Знайдено 22 результати

Тихе місце
Тихе місце (2018) 5 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 7.5
Сюжет Містичний трилер в найкращих традиція жанру з Емілі Блант у головній ролі. Життя сім’ї фермерів було повною ідилією, допоки вони не стали мішенню для потойбічного зла. В безжальній грі з темрявою є одне правило - не видавати себе жодним звуком. Щойно тебе почують – ти загинеш.
Тихе місце Трейлер

Тихе місце (2018)

A Quiet Place

16+
США   1 год 30 хв
Читати опис Містичний трилер в найкращих традиція жанру з Емілі Блант у головній ролі. Життя сім’ї фермерів було повною ідилією, допоки вони не стали мішенню для потойбічного зла. В безжальній грі з темрявою є одне правило - не видавати себе жодним звуком. Щойно тебе почують – ти загинеш.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (326)  IMDb: 7.5 (583080)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 19 грн / купівля від 150 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Секс-контроль
Секс-контроль (2018) 5 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 6.2
Сюжет Нестримна комедія від творців фільму «Сусіди»! Три шкільних подруги перед випускним укладають секс-пакт. Однак про їхні плани дізнаються батьки, випадково зазирнувши у секретний чат! Предки підуть на все, щоб обламати дівчатам перший секс.
Секс-контроль Трейлер

Секс-контроль (2018)

Blockers

16+
США   1 год 42 хв
Читати опис Нестримна комедія від творців фільму «Сусіди»! Три шкільних подруги перед випускним укладають секс-пакт. Однак про їхні плани дізнаються батьки, випадково зазирнувши у секретний чат! Предки підуть на все, щоб обламати дівчатам перший секс.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (62)  IMDb: 6.2 (85879)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Вінчестер
Вінчестер (2018) 5 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 5.4
Сюжет Сара Вінчестер, спадкоємиця знаменитої збройової компанії, живе одна в грандіозному семиповерховому будинку, архітектура якого не піддається логіці, а коридори подібні лабіринтах. За розпорядженням невтішної вдови особняк постійно перебудовується і нескінченно споруджуються нові стіни. Але будує вона не для себе, не для своєї племінниці або талановитого доктора Еріка Прайса, який приїхав в особняк на її запрошення. Сара будує пастку для сотень мстивих примар, і найстрашніші з них хочуть розправитися з кланом Вінчестерів.
Вінчестер Трейлер

Вінчестер (2018)

Winchester

16+
Австралія, США   1 год 40 хв
Читати опис Сара Вінчестер, спадкоємиця знаменитої збройової компанії, живе одна в грандіозному семиповерховому будинку, архітектура якого не піддається логіці, а коридори подібні лабіринтах. За розпорядженням невтішної вдови особняк постійно перебудовується і нескінченно споруджуються нові стіни. Але будує вона не для себе, не для своєї племінниці або талановитого доктора Еріка Прайса, який приїхав в особняк на її запрошення. Сара будує пастку для сотень мстивих примар, і найстрашніші з них хочуть розправитися з кланом Вінчестерів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (40)  IMDb: 5.4 (36725)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $2.99 / купівля від $2.99
Небезпечний бізнес
Небезпечний бізнес (2018) 5 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 6.1
Сюжет Зухвала довгонога блондинка - вона ідеально підходить для небезпечного бізнесу. Одного разу одному з її підлеглих стає відома унікальна формула, за якою ганяється весь світ. Він вирішує інсценувати власне викрадення і зажадати викуп у компанії. Краще цьому розумникові не розраховувати на допомогу свого ефектного начальника, адже для корпорації він прийнятніше мертвий, ніж живий.
Небезпечний бізнес Трейлер

Небезпечний бізнес (2018)

Gringo

16+
Австралія, США   1 год 51 хв
Читати опис Зухвала довгонога блондинка - вона ідеально підходить для небезпечного бізнесу. Одного разу одному з її підлеглих стає відома унікальна формула, за якою ганяється весь світ. Він вирішує інсценувати власне викрадення і зажадати викуп у компанії. Краще цьому розумникові не розраховувати на допомогу свого ефектного начальника, адже для корпорації він прийнятніше мертвий, ніж живий.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (49)  IMDb: 6.1 (32135)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Операція Ентеббе
Операція Ентеббе (2018) 5 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 5.9
Сюжет У 1976 році четверо терористів викрадають літак з пасажирами і змушують пілота летіти в Ентеббе в Уганді, щоб спробувати звільнити полонених в Ізраїлі палестинців.
Операція Ентеббе Трейлер

Операція Ентеббе (2018)

7 Days in Entebbe

16+
Велика Британія, США   1 год 47 хв
Читати опис У 1976 році четверо терористів викрадають літак з пасажирами і змушують пілота летіти в Ентеббе в Уганді, щоб спробувати звільнити полонених в Ізраїлі палестинців.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (28)  IMDb: 5.9 (17291)
Моя оцінка:
/10
Марія Маґдалина
Марія Маґдалина (2018) 5 квітня 2018 6.6 imdb 5.9
Сюжет Кинувши виклик забобонам свого часу, Марія залишає близьких і приєднується до групи однодумців, лідером яких є Ісус з Назарету. Тут вона знайде своє місце та піде доленосною стежкою до Єрусалиму.
Марія Маґдалина Трейлер

Марія Маґдалина (2018)

Mary Magdalene

16+
Велика Британія, США, Австралія   2 год 0 хв
Читати опис Кинувши виклик забобонам свого часу, Марія залишає близьких і приєднується до групи однодумців, лідером яких є Ісус з Назарету. Тут вона знайде своє місце та піде доленосною стежкою до Єрусалиму.
КіноБаза: 6.6 (11)  IMDb: 5.9 (11536)
Моя оцінка:
/10
Відпадний препод 3
Відпадний препод 3 (2017) 5 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.4
Сюжет Класний керівник Зекі Мюллер уже багато пройшов разом зі своїм важким класом. Ці підлітки щодня химерують таке, що навіть уявити складно. Але для учнів Зекі є своїм хлопцем, який уміє вирішувати їх проблеми і просто може круто провести з ними час. Але ось у них всіх з'явилася нова біда – підсумкові іспити в кінці року. Кожен зі старшокласників повинен отримати хоча би прохідний бал, щоб закінчити школу. Тільки ось ці діти зовсім не створені для отримання знань. Як змусити щось вивчити тих, хто навіть читає щось з натяжкою? Важке завдання для відмінного препода.
Відпадний препод 3 Трейлер

Відпадний препод 3 (2017)

Suck Me Shakespeer 3

16+
Німеччина   2 год 0 хв
Читати опис Класний керівник Зекі Мюллер уже багато пройшов разом зі своїм важким класом. Ці підлітки щодня химерують таке, що навіть уявити складно. Але для учнів Зекі є своїм хлопцем, який уміє вирішувати їх проблеми і просто може круто провести з ними час. Але ось у них всіх з'явилася нова біда – підсумкові іспити в кінці року. Кожен зі старшокласників повинен отримати хоча би прохідний бал, щоб закінчити школу. Тільки ось ці діти зовсім не створені для отримання знань. Як змусити щось вивчити тих, хто навіть читає щось з натяжкою? Важке завдання для відмінного препода.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (22)  IMDb: 5.4 (7283)
Моя оцінка:
/10
Кікбоксер: Реванш
Кікбоксер: Реванш (2017) 5 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 3.4 imdb 5.0
Сюжет Головні герої фільму — брати Девід і Курт Слоан, що представляють каліфорнійську династію бійців. З раннього дитинства хлопчики займалися тайським боксом, наполегливо тренувалися, і виросли справжніми бійцями. Вони були чемпіонами, брали участь у багатьох поєдинках і билися з більш сильними суперниками, незмінно перемагаючи їх. До пори до часу все було добре, але одного разу Девід брав участь в поєдинку в Гонконзі. Сильний противник завдав потужного удару, в результаті чого Девід отримав важку травму. Він назавжди залишився прикутим до інвалідного візка, і ніколи вже не зможе вийти на ринг. Курт вирішує помститися за брата.
Кікбоксер: Реванш Трейлер

Кікбоксер: Реванш (2017)

Kickboxer: Retaliation

16+
США   1 год 50 хв
Читати опис Головні герої фільму — брати Девід і Курт Слоан, що представляють каліфорнійську династію бійців. З раннього дитинства хлопчики займалися тайським боксом, наполегливо тренувалися, і виросли справжніми бійцями. Вони були чемпіонами, брали участь у багатьох поєдинках і билися з більш сильними суперниками, незмінно перемагаючи їх. До пори до часу все було добре, але одного разу Девід брав участь в поєдинку в Гонконзі. Сильний противник завдав потужного удару, в результаті чого Девід отримав важку травму. Він назавжди залишився прикутим до інвалідного візка, і ніколи вже не зможе вийти на ринг. Курт вирішує помститися за брата.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.4 (10)  IMDb: 5.0 (6116)
Моя оцінка:
/10
Ремпейдж
Ремпейдж (2018) 12 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.1
Сюжет Приматолог Девіс Окойе (Джонсон) звик тримати людей на відстані. Але з Джорджем, надзвичайно розумною сріблястою горилою, яку він доглядав з народження, він відчуває дуже сильний зв’язок. Але одного разу під час генетичного експерименту усе йде шкереберть, і людиноподібна мавпа перетворюється на люту істоту надзвичайних розмірів. А невдовзі стає відомо про ще кількох подібним чином змінених тварин. Ці альфа-хижаки тероризують Північну Америку, знищуючи все на власному шляху. Щоб зупинити їх, Окойе разом з генним інженером працюють над створенням антидоту, який не лише зупинить глобальну катастрофу, але й врятує тварину, яка колись була його другом.
Ремпейдж Трейлер

Ремпейдж (2018)

Rampage

16+
США   1 год 47 хв
Читати опис Приматолог Девіс Окойе (Джонсон) звик тримати людей на відстані. Але з Джорджем, надзвичайно розумною сріблястою горилою, яку він доглядав з народження, він відчуває дуже сильний зв’язок. Але одного разу під час генетичного експерименту усе йде шкереберть, і людиноподібна мавпа перетворюється на люту істоту надзвичайних розмірів. А невдовзі стає відомо про ще кількох подібним чином змінених тварин. Ці альфа-хижаки тероризують Північну Америку, знищуючи все на власному шляху. Щоб зупинити їх, Окойе разом з генним інженером працюють над створенням антидоту, який не лише зупинить глобальну катастрофу, але й врятує тварину, яка колись була його другом.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (159)  IMDb: 6.1 (184755)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Жага смерті
Жага смерті (2018) 12 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.3
Сюжет Добропорядний сім'янин перетворюється на машину для вбивств, після того, як його дружина і дочка стають жертвами вуличної банди.
Жага смерті Трейлер

Жага смерті (2018)

Death Wish

18+
США   1 год 47 хв
Читати опис Добропорядний сім'янин перетворюється на машину для вбивств, після того, як його дружина і дочка стають жертвами вуличної банди.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (67)  IMDb: 6.3 (76431)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Правда або дія
Правда або дія (2018) 12 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 5.2
Сюжет Творці моторошних і шокуючих трилерів «Спліт» та «Щасливий день смерті» запрошують у гру. Невинна забава «Правда або дія» перетворюється в жорстокі перегони зі смертю, коли у процес втручається потойбічна сила. Переможе той, хто виживе…
Правда або дія Трейлер

Правда або дія (2018)

Truth or Dare

16+
США   1 год 40 хв
Читати опис Творці моторошних і шокуючих трилерів «Спліт» та «Щасливий день смерті» запрошують у гру. Невинна забава «Правда або дія» перетворюється в жорстокі перегони зі смертю, коли у процес втручається потойбічна сила. Переможе той, хто виживе…
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (64)  IMDb: 5.2 (63295)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Незнайомці: Жорстокі ігри
Незнайомці: Жорстокі ігри (2018) 12 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 4.0 imdb 5.2
Сюжет Американська сім’я вирішує навідати родичів, які живуть у кемпінгу. По приїзді вони розуміють, що автомобільний табір зовсім порожній. Вирішивши все ж залишитись на ночівлю, вони й не підозрюють, що на них чекає попереду. Аж поки під покровом ночі не з’являються троє психопатів у масках, мета яких не грабувати чи вбивати, а з’ясувати, на що піде кожен член сім’ї, щоб вижити…
Незнайомці: Жорстокі ігри Трейлер

Незнайомці: Жорстокі ігри (2018)

The Strangers: Prey at Night

18+
США   1 год 25 хв
Читати опис Американська сім’я вирішує навідати родичів, які живуть у кемпінгу. По приїзді вони розуміють, що автомобільний табір зовсім порожній. Вирішивши все ж залишитись на ночівлю, вони й не підозрюють, що на них чекає попереду. Аж поки під покровом ночі не з’являються троє психопатів у масках, мета яких не грабувати чи вбивати, а з’ясувати, на що піде кожен член сім’ї, щоб вижити…
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.0 (10)  IMDb: 5.2 (34660)
Моя оцінка:
/10
Титан
Титан (2018) 12 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 4.8
Сюжет Американський військовий Ріка приїжджає на британську базу для участі в науковому експерименті. Тут намагаються шляхом генної інженерії створити новий вид людей, які після можливо швидкої екологічної катастрофи на Землі будуть здатні жити на планеті Титан. Однак цей амбітний проект по створенню надлюдини призводить до зовсім непередбачуваних наслідків.
Титан Трейлер

Титан (2018)

The Titan

16+
Велика Британія, Іспанія, США   1 год 37 хв
Читати опис Американський військовий Ріка приїжджає на британську базу для участі в науковому експерименті. Тут намагаються шляхом генної інженерії створити новий вид людей, які після можливо швидкої екологічної катастрофи на Землі будуть здатні жити на планеті Титан. Однак цей амбітний проект по створенню надлюдини призводить до зовсім непередбачуваних наслідків.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (46)  IMDb: 4.8 (33445)
Моя оцінка:
/10
Син
Син (2017) 12 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 5.4 imdb 5.8
Сюжет Їх шлюб давно розпався, кар’єра та небажання йти на компроміс зробили свою справу. У кожного тепер своє життя. Але залишилися дитина, син. Його зникнення змушує батька повернутися до маленького містечка, де ніхто не бажає змін. Він відчуває, що зникнення сина — це щось більше, ніж дитячі пустощі. Долаючи супротив поліції і родини, він намагається встановити істину. Але з розвитком подій його стремління посилюється, переходить в справжній гнів та одержимість
Син Трейлер

Син (2017)

My Son

16+
Франція, Бельгія   1 год 24 хв
Читати опис Їх шлюб давно розпався, кар’єра та небажання йти на компроміс зробили свою справу. У кожного тепер своє життя. Але залишилися дитина, син. Його зникнення змушує батька повернутися до маленького містечка, де ніхто не бажає змін. Він відчуває, що зникнення сина — це щось більше, ніж дитячі пустощі. Долаючи супротив поліції і родини, він намагається встановити істину. Але з розвитком подій його стремління посилюється, переходить в справжній гнів та одержимість
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.4 (5)  IMDb: 5.8 (1546)
Моя оцінка:
/10
Неймовірна історія про велет-грушку
Неймовірна історія про велет-грушку (2017) 12 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 6.2
Сюжет Мультфільм базується на однойменній книзі Якоба Мартіна Стріда. Кошеня Мітчо і слоненя Себастіан живуть у маленькому приморському Місті Сонця. Одного разу вони виловили з моря пляшку з листом від зниклого рік тому бугромістра Міста Сонця. З листа стало зрозуміло, що загальний улюбленець бургомістр знаходиться на Таємничому острові. До листа долучалася якась плодова кісточка. Мітчо і Себастіан посадили кісточку, і всього за одну ніч з неї виросла зелена груша - звичайнісінька, але велетенська.
Неймовірна історія про велет-грушку Трейлер

Неймовірна історія про велет-грушку (2017)

The Incredible Story of the Giant Pear

6+
Данія   1 год 20 хв
Читати опис Мультфільм базується на однойменній книзі Якоба Мартіна Стріда. Кошеня Мітчо і слоненя Себастіан живуть у маленькому приморському Місті Сонця. Одного разу вони виловили з моря пляшку з листом від зниклого рік тому бугромістра Міста Сонця. З листа стало зрозуміло, що загальний улюбленець бургомістр знаходиться на Таємничому острові. До листа долучалася якась плодова кісточка. Мітчо і Себастіан посадили кісточку, і всього за одну ніч з неї виросла зелена груша - звичайнісінька, але велетенська.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (4)  IMDb: 6.2 (1156)
Моя оцінка:
/10
Леонардо: Місія Мона Ліза
Леонардо: Місія Мона Ліза (2018) 12 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 5.1
Сюжет Це не просто мультфільм для дітей, а ще й важливий освітній проект, який у легкій і цікавій формі познайомить дітей і учнів молодших класів із всесвітньовідомим вченим, його легендарними винаходами, які змінили хід історії людства! І звісно не обійдеться без скарбів і піратів, яких діти просто обожнюють! Леонардо - хлопчик з містечка Вінчі, створює свої неймовірні винаходи, приятель Лоренцо йому допомагає, а Джоконда з них глузує. Проте, коли одного дня до міста завітав таємничий казкар із розповідями про загублені піратами скарби, пригоди починаються! Географія, фізика, хімія, живопис, історія – все знайдете у цій стрічці! Ви прогуляєтесь вулицями середньовічної Флоренції, зануритесь у морські глибини у першому водолазному костюмі да Вінчі, здійсните перший в історії людства політ.
І можливо отримаєте підказку, як відгадати загадку портрету Мони Лізи.
Леонардо: Місія Мона Ліза Трейлер

Леонардо: Місія Мона Ліза (2018)

Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa

6+
Італія   1 год 25 хв
Читати опис Це не просто мультфільм для дітей, а ще й важливий освітній проект, який у легкій і цікавій формі познайомить дітей і учнів молодших класів із всесвітньовідомим вченим, його легендарними винаходами, які змінили хід історії людства! І звісно не обійдеться без скарбів і піратів, яких діти просто обожнюють! Леонардо - хлопчик з містечка Вінчі, створює свої неймовірні винаходи, приятель Лоренцо йому допомагає, а Джоконда з них глузує. Проте, коли одного дня до міста завітав таємничий казкар із розповідями про загублені піратами скарби, пригоди починаються! Географія, фізика, хімія, живопис, історія – все знайдете у цій стрічці! Ви прогуляєтесь вулицями середньовічної Флоренції, зануритесь у морські глибини у першому водолазному костюмі да Вінчі, здійсните перший в історії людства політ.
І можливо отримаєте підказку, як відгадати загадку портрету Мони Лізи.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (2)  IMDb: 5.1 (618)
Моя оцінка:
/10
Таксі 5
Таксі 5 (2018) 19 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 4.3 imdb 4.6
Сюжет Переведений до поліцейської дільниці міста Марселя офіцер призначається відповідальним за упіймання банди італійських грабіжників на потужних автомобілях «Феррарі». А на допомогу йому прийде старша племінниця Даніеля, жахливий водій на легендарному білому таксі.
Таксі 5 Трейлер

Таксі 5 (2018)

Taxi 5

12+
Франція   1 год 42 хв
Читати опис Переведений до поліцейської дільниці міста Марселя офіцер призначається відповідальним за упіймання банди італійських грабіжників на потужних автомобілях «Феррарі». А на допомогу йому прийде старша племінниця Даніеля, жахливий водій на легендарному білому таксі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.3 (87)  IMDb: 4.6 (10755)
Моя оцінка:
/10
За подих від тебе
За подих від тебе (2018) 19 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.9
Сюжет Одного дня життя парижан перевертається догори дриґом. Раптово з каналізаційних каналів починає з’являтися туман та вбивати людей на вулиці. Це явище встигає охопити всю столицю, залишивши живими тільки тих, хто встиг сховатись на верхніх поверхах будівель і дахів. У цій катастрофічній ситуації подружня пара намагається зробити все, щоб врятувати себе та свою дочку, прив’язану до квартири через невиліковну хворобу...
За подих від тебе Трейлер

За подих від тебе (2018)

Just a Breath Away

16+
Франція, Канада   1 год 29 хв
Читати опис Одного дня життя парижан перевертається догори дриґом. Раптово з каналізаційних каналів починає з’являтися туман та вбивати людей на вулиці. Це явище встигає охопити всю столицю, залишивши живими тільки тих, хто встиг сховатись на верхніх поверхах будівель і дахів. У цій катастрофічній ситуації подружня пара намагається зробити все, щоб врятувати себе та свою дочку, прив’язану до квартири через невиліковну хворобу...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (45)  IMDb: 5.9 (7521)
Моя оцінка:
/10
5 терапія
5 терапія (2017) 19 квітня 2018 7.5 imdb 7.3
Сюжет Одесит Стас Домбровський був наркоманом. В 17 він років дізнався, що має ВІЛ та почав вживати ще більше наркотиків. Гроші отримував злочинним шляхом, тож досить швидко потрапив до в'язниці. Маючи низку тяжких захворювань, юнак потрапив до палати, яку називають «п'ята терапія». Це місце відоме тим, що тут знаходяться найтяжчі пацієнти. Через стан здоров’я Стас виходить на волю раніше і розуміє, наскільки сильно він хоче жити. Йому надає сил можливість допомагати іншим, і він рятує від наркотичної залежності свою кохану дівчину.
5 терапія Трейлер

5 терапія (2017)

5 Therapy

16+
Україна   1 год 18 хв
Читати опис Одесит Стас Домбровський був наркоманом. В 17 він років дізнався, що має ВІЛ та почав вживати ще більше наркотиків. Гроші отримував злочинним шляхом, тож досить швидко потрапив до в'язниці. Маючи низку тяжких захворювань, юнак потрапив до палати, яку називають «п'ята терапія». Це місце відоме тим, що тут знаходяться найтяжчі пацієнти. Через стан здоров’я Стас виходить на волю раніше і розуміє, наскільки сильно він хоче жити. Йому надає сил можливість допомагати іншим, і він рятує від наркотичної залежності свою кохану дівчину.
КіноБаза: 7.5 (2)  IMDb: 7.3 (72)
Моя оцінка:
/10
Месники: Війна нескінченності
Месники: Війна нескінченності (2018) 26 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 8.2 imdb 8.4
Сюжет Після довгих років підготовки, божевільний титан Танос нарешті зміг досягти своєї мети — захопити всі шість каменів нескінченності, об'єднавши їх у могутній артефакт — Рукавичку Нескінченності, за допомогою якої Танос стає найсильнішою істотою у всесвіті, по могутності якому немає рівних. Всесвіт у страшній небезпеці. Небезпека загрожує всім, змушуючи людство знову звернутися за допомогою до Месників. Але як бути, якщо події "Громадянської Війни" і "Рагнарека" встигли попсувати і роз'єднати Найбільших Героїв Землі? Навіть за наявності нових членів команди в особі Людини-Павука і Доктора Стрендж, чи зможуть Месники забути розбіжності, і стати пліч-о-пліч проти страшної загрози, яка назрівала вже давно?
Месники: Війна нескінченності Трейлер

Месники: Війна нескінченності (2018)

Avengers: Infinity War

12+
Топ #84 фільм
США   2 год 29 хв
Читати опис Після довгих років підготовки, божевільний титан Танос нарешті зміг досягти своєї мети — захопити всі шість каменів нескінченності, об'єднавши їх у могутній артефакт — Рукавичку Нескінченності, за допомогою якої Танос стає найсильнішою істотою у всесвіті, по могутності якому немає рівних. Всесвіт у страшній небезпеці. Небезпека загрожує всім, змушуючи людство знову звернутися за допомогою до Месників. Але як бути, якщо події "Громадянської Війни" і "Рагнарека" встигли попсувати і роз'єднати Найбільших Героїв Землі? Навіть за наявності нових членів команди в особі Людини-Павука і Доктора Стрендж, чи зможуть Месники забути розбіжності, і стати пліч-о-пліч проти страшної загрози, яка назрівала вже давно?
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.2 (580)  IMDb: 8.4 (1202010)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 89 грн
Лігво монстра
Лігво монстра (2018) 26 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.4
Сюжет Головні герої - двоє хлопців, що використовують свій автомобільний бізнес для прикриття. Насправді їх нажива - пограбування будинків своїх клієнтів. Збираючись на чергову справу, шахраї роблять рокову помилку, вибравши будинок дуже небезпечного господаря.
Лігво монстра Трейлер

Лігво монстра (2018)

Bad Samaritan

16+
США   1 год 50 хв
Читати опис Головні герої - двоє хлопців, що використовують свій автомобільний бізнес для прикриття. Насправді їх нажива - пограбування будинків своїх клієнтів. Збираючись на чергову справу, шахраї роблять рокову помилку, вибравши будинок дуже небезпечного господаря.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (67)  IMDb: 6.4 (26073)
Моя оцінка:
/10
Пташині пригоди
Пташині пригоди (2018) 26 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.4
Сюжет Мале пташеня ще не встигло навчитися літати, аж вже прийшов час міграції. Йому доведеться пережити арктичну зиму, перемогли лютих ворогів і стати сильним, щоб возз'єднатися зі своєю сім'єю, коли прийде весна.
Пташині пригоди Трейлер

Пташині пригоди (2018)

PLOEY - You Never Fly Alone

6+
Ісландія, Бельгія   1 год 23 хв
Читати опис Мале пташеня ще не встигло навчитися літати, аж вже прийшов час міграції. Йому доведеться пережити арктичну зиму, перемогли лютих ворогів і стати сильним, щоб возз'єднатися зі своєю сім'єю, коли прийде весна.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (6)  IMDb: 5.4 (1222)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: