Як вам ходячі мерці?

Кошеня
Мабуть один з дуже небагатьох серіалів, що зміг після падіння в 3-4 сезонах нормальні піднятися.
Навіть я, людина, що любить зомбі уже думав все, але в 6-ому і частково в 5-ому сезонах він дуже набрав сили.

В цілому крутий серіал, жаль їхній спіноф "Fear the Walking Dead" дуже слабий.
 
Raven
Ну що я можу сказати. Після закінчення сюжетної лінії з Губернатором серіал почав лажати все більше і більше. Відпало бажання продовжувати перегляд. Але переглянувши перші дві серії сьомого сезону у мене відновилася віра у серіал і я не міг відірватись до 8 серії. Перша частина цього сезону видалась досить сильною, мені сподобалась. Чекаємо на продовження...
4  
Aiden Pearce
Закінчив дивитися на 4 сезоні, Також дуже люблю тематику зомбі, а потім вже якось часу небуло переглядати
 
S3M4RiL
Після того, як пішов Рік, все пішло шкереберть. Домучив до середини останнього сезону, коли вони вже переселились до тої мегакрутої організації, що схожа, на таку саму (може то вона і є, я вже заплутався) в спінофі про дітей. Бачу серіал вже завершено, треба додивитись таки.
 
S3M4RiL
Отже додивився я останній сезон і з'явилось багато питань, щодо коммонвелсу (я дивлюсь англійською, тому не знаю як в нас переклали). Це вискорозвинена община з армією і бюрократією на 50 тис. чоловік, яка ще й має наміри до експансії. Розташована вона в Огайо. Ну добре. Карту тут вліпити не можу, тому зразу буду писати на прикладі областей України. Огайо це в північному сході, буде Полтавою у нас. Поселення наших героїв Александрія, Гілтоп і Оушенсайд всі у Вірджинії. Це трохи південно-східніше від Огайо. Як Донецьк
Якщо ви уважно дивились всі серіали, то знаєте, що є ще одна така община. Республіка. Саме вона врятувала, а потім полонила Ріка Ґраймса. І саме вона фігурує в спінфофі "Світ за межами". Там вже населення під 200 000 тис. Якось воно не сходиться. Вони обидві агресивні і тоталітарні, але чогось не конфліктують одна з одною. Я взагалі не бачу згадок про їхні стосунки ні в одному серіалі, ні навіть натяку що вони знають, про існування одне одного.
Республіка знаходиться в Пенсильванії. Це сусідній штат з Огайо (Полтавою) і Вірджинією (Донецьком). Вважаємо, що вона Харків. Як бачимо вони всі в нас буквально впритул одне від одного. Республіка в союзі ще з двома посленнями на сотні тисяч. Це Портленд, штат Орегон. Самий захід США, скажемо це Львів. І це Омаха, штат Небраска. Десь по центру США. Приблизно як Вінниця.
Отже ми бачимо, що Республіка (Харків) буквально має вплив по всьому США, але в себе під носом не бачить Коммонвелс (Полтава). Як так? Більше того, для того щоб мати стосунки з Вінницею (Небраскою) і Львовом (Орегон) вони мусять весь час обходити і уникати Огайо (Полтава) (Коммонвелс).
 
S3M4RiL
Зараз дивлюсь останній сезон "Бійтесь коли мертві підуть". Зараз Морґан в Пенсильванії. На землі Республіки. А в Пенсильванії в "бійтесь ходячих" зараз ядерний Армегедон. Не знаю хто відповідає за об'єднання серіалів в один всесвіт, але він дуже лажає.
UPD. Отже знайшов в інтернеті хронологію. Події після 6 сезону "бійтесь" відбуваються в 2014 році, а саме ядерний армагедон. Тобто між подіями коли Ніґана здолали і посадили в тюрму і до того, як Рік побіг на той злощасний міст і пропав. Про вибухи ядерних бомб в основному серіалі взагалі не згадують.
 
NezerSun
Перший сезон бадьоро стартанув і планку поставив високо
Другий сезон топчик найкращий в серіалі Шейн соло вивозить
Третій сезон вже на пів шишки гірше першого,але все ще добре
Четвертий сезон слабше інших але не сильно бо губернатор
П'ятий сезон як четвертий тільки без губернатора тому гірше
Шостий і всі наступні вже зовсім кал пішов з максимум однією- двома терпимими серіями в сезоні, зомбі відійшли на шістнадцятий план, всі норм персонажі або померли, або скотились , або актори почали втомлюватись від серіалу , а нові це вже не то в силу різних причин(окрім нігана але то дешева копія губернатора та і хватило його на серій 10 - 15), бюджет таке враження це кишенькові гроші режисера бо так все затягнуто , нудно, а екшон одне убозтво, яке викликає тільки сміх крізь сум бо серіал то раніше норм був,дропнув на початку 8 сезону після цього інколи читаю шо там взагалі робиться.
 
S3M4RiL
Та ну. В якому це всесвіті Губернатор кращий за Ніґана? Мені той губернатор впринципі ніколи й не подобався. Але Ніґан дешева копія губера? Ніколи в житті. Щодо арки Ніґана, вона й справді була аж занадто розтягнута. Те що мало тривати сезон тривало два. Але по небезпеці і харизмі - Ніґан найращий лиходій кіновсесвіту ходячих.
1  
NezerSun
Та в будь-якому всесвіті це навіть не до порівняння, на рахунок найкращого лиходія то це очевидно Шейн з великим відривом.
 
S3M4RiL
"на рахунок найкращого лиходія то це очевидно Шон з великим відривом."
Сумнівно, оскільки я навіть не в курсі про якого Шона ви говорите =)
 
NezerSun
Так дійсно його звали Шейн вибачаюсь, але суті це не змінює
 
S3M4RiL
А, ви про нього... Персонаж непоганий, але на найкращого лиходія не тягне. Там просто битовуха була) Жінку не поділили.
 
NezerSun
Якщо це просто битовуха, то Ніґан просто фізрук в шкірянці)
 
S3M4RiL
Вам варто передивитись страту Абрахама і Ґлена. До речі, в пізніх сезонах Ніґану весь час нагадують про Ґлена, а от на Ейба вони болт забили. Пічаль.
 
NezerSun
Так він просто вбив дві людини тай все
 
S3M4RiL
Ні, він цілеспрямовано зламав цілу групу особливо небезпечних виживальщиків. Губер про таке міг тільки мріяти.
https://www.youtube.com/watch?v=0bPM2td8vPg
https://www.youtube.com/watch?v=92GjBsTWEV0
Тут психолог нахвалює акторську гру і пояснює мову тіла акторів на два відео.
По факту Ніґан найбільша загароза з якою коли небудь стикалась та група за минулі і майбутні сезони. Саме тому серіал і поплив після нього. Так само як зараз пливуть марвели після таноса або супернатурали після Люцифера. Це пікові персонажі після яких майбутні пригоди вже й не здаються настільки серйозними.
 
NezerSun
Не розумію про що мова коли ви кажете серіал поплив, найкращий сезон серіалу - другий, після нього це сходи вниз, але без крутого піке аж до кінця четвертого сезону, ще плюс мінус терпимо це пару серій з термінусом на початку п'ятого, але після цього серіал спотикається на сходах і вже не йде повільно, а просто таки летить на дно і ніякий Ніґан не рятує цю ситуацію від слова взагалі, бо це просто показушний фізрук в шкірянці та ще й з мімімі зовнішністю, так і хочеться його за щічки потримати.
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: