопцям доведеться забути про свої дрібні чвари, статус і вік, щоб дати відсіч мафії ...
Все тільки починається Трейлер

Все тільки починається (2017)

Just Getting Started

16+
США   1 год 31 хв
Читати опис Колись блискучий адвокат, який захищав інтереси верхівок найбільших злочинних угруповань - Дюк і екс-агент ФБР - Лео, здавалося б, відійшли від справ і живуть на віллі Капрі, перебуваючи під програмою захисту свідків. День за днем ??вонинудьгують, ганяючим'ячана полі для гольфу і перекидаючись гострими дотепами. Але одного разу хлопцям доведеться забути про свої дрібні чвари, статус і вік, щоб дати відсіч мафії ...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (23)  IMDb: 4.6 (8357)
Моя оцінка:
/10
Санта і компанія
Санта і компанія (2017) 4 січня 2018  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.3
Сюжет Прямо перед Різдвом 92 000 ельфів, відповідальних за виготовлення новорічних подарунків для дітей, косить невідома недуга! Тож Санті треба запрягти своїх літаючих оленів і поспішити по ліки, щоб вилікувати милих помічників і врятувати свято. Одна проблема: ніхто з людей не вірить, що він - найголовніший чарівник світу...
Санта і компанія Трейлер

Санта і компанія (2017)

Christmas & Co.

6+
Франція, Бельгія   1 год 32 хв
Читати опис Прямо перед Різдвом 92 000 ельфів, відповідальних за виготовлення новорічних подарунків для дітей, косить невідома недуга! Тож Санті треба запрягти своїх літаючих оленів і поспішити по ліки, щоб вилікувати милих помічників і врятувати свято. Одна проблема: ніхто з людей не вірить, що він - найголовніший чарівник світу...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (14)  IMDb: 6.3 (3021)
Моя оцінка:
/10
Зменшення
Зменшення (2017) 11 січня 2018  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 5.8
Сюжет Коли світ стикається з кризою перенаселення планети, вчені розробляють радикальний метод для вирішення проблеми: зменшення зросту людей до кількох сантиметрів. Повіривши у нові можливості, що обіцяє зменшений світ, подружжя зважується на ризикований експеримент.
Зменшення Трейлер

Зменшення (2017)

Downsizing

12+
Норвегія, США   2 год 15 хв
Читати опис Коли світ стикається з кризою перенаселення планети, вчені розробляють радикальний метод для вирішення проблеми: зменшення зросту людей до кількох сантиметрів. Повіривши у нові можливості, що обіцяє зменшений світ, подружжя зважується на ризикований експеримент.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (112)  IMDb: 5.8 (124215)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

День мерців: Родовід
День мерців: Родовід (2018) 11 січня 2018  ✓ укр. аудіо 5.1 imdb 3.4
Сюжет Жахливий вірус, який перетворює людей на зомбі, поставив під загрозу саме існування людської раси. Групі військових вдалося сховатися у катакомбах, де молода й чарівна Зої проводить досліди з пошуку вакцини. Для знаходження потрібної формули бракує лише одного «елементу». На його пошуки рушає група спецназівців. Зухвала вилазка до «мертвої зони» обертається провалом і запускає зворотній відлік часу.
День мерців: Родовід Трейлер

День мерців: Родовід (2018)

Day of the Dead: Bloodline

18+
Болгарія   1 год 30 хв
Читати опис Жахливий вірус, який перетворює людей на зомбі, поставив під загрозу саме існування людської раси. Групі військових вдалося сховатися у катакомбах, де молода й чарівна Зої проводить досліди з пошуку вакцини. Для знаходження потрібної формули бракує лише одного «елементу». На його пошуки рушає група спецназівців. Зухвала вилазка до «мертвої зони» обертається провалом і запускає зворотній відлік часу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.1 (6)  IMDb: 3.4 (12448)
Моя оцінка:
/10
Фінальний портрет
Фінальний портрет (2017) 11 січня 2018  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.2
Сюжет Альберто Джакометті – один із найвідоміших художників ХХ століття. Начебто у нього є і визнання колегами його творчого таланту, і багато грошей, і прекрасна дружина, яку він любить дражнити зв'язком із коханкою. Але Альберто втомився від життя, від постійної рутини й від того, що у нього все є. Доля зводить його з критиком Джеймсом Лордом, який позує для нового портрету художника. Джеймс навіть не підозрював, наскільки це буде складно. Те, що у звичайного творця зайняло би пару днів, для Джакометті може тривати місяцями. Він говорить із холстом, готовий спалити полотно за найменшу помарку й узагалі поводиться як справжній шизофренік. Лорд уже кілька разів відкладав свій політ із Парижа у США, але продовжує спілкування з Джакометті. Джеймс починає бачити логіку в цьому творчому безладі й готовий чекати до кінця один із останніх шедеврів генія.
Фінальний портрет Трейлер

Фінальний портрет (2017)

Final Portrait

16+
Велика Британія   1 год 30 хв
Читати опис Альберто Джакометті – один із найвідоміших художників ХХ століття. Начебто у нього є і визнання колегами його творчого таланту, і багато грошей, і прекрасна дружина, яку він любить дражнити зв'язком із коханкою. Але Альберто втомився від життя, від постійної рутини й від того, що у нього все є. Доля зводить його з критиком Джеймсом Лордом, який позує для нового портрету художника. Джеймс навіть не підозрював, наскільки це буде складно. Те, що у звичайного творця зайняло би пару днів, для Джакометті може тривати місяцями. Він говорить із холстом, готовий спалити полотно за найменшу помарку й узагалі поводиться як справжній шизофренік. Лорд уже кілька разів відкладав свій політ із Парижа у США, але продовжує спілкування з Джакометті. Джеймс починає бачити логіку в цьому творчому безладі й готовий чекати до кінця один із останніх шедеврів генія.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (10)  IMDb: 6.2 (6064)
Моя оцінка:
/10
Форма води
Форма води (2017) 18 січня 2018  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 7.3
Сюжет Фантасмагорична історія любові людини-амфібії, замкненої в лабораторії в розпал Холодної війни, та німої прибиральниці Елізи, яка влаштовує його втечу. Однак, зіткнення з зовнішнім світом в обмін на бажане спасіння приносить втікачу нову непередбачувану небезпеку.
Форма води Трейлер

Форма води (2017)

The Shape of Water

16+
США   2 год 3 хв
Читати опис Фантасмагорична історія любові людини-амфібії, замкненої в лабораторії в розпал Холодної війни, та німої прибиральниці Елізи, яка влаштовує його втечу. Однак, зіткнення з зовнішнім світом в обмін на бажане спасіння приносить втікачу нову непередбачувану небезпеку.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (307)  IMDb: 7.3 (447221)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Темні часи
Темні часи (2017) 18 січня 2018  ✓ укр. аудіо 8.0 imdb 7.4
Сюжет Історія про перший і вирішальний крок Вінстона Черчилля на посаді прем'єр-міністра Великобританії, який отримав владу при надзвичайних обставинах. Успіхи нацистської армії розбурхали британське співтовариство, але всупереч тиску і страху інших політиків Черчилль відмовляється йти на угоду з Гітлером.
Темні часи Трейлер

Темні часи (2017)

Darkest Hour

12+
Велика Британія, США   2 год 5 хв
Читати опис Історія про перший і вирішальний крок Вінстона Черчилля на посаді прем'єр-міністра Великобританії, який отримав владу при надзвичайних обставинах. Успіхи нацистської армії розбурхали британське співтовариство, але всупереч тиску і страху інших політиків Черчилль відмовляється йти на угоду з Гітлером.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.0 (230)  IMDb: 7.4 (220419)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $6.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Злодії
Злодії (2018) 18 січня 2018  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 7.0
Сюжет Найкращі злодії завжди собі ставлять найнеймовірніші цілі. Із кожним разом вони собі підвищують планку й роблять те, що до них ніхто не робив. Так ідеальна команда злодіїв вирішила пограбувати Федеральний резерв США, де кількість грошей вимірюється навіть не мільйонами, а сотнями мільярдів. Це найбільш захищене місце в США з новітніми наворотами захисту й надпильною охороною. Звичайно ж, це зухвале пограбування не пройде легко для злодіїв, адже їм готовий перешкодити начальник спеціального поліцейського підрозділу на прізвисько Великий Нік. Він спеціалізується на тому, щоб закривати крутих злодіїв за грати й використовує для цього найбрудніші методи. Не всі злодії при зустрічі з ним навіть залишаються живі.
Злодії Трейлер

Злодії (2018)

Den of Thieves

16+
США   2 год 20 хв
Читати опис Найкращі злодії завжди собі ставлять найнеймовірніші цілі. Із кожним разом вони собі підвищують планку й роблять те, що до них ніхто не робив. Так ідеальна команда злодіїв вирішила пограбувати Федеральний резерв США, де кількість грошей вимірюється навіть не мільйонами, а сотнями мільярдів. Це найбільш захищене місце в США з новітніми наворотами захисту й надпильною охороною. Звичайно ж, це зухвале пограбування не пройде легко для злодіїв, адже їм готовий перешкодити начальник спеціального поліцейського підрозділу на прізвисько Великий Нік. Він спеціалізується на тому, щоб закривати крутих злодіїв за грати й використовує для цього найбрудніші методи. Не всі злодії при зустрічі з ним навіть залишаються живі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (91)  IMDb: 7.0 (123499)
Моя оцінка:
/10
Пригоди Паддінгтона 2
Пригоди Паддінгтона 2 (2017) 18 січня 2018  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.8
Сюжет Чарівний ведмідь Паддінгтон добре призвичаївся у будинку сім'ї Браунів. Незвичайну хатню тваринку полюбили всі довкола. Наближається важлива дата – тітоньці Паддінгтона Люсі виповнюється 100 років. Уважний племінник навіть знайшов підробіток, щоб накопичити на гарний подарунок. Цим подарунком має стати унікальна книга, що продається в антикварній крамниці. І треба ж такому статися, що книгу хтось вкрав. Паддінгтон вирішує повернути викрадений подарунок.
Пригоди Паддінгтона 2 Трейлер

Пригоди Паддінгтона 2 (2017)

Paddington 2

2+
США, Велика Британія, Франція   1 год 43 хв
Читати опис Чарівний ведмідь Паддінгтон добре призвичаївся у будинку сім'ї Браунів. Незвичайну хатню тваринку полюбили всі довкола. Наближається важлива дата – тітоньці Паддінгтона Люсі виповнюється 100 років. Уважний племінник навіть знайшов підробіток, щоб накопичити на гарний подарунок. Цим подарунком має стати унікальна книга, що продається в антикварній крамниці. І треба ж такому статися, що книгу хтось вкрав. Паддінгтон вирішує повернути викрадений подарунок.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (139)  IMDb: 7.8 (93773)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Астрал: Останній ключ
Астрал: Останній ключ (2018) 18 січня 2018  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 5.7
Сюжет Екстрасенса Еліс Рейнер переслідують спогади. Вона повертається в Нью-Мексико, де провела дитинство, щоб здолати своїх демонів… і відчиняє двері моторошним секретам.
Астрал: Останній ключ Трейлер

Астрал: Останній ключ (2018)

Insidious: The Last Key

16+
США, Канада   1 год 43 хв
Читати опис Екстрасенса Еліс Рейнер переслідують спогади. Вона повертається в Нью-Мексико, де провела дитинство, щоб здолати своїх демонів… і відчиняє двері моторошним секретам.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (68)  IMDb: 5.7 (71590)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 29 грн / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Бійся своїх бажань
Бійся своїх бажань (2017) 18 січня 2018 6.1 imdb 5.1
Сюжет Дівчинка-підліток, тиха невдаха, знаходить загадкову скриньку, яка виконує бажання. Тепер дівчина має змогу поквитатися з усіма, хто над нею насміхався, але яку плату попросить шкатулка натомість?
Бійся своїх бажань Трейлер

Бійся своїх бажань (2017)

Wish Upon

16+
США, Канада   1 год 30 хв
Читати опис Дівчинка-підліток, тиха невдаха, знаходить загадкову скриньку, яка виконує бажання. Тепер дівчина має змогу поквитатися з усіма, хто над нею насміхався, але яку плату попросить шкатулка натомість?
КіноБаза: 6.1 (17)  IMDb: 5.1 (22842)
Моя оцінка:
/10
Натуральні упирі
Натуральні упирі (2017) 18 січня 2018  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 5.4
Сюжет Вісім вампірів зібралися у віддаленій місцевості, щоб обрати нового члена, замість вбитого. Себастіан, який пішов на побачення, випадково потрапляє на це зібрання. Упирі пропонують приєднатися до них, але в будинок вривається спеціальний загін по боротьбі з вампірами, які мають закінчити зачистку до світанку.
Натуральні упирі Трейлер

Натуральні упирі (2017)

Eat Local

16+
  1 год 34 хв
Читати опис Вісім вампірів зібралися у віддаленій місцевості, щоб обрати нового члена, замість вбитого. Себастіан, який пішов на побачення, випадково потрапляє на це зібрання. Упирі пропонують приєднатися до них, але в будинок вривається спеціальний загін по боротьбі з вампірами, які мають закінчити зачистку до світанку.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (2)  IMDb: 5.4 (3197)
Моя оцінка:
/10
Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті
Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018) 25 січня 2018  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.3
Сюжет Томас та глейдери, які вижили, знову змушені протистояти секретній організації ПОРОК. Тепер вони мають битися, аби знайти ліки від смертельної хвороби, відомої як «Спалах», яка забрала життя більшої частини людства. Дружба та вірність пройдуть чергову перевірку на міцність, і ми нарешті дізнаємося, хто виживе у фінальній сутичці.
Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті Трейлер

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018)

Maze Runner: The Death Cure

16+
США   2 год 23 хв
Читати опис Томас та глейдери, які вижили, знову змушені протистояти секретній організації ПОРОК. Тепер вони мають битися, аби знайти ліки від смертельної хвороби, відомої як «Спалах», яка забрала життя більшої частини людства. Дружба та вірність пройдуть чергову перевірку на міцність, і ми нарешті дізнаємося, хто виживе у фінальній сутичці.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (171)  IMDb: 6.3 (162624)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 50 грн / купівля від 99 грн
Смерть Сталіна
Смерть Сталіна (2017) 25 січня 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 7.3
Сюжет Сатирична комедія Армандо Яннуччі, знята по однойменному коміксі двох французьких карикатуристів Фаб’єна Нурі і Тьєррі Робіна. Дія картини розгортається в СРСР на початку 1950-х років. Смерть Йосипа Сталіна призводить до шаленої боротьби представників радянської політичної еліти за владу. СРСР занурюється в хаос ...
Смерть Сталіна Трейлер

Смерть Сталіна (2017)

The Death of Stalin

16+
Велика Британія, Франція, Бельгія, Канада, США   1 год 47 хв
Читати опис Сатирична комедія Армандо Яннуччі, знята по однойменному коміксі двох французьких карикатуристів Фаб’єна Нурі і Тьєррі Робіна. Дія картини розгортається в СРСР на початку 1950-х років. Смерть Йосипа Сталіна призводить до шаленої боротьби представників радянської політичної еліти за владу. СРСР занурюється в хаос ...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (167)  IMDb: 7.3 (113265)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $1.99
Дрібничка день народження
Дрібничка день народження (2017) 25 січня 2018 0.0 imdb 5.2
Сюжет День народження. Для когось - свято, а для інших - день безглуздих казусів і сороміцьких курйозів. Саме так, в день народження вже немолодої, але досить успішної модельєрші Сенни Бергес, що досі мріє зустріти кохання всього свого життя, вічно трапляються якісь безглузді історії. Одного разу Сенне здається, що нарешті вона зустріла його - єдиного, чоловіка всього свого життя. Але як на зло він призначає їй побачення в той самий фатальний день - день її народження. І що цього разу?
Дрібничка день народження Трейлер

Дрібничка день народження (2017)

All I Wish

12+
США   1 год 34 хв
Читати опис День народження. Для когось - свято, а для інших - день безглуздих казусів і сороміцьких курйозів. Саме так, в день народження вже немолодої, але досить успішної модельєрші Сенни Бергес, що досі мріє зустріти кохання всього свого життя, вічно трапляються якісь безглузді історії. Одного разу Сенне здається, що нарешті вона зустріла його - єдиного, чоловіка всього свого життя. Але як на зло він призначає їй побачення в той самий фатальний день - день її народження. І що цього разу?
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.2 (1825)
Моя оцінка:
/10
Казка про гроші
Казка про гроші (2017) 25 січня 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 7.3
Сюжет Це повчальна історія про людську слабкість, про один зі створених і живучих пороків – скупість. Це фільм-притча про християнське співчуття, про любов, про благо.
Казка про гроші Трейлер

Казка про гроші (2017)

The Tale Of Money

12+
Україна   1 год 40 хв
Читати опис Це повчальна історія про людську слабкість, про один зі створених і живучих пороків – скупість. Це фільм-притча про християнське співчуття, про любов, про благо.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (9)  IMDb: 7.3 (52)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: